Publikováno Říjen 4, 201113 r zdravim chtel bych se vas zeptat jestli jste meli nekdy problem s pasama jak u ridice tak u spolujezdce,casem se prestali vracet,skousel jsem je opravit natazenim paskove pruziny,ale furt nic,chtel bych koupit jiny.budou tam pasovat s fabie II ??? nebo kde je sehnat za rozumny penize...........diky za rady
Říjen 4, 201113 r Tak zrovna pásů bude plný každý vrakoviště,takže si najdi to který máš nejblíž a zavolej tam.
Říjen 4, 201113 r zdravim chtel bych se vas zeptat jestli jste meli nekdy problem s pasama jak u ridice tak u spolujezdce,casem se prestali vracet,skousel jsem je opravit natazenim paskove pruziny,ale furt nic,chtel bych koupit jiny.budou tam pasovat s fabie II ??? nebo kde je sehnat za rozumny penize...........diky za rady Já jsem je vyvinul a podle rady nastříkal hodně zvenku , zevnitř čističem na palubní desky pak setřel hadříkem, opakoval, očistil i plastový oka , ve kterých jezdí i plast ve sloupku zevnitř a vida, navíjí perfektně 75 procentní zlepšení, takhle jsem čistil i těsnění kolem oken, protože při stahování to pískalo a taky pomohlo( před tím jsem stahoval folie z předních oken, takže tam bylo lepidlo. Pokud je to u obou předních jen pomalejší navíjení, tak je to tím, že jsou mastný, zašpiněný.
Říjen 4, 201113 r Autor na vrakoviste jsem volal,bud chtej za ne batoh,nebo prodaj pouze s airbagama.proto se prave ptam jestli byt tam pasovali s fabia II, je nutne aby byli dopinace ???
Říjen 14, 201113 r Vzhledem k tomu, že Fabia měla airbag řidiče vždy (snad jen s výjimkou Ruska a UA), tak pásy měly vždy předepínače. Avšak do určité doby ve dvou variantách - mechanické a elektrické. Potom už jenom mechanické. Osobně bych to nijak nezaměňoval.
Říjen 18, 201113 r tu som napísal podroný návo ako na to : oprava pásov už som to robil viackrát a úspešne.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.