Palo Vloženo 26. Září 2006 Vloženo 26. Září 2006 Dík, zkusím. Btw ten Sonax se mi zdá být dobrý i v jiné autokosmetice.A potom přijde na řadu ten majzlík a kladivo. Ten Sonax asi nebude tak špatnej, když ho používají přední týmy rallye, F1, Trucků a kdo ví kdo ještě Citovat
Berry Vloženo 20. Říjen 2006 Vloženo 20. Říjen 2006 Jak už bylo nahoře řečeno - nejlepší je techničák. Potom umít a naleštit Citovat
jiri26 Vloženo 21. Říjen 2006 Vloženo 21. Říjen 2006 ... neblázněte, vyprdněte se na Sonax a podobné....stačí vážně tech. benzin nebo naturál. Jsou maxilmálně spolehlivý a účinný. Citovat
Peterer Vloženo 22. Říjen 2006 Vloženo 22. Říjen 2006 ... neblázněte, vyprdněte se na Sonax a podobné....stačí vážně tech. benzin nebo naturál. Jsou maxilmálně spolehlivý a účinný. Souhlas, akorát na bílé barvě mi občas zůstane nažloutlý flek Citovat
VitaP Vloženo 1. Listopad 2006 Vloženo 1. Listopad 2006 Funguje snad i nafta, ale ten smrad. Jinak mám osobně vyzkoušené Tar remover od Wynn´s a Coyote. S Wynn´s uděláš při stejném množství spraye až 3x tolik a mnohem snadněji než s Coyote. Citovat
Peterer Vloženo 1. Listopad 2006 Vloženo 1. Listopad 2006 (editace) Nechci aby to vypadalo jako reklama, ale asfalt a taky zbytky lepidla od nálepek čístím tímto suchým čističem od PanOilu. Normálně to používám i na opravy jízdních kol... Cena u nás v obchodě 150,- Můžu poslat... Editováno: 1. Listopad 2006, autor: Peterer Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.