s-talker Vloženo 20. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2012 Uz se nam to blizi... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2012 Uz maj cesnek na topinky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 20. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2012 Zavolej si tam :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2012 Dam se prekvapit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 20. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2012 To jsem cekal :-D neco pro tebe mam :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2012 Ouuu uz se tesim jak maaaalej to vis na ua se clovek nudi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 20. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2012 Mas pracovat ne? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2012 Ale cekam na ty opice ozrale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 20. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2012 Vem je do ZOO :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2012 Tam by je zavreli mezi prasata , to by neproslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 20. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2012 Tož chlapi,rád Vás zítra uvidím. Sváteční náladu s sebou. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 (editace) Chlapi, nedorazím Minulou sobotu jsem zahájil stěhování. Nikdy jsem nevěděl co znamená rčení: "Raději vyhořet!". Teď už to vím Zato budou Vánoce už v novém Takže vám všem: "Krásné svátky a všechno nejlepší v novém roce 2013!" Editováno: 21. Prosinec 2012, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 Romanie Tobie tez zyczym zdrowych wesolych , karpia bez osci a az stromek niechytnie , a szczynsliwego nowego roku ... kluci ja budu , ale sam , draha polovicka maka .... ... doufam ze nekdo obednal AC/DC at nam zahrajou hymnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 Kur.. chlopi kde to teda je? Našel jsem tady že poslední sraz byl tuším v reštice Challenger takže tam je to i teď? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 Presne , ja uz bych to nazval nasi zemi zaslibenou ... ... nezustaly Ti nake vonky ? Me uz ve fabuli smrdi akorat tak boty a slibil jsem klukum ze s ni dojedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 Nemám já totiž zatím neobjednával nějak jsem na to zapoměl... Musím to ale napravit protože bude třeba změnit ve Scoutovi i RS jsou tam už staré vyvoněné a mamča si taky stěžovala že jí to nevoní v autě tak jestli co po novém roce objednávám mezi svátkama to nemá cenu si myslím tak bude frmol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 Tak nezapomen na mne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 Co chceš klasika višeň? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 Si pis , jeden kus a do sluzebaku cerstve pradlo vsak vecer pokecame cim prijedete ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 RSkem chtěl jsem něco po s-talkerovi ale nějak jsem nevěděl podrobnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 Tak mu napis at vezme notebook teda pokud jde o kodovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 Psal jsem mu prvně ohledně osvětlení interiéru něco ale to neklapne takže sem zkusil jestli nevezme noťas ikdyž nevím jestli vůbec na Fabku něco nakodovat jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 Ouu , ale urcite neco pujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 Jde jde Notas vezmu, snad vydrzi baterka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 Hoši musím se omluvit. Dneska jsem dal v práci výpověď a tak se musí ještě plno věcí zařídit a nevím jestli to stihnu. Ale pokusím se dorazit i třeba později. Teda pokud nebudete v 8 doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.