boxxer Vloženo 28. Září 2011 Sdílet Vloženo 28. Září 2011 Kluci zkoušeli jste někdo vyndat tlumič co je za katem? Chtěl bych mít trochu sportovní zvuk, ale nechcu kupovat žádné rezonátory a laďáky tak mě napadlo toho A zároveň by se zlepšil výplach plynů ven. Zajímá mě jestli se změnil zvuk a hluk a spotřeba nebo něco :-) A kdo zkoušel vyndat kat a odstínit druhou lambdu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janko Vloženo 30. Září 2011 Sdílet Vloženo 30. Září 2011 Ahoj, tuším že někdo na hothatchforu to má. Myslím, že to byl člen Eisman. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boxxer Vloženo 2. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2011 Ano máš pravdu, díky. Přínos to teda asi moc nemá. Takže buď nechat udělat výfuk se svody na míru nebo peníze uložit pod polštář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 8. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2011 No já budu dávat nerezovou downpipe s rezonátorem,pak dál jen rovnou nerez trubku k nerezovénu koncovému tlumiči Časem nahodim info jak to šlape....nebo nešlape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.