jsstanik Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Hoši, tak jsem zjistil, že nejlepší žárovky dělá pan D2S.... A co pan D2R? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Hoši, tak jsem zjistil, že nejlepší žárovky dělá pan D2S.... Hehe, a me uz se mesic valej doma, kurvadratek, mel bych s tim neco udelat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redliner Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 (editace) ak by to niekoho zaujimalo tak takto nejak sa to tvari, sorry za kvalitu Editováno: 24. Říjen 2006, autor: redliner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Vypada to moc dobre Skoro jak ty xenonovy za 200 z Cartechu Ba ne, ty samozrejme svitej min, ale maj hezci barvu svetla. Ale PIAA holt je PIAA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Tak a na aute Znatelný rozdíl, vipadá to moc dobře a těď už věřím, že jsou žárovky a žádovky. A jsem zcela utvrzen, že jsem za ty Osram SilverStar jen vyhodil peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redliner Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Berry: Osram SS by som nevidel ako vyhodene peniaze, urcite su lepsie ako klasicke "zlte" ale nieje to tych +50% ako je uvedene na baleni. Na druhej strane ani cenovy rozdiel nieje zanedbatelny. Jeden znami z ineho fora o nich napisal toto: "...Kazdopadne DOSVIT je s Osram SilverStar +/- srovnatelny, ALE intenzita a rovnomernost svetla je uplne jinde, o osvetleni protismeru nemluve... " a ja s tym suhlasim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Srovnavat PIAA a ostatní žárovky nejde, to jejako srovnávat Rolsku s mercedesem Já mám osramky Silverstary a jsem maximálně spokojenej, protože to je zatím to nejlepší v této cenové skupině co sem tam měl a že sem už toho vyzkoušel dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 28. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2006 Moje zkušenost: asi 2 roky jsem používal Philips +50% cena kolem 1000 Kč v OBI. Před týdnem jsem koupil Osram Silvestar +50% cena pár 440 Kč v OBI. Na první pohled laickým okem žádný velký rozdíl. Když jsem zajel na ulici kde není veřejné osvětlení, tak ty Osramy podle mého názoru jsou o trochu lepší. Lépe zvýrazňují viditelnost vodorovného dopr.značení, což vítám (v noci vidím nějak hůř). Každopádně hodlám zajet na seřízení světel a uvidím. Moje doporučení je koupit Osramky Silvestar a za těch ušetřených 500-600 Kč třeba koupit řadičku z Fabie a dát do okty (viz.obr.). Čus bus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Jsi můj člověk >> přesně stejný názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsstanik Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Moje zkušenost: asi 2 roky jsem používal Philips +50% cena kolem 1000 Kč v OBI. Před týdnem jsem koupil Osram Silvestar +50% cena pár 440 Kč v OBI. Na první pohled laickým okem žádný velký rozdíl. Když jsem zajel na ulici kde není veřejné osvětlení, tak ty Osramy podle mého názoru jsou o trochu lepší. Lépe zvýrazňují viditelnost vodorovného dopr.značení, což vítám (v noci vidím nějak hůř). Každopádně hodlám zajet na seřízení světel a uvidím. Moje doporučení je koupit Osramky Silvestar a za těch ušetřených 500-600 Kč třeba koupit řadičku z Fabie a dát do okty (viz.obr.). Čus bus. Každá žárovka se časem vysvítí, tak nemůžeš srovnávat nové Osram Silverstar s vysvícenými Philips Vision Plus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Já testoval Novou Philipsku a vysvícenou Osramku a Osramka vyhrála na celé čáře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsstanik Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Já testoval Novou Philipsku a vysvícenou Osramku a Osramka vyhrála na celé čáře Je mi to jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Já si prostě myslím, že ten cenový rozdíl mezi Philips a Silvestar za to nestojí a ty peníze se můžou investovat do něčeho jiného ... třeba do piva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hunter1 Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 Teď jsem dostal H4 Philips GT 150. Zítra montuju, jsem zvědavý na rozdíl, snad nějaký bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hunter1 Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Už jsou tam, proti obyč žárovkám je to neskutečnej rozdíl. Proti silverstarům myslím taky, s Osramkama srovnat nemůžu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Ja som teraz kupil Osram BlueVision a su urcite lepsie, ako tie originaly. Bohuzial som sa nedosal k SilerStarom, lebo by som urcite kupil tie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Já jsem koupil H4 Ex-tra Super white 60/55 jsou moc pěkné světle modré světlo, ale v porovnání ve svítivosti s Osram Silvestar nesahají ani po kolena. Tak ještě prubnu H4 Ex-tra ale 130/90W to už by mohlo být to pravé ořechové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 12. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Už jsou tam, proti obyč žárovkám je to neskutečnej rozdíl. Proti silverstarům myslím taky, s Osramkama srovnat nemůžu. Nemas fotku, jakou barvu ma svetlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hunter1 Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Už jsou tam, proti obyč žárovkám je to neskutečnej rozdíl. Proti silverstarům myslím taky, s Osramkama srovnat nemůžu. Nemas fotku, jakou barvu ma svetlo? Světlo bílé, s malým nádechem do modré, žárovka má modrý matný konec a modrý lem skla podobně jako Bluevision. Jen mi to kazí obyč parkovačky. Fotku udělám a hodím sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 13. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 Vsichni tu pisete co koupit a ja vam sem vecer,az budu doma dam fotku,co rozhodne nekoupit. Vcera jsem vyhodil za tyhle sracky 3 kila. Dale jsem si koupil v blahem domeni kompatibility chromovany zarovky do blinkru.....ale.....Maji jinou patici samozrejme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 Vsichni tu pisete co koupit a ja vam sem vecer,az budu doma dam fotku,co rozhodne nekoupit. Vcera jsem vyhodil za tyhle sracky 3 kila. Dale jsem si koupil v blahem domeni kompatibility chromovany zarovky do blinkru.....ale.....Maji jinou patici samozrejme Nápodobně - chtěl jsem ušetřit za Diadem do blinkrů a ejhle špatná patice tak jsem objednal origo Osramy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 Doufam,ze az tam dneska prijdu,ze mi je vezmou zpatky a vrati mi penize Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 Hmm...tak já to kupoval přes internet, takže mi vrátí asi kulový A propo nechcete ty žárovky 4ks někdo pro ňákého známého s paticí BA15s ? Za nákupku 2x 190 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steve Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 Hmm...tak já to kupoval přes internet, takže mi vrátí asi kulový A propo nechcete ty žárovky 4ks někdo pro ňákého známého s paticí BA15s ? Za nákupku 2x 190 Kč Ak si to kupoval cez internet tak mas 14dni na to aby si im to vratil a ani nemusis udavat dôvod.samo ak si nezrusil balenie mimochodom ja som kupoval Philips VisionPlus a velka zmena oproti obycajnym H4-uplna spokojnost..vcera som vymenil aj parkovacky za biele led (nejake obyc. polske) a teraz je to dokonale steve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.