Publikováno Listopad 5, 201113 r Mám výbavu elegance a chci vědět co všechno obsahuje?.A zajímají mě kontrolky na palubovce. Konkrétně právěu otevřených dveřích když je nastarnováno tak kontrolky nesvítí. Má to tak být??
Listopad 6, 201113 r No to se mrkni do manuálu :-) mám dojem, že Elegance má snad všechno co může mít...4x el.okna, ABS, ESP, klimatizace, PC, je toho hodně... Jestli máš zavřený dveře tak by to mělo být v pořádku. Já si tý kontrolky ani nikdy snad nevšiml, to, že máš dveře zavřený nebo otevřený poznáš i bez kontrolky Upraveno Listopad 6, 201113 r od Jehla23
Listopad 7, 201113 r Autor Můžete někdo zjistit co bylo ve výbavě Classic a Ambiente?? Nejsemsi totiž jistý a nechci zakládat nové téma.
Listopad 7, 201113 r Si na internetu najdi katalog podle modelového roku. Nebo by to mělo snad jít i podle VIN http://igorweb.org/vindec/Default.aspx Upraveno Listopad 7, 201113 r od amissus
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.