Únor 21, 201312 r aha tak já to zkoušel na 10.6.4,a děláš to podle toho postupu co je nahoře?nebo něco jinak?
Únor 21, 201312 r tak to by mohl byt u me ten problem s CZ verzi, ja si nekupoval novejsi nad 11.11.2 prijde mi to zbytecne, kdyz ta CZ verze stejne nefunguje poradne...
Únor 21, 201312 r tak já to budu muset ještě zkusit,nebo to bude opravdu tou verzí,že mám ještě nižší.
Březen 25, 201312 r Chlapi, kdo by mi prosim mohl nakodovat zavirani kufru na dalku/tlacitkem? Praha + okoli (sem tam i Morava) Diky,R PS: bohuzel mam jen starou verzi kabliku 8.05
Duben 6, 201312 r Často jezdím z Ovy přes PV, kabel mám a na svým jsem v poho naprogramoval, tak jestli je to ještě aktuální tak písni.
Červen 7, 201312 r Víte prosím někdo, jak ztlumit (jestli je to možné) to pípání při otvírání / zavírání 5. dveří? Už se na to tady někdo ptal, ale odpověď jsem nenašel. Umím to vypnout / zapnout / změnit frekvenci tónu, ale ztlumit ne.
Červen 7, 201312 r Ahaa - díky za info.. Teď to mám vypnuté, nicméně mi ta funkce upozornění přijde celkem fajn - jen ta hlasitost je, jako když couvá náklaďák ...
Červen 10, 201312 r Mě to taky z počátku otravovalo a chtěl jsem si to vypnout, ale pak jsem zjistil, že to má hodně dobré důvody, to tam nechat. Takže jsme si jen odkódoval zavírání na dálku a zvuk si nechal :-) Pro okolí i pro mě je to dobré echo, že se něco pohybuje :-))
Srpen 22, 201312 r Zdravím, kdo by mi prosim mohl nakódovat zavirani kufru na dalku/tlacitkem? Pokud možno na Vysočině (Jihlava, Pelhřimov, Havl.Brod, Žďár n.S.) a okolí. Vozím v autě malé děti a oni nedosáhnou na tlačítko při otevřeném kufru . . . :-)
Únor 9, 201411 r Komfortní zavírání 5 dveří Kdyz ti to neukaze ty obrazky tak se asi budes muset registrovat na foru http://www.skodacommunity.de ale to zvladnes Bohužel už na německým fóru obrázky nejsou, může je někdo dát k dispozici, nechci něco pokazit :-) Díky Edit: Tak už není potřeba - jde to udělat i podle návodu bez obrázků - je to intuitivní Upraveno Únor 11, 201411 r od jarda-jc
Září 30, 201410 r Zdravím. Nenašel by se někdo v okolí Karlových Varů, kdo má vše potřebné pro nastavení zavírání kufru ovládačem a rovnou by vypnul to protivné pípání? Díky, Martin
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.