firemp3 Vloženo 20. Září 2011 Sdílet Vloženo 20. Září 2011 (editace) Caute, potreboval by som vasu pomoc, uz mesiac hladam po internete 2 doplnky do auta, ale nijako to nemozem najsť. Pre bratov Čechov: 1. chcel by som do interieru, chromove klucky na otvaranie dveri, v e-shopoch ich maju za 2000kč ale to je moc, no našiel som ich na aukro.cz za úzastnych 1000 kč, ale predajca neposiela do zahraničia. - nepozna niekto kde by som tie klučky našiel do 1000kč ? - nebol by nejaký ČECH ochotny kupiť tieto klučky ( http://aukro.cz/show...item=1785655931 ) a poslať mi ich na Slovensko dobierkou ? ? 2. neviete niekto kde by som zohnal tento faceliftový dekor volantu ?: ( http://big.over.cz/f...0ej2kwconq3.jpg ) Editováno: 20. Září 2011, autor: firemp3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 20. Září 2011 Sdílet Vloženo 20. Září 2011 CHROM dekor volantu nedostanes kupit samostatne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
firemp3 Vloženo 20. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2011 CHROM dekor volantu nedostanes kupit samostatne. Diky, takze toto si možem vyškrtnúť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 20. Září 2011 Sdílet Vloženo 20. Září 2011 (editace) - nebol by nejaký ČECH ochotny kupiť tieto klučky ( http://aukro.cz/show...item=1785655931 ) a poslať mi ich na Slovensko dobierkou ? ? V podstatě s tím nemám problém, ale: 1. Je to aukce a počáteční cena je 999,- Kč. Do kolika chceš jít, i když nepředpokládám, že by se to nějak závratně vyšplhalo, když už to vlastně prodává podruhé. A taky není vyloučeno, že se s ním půjde dohodnout mimo aukci a hned. Tudíž předpokládej cenu 999,- Kč 2. Navýšenou o jeho poštovné, tj. 150,- Kč a 3. Já Ti to taky nepošlu zadarmo. Tj. řekněme dalších 150,- (nevím, dobírkou a ještě k tomu do zahraničí neposílám každý den) 4. Takže suma sumárum teď už za 1.300,- Kč, tj. nějakých 53,- € (nevím přesně aktuální kurs). Náhodou někde ze "Žilinska" nejsi? PS: Aha, Prešov. Takže, nic. Bod 4. platí. . Editováno: 20. Září 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
firemp3 Vloženo 20. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2011 V podstatě s tím nemám problém, ale: 1. Je to aukce a počáteční cena je 999,- Kč. Do kolika chceš jít, i když nepředpokládám, že by se to nějak závratně vyšplhalo, když už to vlastně prodává podruhé. A taky není vyloučeno, že se s ním půjde dohodnout mimo aukci a hned. Tudíž předpokládej cenu 999,- Kč 2. Navýšenou o jeho poštovné, tj. 150,- Kč a 3. Já Ti to taky nepošlu zadarmo. Tj. řekněme dalších 150,- (nevím, dobírkou a ještě k tomu do zahraničí neposílám každý den) 4. Takže suma sumárum teď už za 1.300,- Kč, tj. nějakých 53,- € (nevím přesně aktuální kurs). Náhodou někde ze "Žilinska" nejsi? PS: Aha, Prešov. Takže, nic. Bod 4. platí. . To nevadi, do nejakych 55€ by to bolo vpohode, hlavne aby si mi to vedel poslať na slovensko. Lebo ten predajca na aukro, nedokazal vyplnit papiere pre dobierku na slovensko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 20. Září 2011 Sdílet Vloženo 20. Září 2011 Tak mu posli peniaze dopredu+ aj za postovne a nemusi riesit vyplnanie papierov za dobierku na SLOVENSKO. Nech ti to posle uz ako len Balik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
firemp3 Vloženo 20. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2011 (editace) pre Wojnar : ideš do toho ? (nemáš nahodou paypal) Editováno: 20. Září 2011, autor: firemp3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 22. Září 2011 Sdílet Vloženo 22. Září 2011 Takže pro ostatní: Z kliček na této fotografii a s tímto popisem: skoda octavia II chromove klicky do tapecirunku,neposkozene,originalni starsi dily,mame i jine nahradni dily tel 602949705 ,moznost pneuservisu od 500kc,diagnostika,montaz tempomatu atd... praha-zapad jiloviste v této aukci (bude tu asi měsíc než spadne do archívu) http://aukro.cz/octavia-ii-chromove-klicky-i1831011965.html se vyklubaly pouze plasty s kličkami bez spínačů oken a ovládače zrcátek. Pro ty kdo si nevšimli dodávám, že na fotografii jsou i spínače a ovládač a popis že je to bez nich nic neříká. S firemp3 jsme si vyměnili pár SZ s upřesněním obchodní stratégie, zkusili jsme získat nějakou slevu (odesílané zboží neodpovídalo popisu) což se setkalo se silným NEpochopením ze strany prodejce. Konverzace s prodejcem vypadala takhle: Já: Dobrý den,chtěl jsem se zeptat, jestli by jsme se nedohodli mimo Aukro a hned? Děkuji, s pozdravem Wojnar Roman Prodejce: klidne napiste adresu a ja odeslu na dobirku klicky jsou odesilany bez ovladacu zrcatek a prednich oken cena vcetne dobirky je 1150kc Já: Co to znamená?Že na prodej je to celé jak je nafotce, jen v tom plastu je díra po tlačítku ovládání oken a zrcátek? Jsem si myslel, že na prodej je to tak jak je na fotografii. s pozdravem Wojnar Roman Prodejce: na prodej za 1000kc jsou chromove klicky ovladace si prendate z vasich klicek Já: To ano, ale koukám na Aukro a vidím na prodej kličky s plasty včetně spínačů za nějakou cenu.Nikde není napsáno, že mi pak spínače nedojdou. Nějaká sleva na to, že to vlastně není podle fotky, s čímž jsem počítal, asi by nebyla, že? Když už jsme u toho co je vlastně na prodej. Kličky včetně těch černých plastů, ano? Nedojdou mi pak pouze samotné chromové kličky? Prodejce: prijdou cele chromove klicky vcetne plastu bez ovladacu oken a zrcateksleva neni zadna Já(Tohle si "nadiktoval"firemp3): O kliky mám zájem, ale jelikož na fotografii u zboží za 1000,- Kč jsou vyfotografované kliky s ovládáním oken a zrcadel a Vy prodáváte pouze chromové kliky bez spínačů, myslím že by jste měl z ceny slevit. Minimálně 25%.V případě, že se dohodneme na 750,- Kč + 150 Kč za poštovné, tak to koupím. S pozdravem Wojnar Roman Prodejce: mozna bych vam k tomu jeste mohl poslat darkovy balicek a svoji starou necena je dana 1000kc za klicky Já: Balíček by se hodil.S Vaší starou ............ no,... Jinak nevím jak by se vyvíjela jistá reklamace kdyby aukce proběhla až do konce a Vy by jste mi poslal kličky bez spínačů, teda zboží, které by zcela jistě neodpovídalo popisu zboží jehož součásti je i fotografie. V tom případě děkuji a nemám zájem. S pozdravem. Nakonec firemp3 našel kličky za podstatně výhodnější cenu a já jsem prodejce poslal do pr*ele. Pokud někdo na Aukru narazíte na toho výkuka, tak si před prvním přihozením pořádně ověřte co je vlastně předmětem aukce. Příjemný večer bez vy*ůranků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.