gdanx Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 http://news.auto.cz/aktuality/parizska-nov...model-2007.html .. jak se vam to libi? Zvenku zadna extra zmena .. ale v interieru me zaujalo: Přístroje v Superbu disponují novým designem. Použito je u nich bílé, velmi jemné podsvícení, přičemž pozadí přístrojů, jejich popisy včetně číslic a multifunkční displej jsou nově červené .. ovsem na tech fotkach je zelenej climatronic, takze jestli to udelali jen na pristoje a ostatni bude dozelene, tak to bude napobliti .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Dali nový volant,zadní světla,motor,jinak pořád stejné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Jsem zvedavej na real, pac ty zrcatka s blinkry mi tam nejak nepasujou - alespon na fotkach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 No jo nejdriv je potreba prodavat passaty, takze novyho supa se nedockame a starej bude faceliftovanej jeste petkrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Kdyz jsem videl na SB ty zadni svetla myslel jsem, ze jde o nejakej spatnej tuning, ale koukam ze je to serie, prijde me to spis jako zblata do louze, naprat tam jina zrcatka a z OII volant, chtelo by to poradnej facelift, a motory hlavne 2.0TDi 125kW a 2.7TDi 132kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.