Říjen 24, 200618 r Autor Hoši, tak jsem zjistil, že nejlepší žárovky dělá pan D2S.... Hehe, a me uz se mesic valej doma, kurvadratek, mel bych s tim neco udelat
Říjen 24, 200618 r ak by to niekoho zaujimalo tak takto nejak sa to tvari, sorry za kvalitu Upraveno Říjen 24, 200618 r od redliner
Říjen 24, 200618 r Autor Vypada to moc dobre Skoro jak ty xenonovy za 200 z Cartechu Ba ne, ty samozrejme svitej min, ale maj hezci barvu svetla. Ale PIAA holt je PIAA
Říjen 25, 200618 r Tak a na aute Znatelný rozdíl, vipadá to moc dobře a těď už věřím, že jsou žárovky a žádovky. A jsem zcela utvrzen, že jsem za ty Osram SilverStar jen vyhodil peníze.
Říjen 25, 200618 r Berry: Osram SS by som nevidel ako vyhodene peniaze, urcite su lepsie ako klasicke "zlte" ale nieje to tych +50% ako je uvedene na baleni. Na druhej strane ani cenovy rozdiel nieje zanedbatelny. Jeden znami z ineho fora o nich napisal toto: "...Kazdopadne DOSVIT je s Osram SilverStar +/- srovnatelny, ALE intenzita a rovnomernost svetla je uplne jinde, o osvetleni protismeru nemluve... " a ja s tym suhlasim
Říjen 27, 200618 r Srovnavat PIAA a ostatní žárovky nejde, to jejako srovnávat Rolsku s mercedesem Já mám osramky Silverstary a jsem maximálně spokojenej, protože to je zatím to nejlepší v této cenové skupině co sem tam měl a že sem už toho vyzkoušel dost.
Říjen 28, 200618 r Moje zkušenost: asi 2 roky jsem používal Philips +50% cena kolem 1000 Kč v OBI. Před týdnem jsem koupil Osram Silvestar +50% cena pár 440 Kč v OBI. Na první pohled laickým okem žádný velký rozdíl. Když jsem zajel na ulici kde není veřejné osvětlení, tak ty Osramy podle mého názoru jsou o trochu lepší. Lépe zvýrazňují viditelnost vodorovného dopr.značení, což vítám (v noci vidím nějak hůř). Každopádně hodlám zajet na seřízení světel a uvidím. Moje doporučení je koupit Osramky Silvestar a za těch ušetřených 500-600 Kč třeba koupit řadičku z Fabie a dát do okty (viz.obr.). Čus bus.
Listopad 1, 200618 r Moje zkušenost: asi 2 roky jsem používal Philips +50% cena kolem 1000 Kč v OBI. Před týdnem jsem koupil Osram Silvestar +50% cena pár 440 Kč v OBI. Na první pohled laickým okem žádný velký rozdíl. Když jsem zajel na ulici kde není veřejné osvětlení, tak ty Osramy podle mého názoru jsou o trochu lepší. Lépe zvýrazňují viditelnost vodorovného dopr.značení, což vítám (v noci vidím nějak hůř). Každopádně hodlám zajet na seřízení světel a uvidím. Moje doporučení je koupit Osramky Silvestar a za těch ušetřených 500-600 Kč třeba koupit řadičku z Fabie a dát do okty (viz.obr.). Čus bus. Každá žárovka se časem vysvítí, tak nemůžeš srovnávat nové Osram Silverstar s vysvícenými Philips Vision Plus.
Listopad 2, 200618 r Já testoval Novou Philipsku a vysvícenou Osramku a Osramka vyhrála na celé čáře Je mi to jedno.
Listopad 2, 200618 r Já si prostě myslím, že ten cenový rozdíl mezi Philips a Silvestar za to nestojí a ty peníze se můžou investovat do něčeho jiného ... třeba do piva
Listopad 10, 200618 r Teď jsem dostal H4 Philips GT 150. Zítra montuju, jsem zvědavý na rozdíl, snad nějaký bude.
Listopad 12, 200618 r Už jsou tam, proti obyč žárovkám je to neskutečnej rozdíl. Proti silverstarům myslím taky, s Osramkama srovnat nemůžu.
Listopad 12, 200618 r Ja som teraz kupil Osram BlueVision a su urcite lepsie, ako tie originaly. Bohuzial som sa nedosal k SilerStarom, lebo by som urcite kupil tie.
Listopad 12, 200618 r Já jsem koupil H4 Ex-tra Super white 60/55 jsou moc pěkné světle modré světlo, ale v porovnání ve svítivosti s Osram Silvestar nesahají ani po kolena. Tak ještě prubnu H4 Ex-tra ale 130/90W to už by mohlo být to pravé ořechové
Listopad 12, 200618 r Autor Už jsou tam, proti obyč žárovkám je to neskutečnej rozdíl. Proti silverstarům myslím taky, s Osramkama srovnat nemůžu. Nemas fotku, jakou barvu ma svetlo?
Listopad 13, 200618 r Už jsou tam, proti obyč žárovkám je to neskutečnej rozdíl. Proti silverstarům myslím taky, s Osramkama srovnat nemůžu. Nemas fotku, jakou barvu ma svetlo? Světlo bílé, s malým nádechem do modré, žárovka má modrý matný konec a modrý lem skla podobně jako Bluevision. Jen mi to kazí obyč parkovačky. Fotku udělám a hodím sem.
Listopad 14, 200618 r Vsichni tu pisete co koupit a ja vam sem vecer,az budu doma dam fotku,co rozhodne nekoupit. Vcera jsem vyhodil za tyhle sracky 3 kila. Dale jsem si koupil v blahem domeni kompatibility chromovany zarovky do blinkru.....ale.....Maji jinou patici samozrejme
Listopad 14, 200618 r Vsichni tu pisete co koupit a ja vam sem vecer,az budu doma dam fotku,co rozhodne nekoupit. Vcera jsem vyhodil za tyhle sracky 3 kila. Dale jsem si koupil v blahem domeni kompatibility chromovany zarovky do blinkru.....ale.....Maji jinou patici samozrejme Nápodobně - chtěl jsem ušetřit za Diadem do blinkrů a ejhle špatná patice tak jsem objednal origo Osramy
Listopad 14, 200618 r Hmm...tak já to kupoval přes internet, takže mi vrátí asi kulový A propo nechcete ty žárovky 4ks někdo pro ňákého známého s paticí BA15s ? Za nákupku 2x 190 Kč
Listopad 14, 200618 r Hmm...tak já to kupoval přes internet, takže mi vrátí asi kulový A propo nechcete ty žárovky 4ks někdo pro ňákého známého s paticí BA15s ? Za nákupku 2x 190 Kč Ak si to kupoval cez internet tak mas 14dni na to aby si im to vratil a ani nemusis udavat dôvod.samo ak si nezrusil balenie mimochodom ja som kupoval Philips VisionPlus a velka zmena oproti obycajnym H4-uplna spokojnost..vcera som vymenil aj parkovacky za biele led (nejake obyc. polske) a teraz je to dokonale steve
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.