Listopad 15, 201113 r Autor A JE TO. Hrušky opustily garáž a kryt montážní jámy je natřený. Vše jsem vyřešil následovně: asi 3/4 pro Tuláka červeně a ¼ pro Tygříka hnědá. Proč tak a né jinak je moje věc. Červený mám dost, tak jsem neředil a na deskách je docela nános, hnědá už byla dost naředěná aby vyšla a je to poznat. Až to uvidí manželka, dcera a kamarádky, tak … nevím co se stane. Problém byl do garáže po nátěru nacouvat a nevjet na natřený povrch. Na třikrát, kdy jsem vždy musel vystoupit a podívat se kam jedu se to podařilo.
Listopad 15, 201113 r No hurá, že máš auto schovaný. Tulák už není sirotek. Teď když jsou mrazivé noci a rána, je to nejlepší pro auto. Doufám, že dáš vzorek na košt kapalného ovoce, vytažené z garáže
Listopad 15, 201113 r Právě jsem se vrátil z divadla. Miku, hádej s kým jsem tam byl?! Ano, s tím, kdo je na fotkách, které neuvidíš! Tak jsem byl rád, že mám vyhřívané sedačky a co teprve ta osůbka vedle. Artigasi, co se týká toho pojištění, jsem Ti to psal. Jinak koukám, že máš dost úzkou garáž, toho jsem si u Tebe nevšiml. Na dekl jsem taky uvažoval o rezavější, zbytek hnědě z vrat jsem ještě měl, ale pak jsem si řekl, že to za poškádlení stojí.
Listopad 16, 201113 r Autor Hanácký Yeti klub: Tygříku, nezaložíme něco podobného názvu? Hekiho uděláme v nepřítomnosti předsedou, já se postarám o nové vlákno, ty sepíšeš stanovy – třeba nějaké desatero zásad chování každého člena. Každý přihlášku podepíše svou vlastní krví a nebo krví svého Yetíka, scházet se budeme pravidelně nepravidelně, dle aktuálních možností členů. Můžeme uvažovat o čestných členech ze zahraničí a pod.
Listopad 17, 201113 r Nevím, jestli vám Hindátor poslal návrhy loga, e-maily jsem mu poskytl. Jsem pro, ale nějak bych to nehrotil. Bral bych to volně. Desatero stvořit můžeme. Pro schůzky jsem taky. Dnes jsem byl v Olomouci, cestou potkal 4 Yetíky, z toho jednoho fungl nového bílého ještě bez čísla. Jel za mnou od Mostkovic až domů, zablikal jsem mu na rozloučenou. Všichni mě pozdravili nebo odpověděli na pozdrav, jeden hnědák v Hodolanech dokonce, když jsem stál vedle auta. Upraveno Listopad 17, 201113 r od Tygrik
Listopad 17, 201113 r Zdravím,Tygříku hlasuju pro ten první.Představ si,píšu z chalupy,od včereška mi jede internet i tady na samotě u lesa.
Listopad 17, 201113 r To je super Gogine, že už máš na chalupě net. Také se mi nejvíc líbí ten první. Vím, že mám u Tebe restík, ještě jsem se nezastavil... Ale neboj, stavím. Mám to teď nějak hektické. Jo Miku, Ty se fakt nezdáš! Upraveno Listopad 17, 201113 r od Tygrik
Listopad 17, 201113 r Máme toho asi všichni dost,já jdu do továrny až v pondělí,tak že dnes už druhá lahvinka Muškátu,zítra asi návštěva hospody v Čuníně ochutnat Litovelské.Jinak v PV už další Yetík bílé barvi,ale ještě nevím kdy se mi ho podaří odchytit.
Listopad 17, 201113 r Tygřiku na mě pozor, ale já se nezdám Ale tu nálepku Olomocke sraz, by jsme měli zrealizovat Upraveno Listopad 17, 201113 r od MikeTTT
Listopad 17, 201113 r Gogine, psal jsem na A je můj, že dnes jel za mnou od Mostkovic bílý Yetík ještě bez SPZ. Tak pokud souhlasíte, tak bych to s Hindatorem pořešil a třeba nálepku i zrealizoval. Upraveno Listopad 17, 201113 r od Tygrik
Listopad 18, 201113 r Autor Chlapci a děvčata, já vám do toho nechci moc kecat, ale sundejte tomu Yetimu ty lyžařský brýle.
Listopad 19, 201113 r Autor Tak jsem se dnes byl podívat s manželkou, dcerou a jedním týpkem (Vojtou), jenž mi asi bude říkat tcháne na Šeráku, kde jsem si dal Šerák. Po příjezdu domů měl Vojta otázku, cože to mám v těch demižónech ve sklepě. Už to ví, ale já naopak Mike nevím, co je to čajový dýchánek. V každém případě na nikoho nyní raději dýchat nebudu, slabŠí povaha by mohla mít problém.
Listopad 19, 201113 r Artigasi, to jsi byl na horách? Jestli je to, to co si myslím, tak to prostředí moc dobře znám. Čajový dýchánek se taky říká popíjení alkoholických nápojů s přáteli, rodinou atd.
Listopad 20, 201113 r Autor Mike, parkoval jsem na Červenohorském sedle a s rodinkou si vyběhl na Šerák, kde si dal každý pivo, něco k jídlu a Šlo se zpět. Asi tři hodinky tam, hodinka oběd, necelé dvě zpět. 1422 m n. m., což je nejvyŠŠí bod dané trasy dcera s přítelem moc za hory asi nepovažovala, dcera byla už více jak v 6500m n.m. a její přítel jeŠtě o tisíc výŠ, mě vŠak po včerejŠku bolí koleno. No jo, už mi není dvacet pět.
Listopad 20, 201113 r Artigasi, tak to jsem doma, to tam moc dobře znám. To Červenohorský sedlo, jsem kdysi ze strany od Jeseníku ( mám tam rodinu) vyšlapal na kole Je to ta strana, odkud jste nejeli. A možná tě naštvu, ale když by jste jeli na Ramzovou odtud vede lanovka až na šerák. Mohl jsi ušetřit koleno. A pivo jsi pil Hanušovický, ještě jsi tam mohl dostat Holbu
Listopad 20, 201113 r To je pěkná trasa. No, mám na ni vzpomínky a ty už jsou pryč... Zpátky jsme šli přes Vozku. Moc se mi tam líbí. kolik je hodin? V tolik ještě gentlemani nepijí. Upraveno Listopad 20, 201113 r od Tygrik
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.