lubomir-14 Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 Mám dotaz na sklopná zpětná zrcátka. Jak jsem se dozvěděl ,tak se již montovaly do O II dříve ,než přišel facelift, Jak je složité jejich dodělání ? Dát faceliftová sklopná na O II mod.rok 2008 ??Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 Před FL OII neměla sklopná zrcátka, pokud tedy myslíš elektricky. jediné, co umí, je elektricky sklopné zrcátko (resp. sklo) u spolujezdce při zařazení zpátečky..a to je vázáno na elektrické sedačky s pamětí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 Ja myslim, ze mela ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 Před FL OII neměla sklopná zrcátka, pokud tedy myslíš elektricky. jediné, co umí, je elektricky sklopné zrcátko (resp. sklo) u spolujezdce při zařazení zpátečky..a to je vázáno na elektrické sedačky s pamětí. Tak podľa toho, čo si napísal, by mali existivať 3 základné druhy speťákov u O2 (nerozdeľujúc podľa výbav: zamozatmievacie, kombonované s el. sedadalmi, u FL elektricky sklopné a pod.) 1., "HRANATÉ" Speťáky ktoré sa montovali od začiatku do O2 2., "ZAOBLENÉ" Speťáky ktoré sa montovali do medzi FL (Scout a RS, ktoré mali nejaký čas FL interiér, FL zadné svetlá, FL spaťáky ale predok starý 3., "ZAOBLENÉ" Speťáky ktoré sa montujú momentálne do všetkých FL O2, vrátane Scout a RS podľa mňa speťáki 2., a 3., sú tie isté, a tiež sa pítam ako Lubomír-14. Mám O2 model 2008, na ktorej mám od výrobcu speťáky (staré) el. nastaviteľné, spolu s naklopením pri spiatočke spolu el. sedadlami a aj samostmievacie obidva vonkajšie samo spolu s vnútorným speťákom. Chcel by som vymeniť za Fl speťáky s funkciami ako mám a naviac elektricky sklápateľné-takže aj nový ovládač speťákov, čo je na dverách vnútri Je k tomu treba aj výmena nejakej jednotky okrem nakódovania? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 (editace) Odporúčam sa najskôr pozrieť na cenu späťákov na facelift v plnej výbave a obávam sa, že výmena každého ihneď prejde. A zatiaľ som nenašiel spôsob, ako tie zrkadlá kúpiť lacnejšie, než v autorizovaneom servise. A ja teda nie som ochotný dať za jedno kompletné zrkadlo cca 500€! Ale ak by sa si sa pleskol po vrecku a kúpil tie zrkadlá, tak ti treba vymeniť aj RJ dverí vodiča a spolujazdca, ak chceš aj to elektrické sklápanie. A keďže nové RJ už majú iný komunikačný protokol, tak musíš vymeniť všetky ostatné RJ a komponenty, ktoré komunikujú po CAN comfort. Chlape, sakra! Ty si chýbal na hodine slovenčiny, keď sa preberal Y? Editováno: 25. leden 2010, autor: Diamant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamito Vloženo 17. Září 2011 Sdílet Vloženo 17. Září 2011 Zdravim chlapi koupil jsem si FL zrcátka na octavii ale stará mají jiné štekry, chci se zeptat jestli to pujde přepinovat ty nová a dát je tam? Mám Octavia 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubrt Vloženo 18. Září 2011 Sdílet Vloženo 18. Září 2011 Zdravim chlapi koupil jsem si FL zrcátka na octavii ale stará mají jiné štekry, chci se zeptat jestli to pujde přepinovat ty nová a dát je tam? Mám Octavia 2007 Ahoj,já jsem je dával taky .Musíš ten štekr zapojit přímo do konektoru co je na motoru oken.konektor je stejnej s tím co máš na zrcátkách FL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 18. Září 2011 Sdílet Vloženo 18. Září 2011 Ahoj, ja bych potreboval poradit jak vyloupnout sklicka ve spetnych zrcatkach na FL OII, nema nekdo schema a popis jak je bez poskozeni vyloupnout ven? kde treba zatlacit resp potahnout? dekuju za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 25. Září 2011 Sdílet Vloženo 25. Září 2011 Cau taky jsem daval FL zrcatka,zrcatka vyloupnes kdyz je vytocis co nejvic k oknu a pak je podeberes ke konci a vyloupnes smerem k sobe,neboj se nic nepraskne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ufyn Vloženo 9. Únor 2012 Sdílet Vloženo 9. Únor 2012 Zdravim, taky jsem koupil FL zrcatka a budu je menit, akorad by me zajimalo jestli funguje naklapeni skla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 9. Únor 2012 Sdílet Vloženo 9. Únor 2012 Samozdrejme ze vsechno funguje,pokud mas vyhrivane aj ted a treba s osvetlenim nastupniho prostoru tak kdyz je vymenis tak vse funguje jako u starych pokud mas stmivaci taky taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ufyn Vloženo 9. Únor 2012 Sdílet Vloženo 9. Únor 2012 ok, ja ze jsem nekde cetl ze vsecho (vyhrev, klinkr, osvetleni) funguje, krom toho nastavovani skla.