ziza23 Vloženo 22. Září 2011 Sdílet Vloženo 22. Září 2011 Co vy na to? Můj odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 23. Září 2011 Sdílet Vloženo 23. Září 2011 Vždyť to píší v tom článku. Klasika. Upravené lampy, nárazníky, možná maska. Běžný facelift po 4 letech. Superb III ani náhodou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 28. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2011 A co tenhle facelift ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoca Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 To je hodně pěkný!!! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanny84 Vloženo 31. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 jj, ten se mi líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 31. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 To mě taky a moooc !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuego Vloženo 1. leden 2012 Sdílet Vloženo 1. leden 2012 nevyzera zle, ale podla mna sucasny vyzera lepsie a luxusnejsie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cyklon Vloženo 1. leden 2012 Sdílet Vloženo 1. leden 2012 Tak tak,ten predek bude uz asi tezko po face lepsi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cyklon Vloženo 1. leden 2012 Sdílet Vloženo 1. leden 2012 jinak ja koncim u supa 2......trojku uzasi nechci,octa 3 bude vetsi nez dvojka a to mi bude stacit..Neda se s tim supem jezdit tak divoce jak s octou a nekdy mi to chybi..Sup jede jak parnik...pluje.... New octa ma mit rozvor kolem 265,tak toho mista bude v zadu zase trosku vice.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 8. leden 2012 Sdílet Vloženo 8. leden 2012 No ja budu resit nakup auta cca za 3-4 mesice, takze SIII u me vubec nehrozi, ale stale mam dilema sedan nebo combi? No nic to je do jineho tematu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoca Vloženo 21. Únor 2012 Sdílet Vloženo 21. Únor 2012 Šel bych do combi. Údajně z několika testů je i konstrukce pevnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micar Vloženo 2. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 zdravím. prodal jsem po 4letech SII,a chci kupovat nového,máte někdo informace kdy bude face nebo snad hned III ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 2. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 Tak za 4 roky po faceliftu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiscz Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 No tak nevim, co rikate? http://auto.idnes.cz/skoda-superb-facelift-0tv-/automoto.aspx?c=A130116_153557_automoto_fdv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 No, mně se současnej design líbí proti tomu surovýmu industriálnímu VW. Malinkatý změny tvarů mně až tak ani nelákaj (třeba O2 podle mně zmršili). Nějaký asistenty považuju taky za dost drahý a zbytečný kravinky (za chvíli tam nebude ani volant s pedálama - jen pojízdnej obejvák). Když si vemu, v čem jsme jezdili 10-15 let zpátky, tak je Sup Elegance fakt nebe a dudy. Co bych ale uvítal je aspoň 70l nádrž, když jezdim po Evropě, tak občas spěcham - dojezd 650 není nic moc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 No tak hlavne doufam, ze po Faceliftu S2 dostane novou verzi 1.8TSI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 S faceliftem SII údajně nemají přijít motorové změny. To prý přijde až se SIII, kde má mimo jiné zmizet 3.6 V FSI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 5. Duben 2013 Sdílet Vloženo 5. Duben 2013 docela pěkný fotky http://carbuzz.com/news/2013/4/4/Skoda-Reveals-Updated-Superb-7713710/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.pce Vloženo 5. Duben 2013 Sdílet Vloženo 5. Duben 2013 (editace) Predek lepsi pred fl, zadek (u sedanu hlavne) lepsi po fl. Jsem zvedavej az to nekdo predela. Pujde to? Jinak sup I je asi tak nejvetsi parnik. A ona ta okta III je taky dlouha jako... A toho V6 v supu III je skoda :/ Editováno: 5. Duben 2013, autor: lukas.pce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 7. Červen 2013 Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 Tak vcera jsem mel moznost omrknout asi tak 30 superbu fl. combi i kratkou verzi a takovej kombajn v bile nebo v blede modre je fakt koc peknej. Moc se v superbech neorientuju jsem spis na octavky, ale vsim jsem si novych kol ktere tam budou a ten jeden superb mel fakt luxusni 5ti paprskace...:-) Ale nejhezci bylo novy rsko v modre reace;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 http://www.auto.cz/skoda-superb-treti-generace-prijde-twindoor-sestivalce-78681 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
braxa Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 twindoor je super věc je škoda že v s3 nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 Zas tam bude 6 půlek všemožných asistentů. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. leden 2014 Sdílet Vloženo 7. leden 2014 Faceliftovaná Škoda Superb nově i s paketem Outdoor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.