Václav Š. Vloženo 13. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2013 Na tý outdoorový verzi se mi ty mlhovky zdají úplně ujetý. Do kdy tam chce ten Kabaň bejt sakra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 13. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2013 No, pokud je to realita, tak udělal z (dle mého) opravdu ošklivého auta docela koukatelné auto 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2013 http://www.auto.cz/modernizovana-skoda-yeti-ma-dve-tvare-76067 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 13. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2013 Nechapu, proc ty prolisy zadnich dverich, ktere evidentne zejmena na O3 nikoho neoslovily, cpou na dalsi auto. Jinak ale fajn. Zejmena chvalim, ze v roce 2013 Skodovka konecne objevila, ze existuje neco jako parkovaci kamera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanes.t Vloženo 13. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2013 Ty prolisy také nechápu. Když jsem to poprvé viděl na rapidu, tak první co mě napadlo, že si nějaký tuner hrál s ohýbačkou plechu a myslí si jakou má super káru. Bohužel se to dostává na všechny modely. Třeba se to někomu líbí, ale já bych z toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 14. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2013 Zadní prolisy se mi také úplně nelíbí (ale nevadí mi), ale už při představení Rapidu zaznělo, že půjde o designový prvek, který bude škodovky spojovat, takže není čemu se divit, že je obdržel i Yeti. Yeti vypadá teď zase lépe 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 14. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2013 Ja kdyz jsem to videl prvne (na O3), tak jsem myslel ze uz ma to nove auto nabourane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 14. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2013 http://www.skoda-auto.cz/news/Pages/2013-08-14-novy-yeti.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2013 (editace) Do kdy tam chce ten Kabaň bejt sakra? Já doufám, že vydrží ještě hodně dlouho. Představí nejmíň tři jeho další komplet nové modely (Fabia, Superb, SUV). 1.4TSI prý jenom s "greentec". Editováno: 14. Srpen 2013, autor: bojler 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttc1 Vloženo 14. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2013 (editace) Tak trosku odjinud..... sice se me kulata svetla libila hodne, auto slo poznat i na stovky metru daleko, ale terenni verze s hranatymi je lepsi nez jsem cekal... Jen se obavam, ze naznaceny smer je konec Yetiho jako SUV a jeho presun do MPV. Zni to sice jako blabol, ale zkuste se mrknout na mestskou verzi to uz je dost blizko k MPV. Ja bych si to sice v mestske verzi nekoupil, ale mne a vetsine v mem okoli chybi vetsi kufr, takovou verzi Yeti L (long) to bych v okoli mel zajemcu, pritom by stacilo to tupe protahnout o cca 30 cm v kufru. Dnes si Yetiho kupuje zcela jina kategorie. napr. muj Tchan 74 let ma pred pul rokem vymenil 2 roky starou Octavii prave za Yetiho, neb chce sedet vys a lepe nastupovat. Na jeho srazech z VS je vic kusu Yetiho nez v kteremkoliv autosalonu. Zato octavie tam uz neni zadna. Dalsi skupina je 2 auto v rodine k vetsimu, tech pripadu znam take pomerne dost.... Na prodlouzenou verzi si budeme muset asi hodne pockat, mezitim si to budou kupovat seniori a zeny a tak cekam prevahu mestskych provedeni. Nam co tu diskutujem se sice Yeti libi a kolik ho ma nebo by si skutecne koupilo? A tak bude business ridit dalsi vyvoj a pristi generace se priblizi MPV. Co vy na me uvahy, jak moc se budu plest? PS: Skodovce gratuluji k objeveni parkovaci kamery, to ze ji nenabizi k O3 me hodne zklamalo, zejmena kdyz u golfu je priplatek je 5 tis. Kc Uvidime, na kolik to skoda oceni u Yetiho. Editováno: 14. Srpen 2013, autor: ttc1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 14. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2013 S tou myslienkou, ze "Urban" verzia pripomina MPV celkom suhlasim... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2013 ttc1 to,myslím,trefil - ono to není jen o lepším nastupování,úpřímně - kolik majitelů tzv. SUV (a je jedno jaké značky) kdy sjelo ze silinice na nějakou nezpevněnou cestu,o nějakém terénu nemluvě? Zmizením kulatých mlhovek přišel Yeti o jasný rozpoznávací znak a tak trochu v té městské verzi i o charakter. Mě osobně se však tato verze velmi líbí. Ba dokonce je pro mě u FL Yetiho ze všech nových škodovek zatím nejvíc zkousnutelný prolis v zadní části vozu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2013 Dodám, že i v rámci původního předfl modelu byla jako hlavní cílová skupina "páry s odrostlými dětmi". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttc1 Vloženo 14. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2013 (editace) To Pawouk: Diskuze o SUV celkove je myslim zbytecna, to ze ty auta nejtesi teren zazivaji jen pri ceste do zimnich lyzarskych stredisek po zasnezenem asfaltu vime vsichni. Ja se jen u Yetiho obavam, ze aktualne nema mezi zakazniky typicke uzivatele SUV a je tak mozne stejnym lidem prodat auto ktere bude v kategorii MPV, ci presneji ani tam moc ne, proste neco vyssiho bez pozadavku na vnitrni prostor. A vidim zde riziko, ze Skoda misto verze Long, ktera jak se domnivam by razantne navysila prodeje, po pristi zmene - 2 generaci (netusim kdy je planovana) muze pripravit jen mestskou verzi s moznosti doplneni o designovy Outdoor packet. A tato vize se mne osobne nelibi. Editováno: 14. Srpen 2013, autor: ttc1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2013 Spíš si myslím,že namísto "long" verze přijde větší SUV. Alespoň se o tom různě píše. Např. zde: http://www.auto.cz/skoda-snowman-kladivo-mercedes-benz-gla-74242 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttc1 Vloženo 14. