_Denis_ Vloženo 17. Červen 2012 Sdílet Vloženo 17. Červen 2012 no to já právě nevím.. Koukal jsem na klíčky, tvary jsou víceméně stejné, ale přijde mi, že jedna vyfrézovaná linka uhýbá na jinou stranu, než ta druhá - nebo je to optický klam..? ..asi klam, teď jsem se ještě koukal a když klíček otočím vzhůru nohama, linka je stejná - takže je to asi fuk.. jinak někdo z vás na srazu zmiňoval Hornbach - frézují dobře, nebo se raději obrátit jinam? Slyšel jsem, že někde mívají problém s rozdílnou tloušťkou planžet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Červen 2012 Sdílet Vloženo 17. Červen 2012 To mě dorazilo :D kliček Ti kvalitně udělaji v tescu v Hrabove jinak srazik super , jsem vařeny pečeny , no Pepa ve vlastni šťavě , to ani v sedlčanech neznaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 17. Červen 2012 Sdílet Vloženo 17. Červen 2012 Pepa: tam jsi si taky nechával dělat planžetu? Nechci, aby na mě koukali jak na vyoranou myš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 17. Červen 2012 Sdílet Vloženo 17. Červen 2012 Denis: nebo zkus zajet na stodolni, je tam taky vyroba klicu, mam svuj od nich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Červen 2012 Sdílet Vloženo 17. Červen 2012 ja dělal v Hrabove , nic nepoškodi syncy šikovni , hlavně nic jim neřikej o tom žebys chtěl mit tudle tu dražky z te strany a tu z druhe , nebo jim to řekni pak se k němu stavim na pokec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 17. Červen 2012 Sdílet Vloženo 17. Červen 2012 Marek: toto: http://www.mapy.cz/#q=Masná%20861%2F7%2C%20ostrava&t=s&x=18.285701&y=49.834766&z=15&d=firm_173205_1 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 17. Červen 2012 Sdílet Vloženo 17. Červen 2012 Tam asi nic jineho neni Zaukoloval jsem kamose co mi tam sjel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 17. Červen 2012 Sdílet Vloženo 17. Červen 2012 jo ták Oukej, díky za tip, stavím se asi tam, snad mi to nezmrví Během tohoto týdne bych měl mít klíče snad hotové, čili pokud budeš mít čas, mohli bychom se pak domluvit na tom programování a přehození jednotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Červen 2012 Sdílet Vloženo 17. Červen 2012 Jedna z dneška , jak jsme prvni přijeli , tak i posledni odjeli , to vite sauna vozy se museji odvětrat a snad Tomuś do toho šopinu trefil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 17. Červen 2012 Sdílet Vloženo 17. Červen 2012 Dobře bylo chlapci ... rád jsem poznal některé nové jozzi já ti ještě dlužím za kofolu ... se omlouvám ... jo a co vůně ... voní??? Maro ... díky za nálepku .... zítra zkusím nalepit tak dám foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Červen 2012 Sdílet Vloženo 17. Červen 2012 Tome , kofolku vyřešime v mekači a vune je parada , voni jak ty stare citronove bombony , no proste vuně meho dětstvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 17. Červen 2012 Sdílet Vloženo 17. Červen 2012 OK ... můžeme dát sraz v meku a já ti aspoň předám tu šaltru ... co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 17. Červen 2012 Sdílet Vloženo 17. Červen 2012 jozzi: to vis, nekdo musi sraz zahajit a ukoncit Tom: no to si pis, musis se pochlubit, jak to vypada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 17. Červen 2012 Sdílet Vloženo 17. Červen 2012 Jo a jsem rád,že vůně je dobrá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 17. Červen 2012 Sdílet Vloženo 17. Červen 2012 Maro ... tak to je jasné asi to dám úplně nahoru doleva .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frankie_ Vloženo 17. Červen 2012 Sdílet Vloženo 17. Červen 2012 Jojo bylo fajn, i když hyc jak prase, ale bylo pěkné potkal lidi tady z fora budu se účastnit častěji takových srazů! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 17. Červen 2012 Sdílet Vloženo 17. Červen 2012 Super taky jsem vás rád poznal s Lukem Jinak fotky chlapci asi až zítra .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Červen 2012 Sdílet Vloženo 17. Červen 2012 Marku , ja myslim že s toho mužem udělat tradici Tome , ja si určitě dam big tasty , Ty ja dneska čekal na _Marka u Mekače a lakalo mě to jak cyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Červen 2012 Sdílet Vloženo 17. Červen 2012 Jojo bylo fajn, i když hyc jak prase, ale bylo pěkné potkal lidi tady z fora budu se účastnit častěji takových srazů! Pro přiště s Tebou počitame bylo fajně 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frankie_ Vloženo 17. Červen 2012 Sdílet Vloženo 17. Červen 2012 JJ tak to určitě! chtělo by to ale více octavek, byli jste v přesile Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 17. Červen 2012 Sdílet Vloženo 17. Červen 2012 Jozzi ... máš ho mít ... koupím ti Tastyho ... když už mi uděláš tu šaltru ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 17. Červen 2012 Sdílet Vloženo 17. Červen 2012 Frankie ... dojeďte na pravidelné srazy do shopinu a tam budete většinou s Octama v přesile Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Červen 2012 Sdílet Vloženo 17. Červen 2012 JJ tak to určitě! chtělo by to ale více octavek, byli jste v přesile Se Ti přiznam že poprve pokažde jak byl srazek oktavky vedly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Červen 2012 Sdílet Vloženo 17. Červen 2012 Jozzi ... máš ho mít ... koupím ti Tastyho ... když už mi uděláš tu šaltru ;) Však maš ji mit ja mam zas zalusk něco s ni provest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 17. Červen 2012 Sdílet Vloženo 17. Červen 2012 Jozzi .. já vím,že nemáš moc čas ... ale těším se na ni ... tak doufám,že se sejdeme co nejdříve ... Tasty čeká :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.