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 10. Únor 2012 Sdílet Vloženo 10. Únor 2012 ok, ja ze jsem nekde cetl ze vsecho (vyhrev, klinkr, osvetleni) funguje, krom toho nastavovani skla.. blbost,me funguje vsechno,nemusis se bat,never poveram Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ufyn Vloženo 10. Únor 2012 Sdílet Vloženo 10. Únor 2012 tak to rad slisim, a ani prepinovat konektor si nemusel? a jaky rocnik mas auto? pry od 08 to funguje ale u starsich prave ze ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 18. Únor 2012 Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 blbost funguje to u vsech mam 2006 a konektor se zapojuje primo do jdnotky dveri,nic neprepinovavas,nemej strach s novymy zrcatkama je konektor delsi to proto aby dosahnul do RJ dveri stary konektor vypojis se zrcatek a s Rj dveri a novy konektor napojis primo do RJ dveri!!! Nic nepripinujes at vis!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 (editace) Trošku pro oživení. Kluci když jste to měli rozebraný, jak funguje vyhřívání zrcátek. Mě se totiž při mytí mého miláčka regulárně odtrhlo sklo na zpětným řidičově zrcátku. Naštěstí jsem ho chytil, a díky tomu se nerozbilo. Nicméně jsem byl ve Škodovce a tam za nové sklo s tou plastovou částí chtějí 1200Kč. Tak jsem sklo vzal, odmastil a nalepil zpět 2 komponentním lepidlem. A teď by mě zajímalo jestli mi pořád půjde vyhřívání nebo to už nepůjde?? Nevím na jakém principu to pracuje. Jo mám model 2006 tz. před fl. Editováno: 7. Květen 2013, autor: Sniper_2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malé zvíře Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 Na zadní straně je napařená odporová spirála která při průchodu elektriky hřeje. Prostě zapni výhřev a když bude po nějaké době vlažné tak je OK. Ale pokud se utrhly konektory od výhřevu tak máš tak pravděpodobně smůlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 No ono odpadlo sklo od té plastové podložky, na které je ten plastový kroužek na zatlačení do mechanismu. Takže pokud to fachá tak jak říkáš tak by to mělo asi být v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 Tak jsem to odzkoušel a výhřev funguje. Ještě zítra vyzkouším jak na tom bude natáčení, a pokud to bude relativně v pořádku tak jsem ušetřil 1200Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratras1 Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 Přesně tohle se mi teď stalo taky odpadlo pouze sklíčko co zřejmě drželo na té černé vrstvě. Zatím jsem to přilepil oboustranou páskou ale asi to bud lepší nějakým lepidlem a snad to bude fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 Tak dnes vše vyzkoušeno natáčení funguje, sklo je dostatečně přilepeno. Takže rada - pokud Vám sklo odpadne jako mě, tak ho na férovku přilepte nazpět. Ušetříte nemalé peníze a čas opravy je max 20 minut a to jsem to dělal hodně pinklich. Jen dbejte na to, aby sklo bylo nalepeno přesně podle toho plastu (na tom co je nalepeno sklo) jinak by se mohlo omezit natáčení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 Řešil jsem úplně stejný problém, přilepil jsem Chemoprénem "Extrém", tak to snad vydrží. S tou oboustrannou páskou to myslím není dobrý nápad, protože ta spirála přes ní neprohřeje sklo, navíc ji "rozpustí"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tibor2 Vloženo 1. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2013 no já budu muset udělat obě zrcátka, jelikož mi nefunguje ani jedno vytápění v zrcátkách, podle výpisu z wagu, mám někde zkrat a nejde mi tam napájení, ale jinak zrcátko naklápení funguje a pojistky jsou v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlik.0071 Vloženo 11. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2013 Kluci a zkousel uz nekdo zrcatka z O III jestli jdou?prijde me to jako zlaty stred.pred fl.jsou mala a fl.me prijdou jako sloni usi:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2013 podle mě nepůjdou, mají jiné uchycení na dveřích... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.