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2013 pokud je pravda co o velkem Skoda SUV pisou, tedy 7 mist, tak cekam delku nekde smerem k Superbu ci dokonce i vic (proste mi to prijde jako ze se inspiruji u Q7 ci GL ale bude to o kousek mensi - proste ve stylu Skoda o tridu niz rozmery a o tridu vys uzitnymi parametry) a tak vidim stale prostor pro Yeti Long (Yeti "Combi") nekde u 4,5m s 5 misty a kufrem o pudorysu cca octavie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 14. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2013 (editace) ja by som Tak trosku odjinud..... sice se me kulata svetla libila hodne, auto slo poznat i na stovky metru daleko, ale terenni verze s hranatymi je lepsi nez jsem cekal... Jen se obavam, ze naznaceny smer je konec Yetiho jako SUV a jeho presun do MPV. Zni to sice jako blabol, ale zkuste se mrknout na mestskou verzi to uz je dost blizko k MPV. Ja bych si to sice v mestske verzi nekoupil, ale mne a vetsine v mem okoli chybi vetsi kufr, takovou verzi Yeti L (long) to bych v okoli mel zajemcu, pritom by stacilo to tupe protahnout o cca 30 cm v kufru. Dnes si Yetiho kupuje zcela jina kategorie. napr. muj Tchan 74 let ma pred pul rokem vymenil 2 roky starou Octavii prave za Yetiho, neb chce sedet vys a lepe nastupovat. Na jeho srazech z VS je vic kusu Yetiho nez v kteremkoliv autosalonu. Zato octavie tam uz neni zadna. Dalsi skupina je 2 auto v rodine k vetsimu, tech pripadu znam take pomerne dost.... Na prodlouzenou verzi si budeme muset asi hodne pockat, mezitim si to budou kupovat seniori a zeny a tak cekam prevahu mestskych provedeni. Nam co tu diskutujem se sice Yeti libi a kolik ho ma nebo by si skutecne koupilo? A tak bude business ridit dalsi vyvoj a pristi generace se priblizi MPV. Co vy na me uvahy, jak moc se budu plest? PS: Skodovce gratuluji k objeveni parkovaci kamery, to ze ji nenabizi k O3 me hodne zklamalo, zejmena kdyz u golfu je priplatek je 5 tis. Kc Uvidime, na kolik to skoda oceni u Yetiho. ja by som to smeroval skor ku crossoveru nez MPV .. to je asi presnejsia definicia .. a priklanam sa k nazoru ze potiahnutie kufru o 30 cm by bolo vhodne ... vtedy by som toto auto mozno aj volil .. takto .. eee ad facelift, za mna predok hodne dobry ! najma v urban verzii (a to som sa fakt bal co z toho spravia ) akurat mi k tomu predku uz tak nesedi zbytok auta . najma B stlpiky Editováno: 14. Srpen 2013, autor: LUKY-007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2013 Nějaká prodloužená verze se bude dělat v Číně,ale tam má být u Yetiho údajně natažen rozvor o 60 mm,takže počítám,že na velikost kufru to asi nebude mít vliv.http://www.skoda-auto.cz/news/2013-08-14-novy-yeti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 14. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2013 Abych pravdu řekl, tak moc nechápu tu logiku, v čem je jako celolakovanej Yeti vhodnější do města, než když má nárazníky a prahy plastový a černý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2013 Asi že ten outdoorový si neomlátí celolak,když se s ním projedeš někde v terénu. Např. Tiguan má (nebo měl,moc to nesleduji) také rozdílné verze v tomto smyslu. Možná může být třeba i jiný nájezdový úhel u nárazníků atd. V první řadě jde jen čistě o "designovou linii",jak to popisuje škodovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 14. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2013 (editace) No popravde, kdyz obcas vidim ty idioty na parkovisti, kteri neumi otevirat dvere, normalne parkovat, vyjizdet z rady atd. atd., tak si rikam, ze auto do mesta by melo byt gumove cele. Editováno: 14. Srpen 2013, autor: mike_k 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2013 První příspěvek, kdy s mike_k souhlasím. Jinak už nějakou dobu i z úst Škody zaznívá, že Roomster nedostane přímého nástupce. Osobně tipuju, že z něho bude v budoucnu dodávka. A právě velikostí (a také designem, zvýšeným posazem ... ale taky třeba detailama jako je koncept zadních sedaček ) si jsou Yeti s Roomsterem docela dost příbuzné. Předpokládám, že to nebyl ani náhodou primární důvod vzniku "městské" verze, ale svým způsobem může Yeti velmi brzo Roomster částečně nahradit. Zvlášť, pokud by sestoupil z cenových výšin. Od akce Trumf už má i vcelku dostupnou základní verzi, ale druhá výbava s příplatkem 100 000Kč je trochu moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2013 Ještě jedna věc - co je vlastně na posledním obrázku prvního příspěvku? Má to zkrácený čumák jako OIII. Má to nárazník přibližně stejně široký a tvarovaný jako OIII. Bez mlhovek vypadá takto Ale na OIII bez mlhovek se montuje něco jiného... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 14. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2013 Zadní LED světlomety určitě přendat na starého Yetiho a není co řešit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 14. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2013 No zrovna ta zadní světla mohli upravit.. Předek, jak jsem již napsal, super, nicméně zadek Yetiho mi vždy přišel nedokončený, ošklivý a těžkopádný.. Myslím, že LED pásky to nespraví, zadní světla by si zasloužila generálku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.