Yetinek Vloženo 14. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2011 Přidejte se ke klubu majitelů vozů Škoda Yeti na Facebooku - Ať je nás co nejvíce!! Linkujte Zde : http://www.facebook.com/pages/%C5%A0koda-Yeti-Club-CZ/217745301629991 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 14. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2011 Bohužel Facebook není má krevní skupina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
choceňák Vloženo 14. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2011 Moje také. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Promato Vloženo 14. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2011 Super...jsem tam :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 14. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2011 Sorry, ale nemám nějak rád todleto FCB, Fejs, Facebook, (tím prvním samozřejmě nemyslím FC Barcelona) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viste Vloženo 14. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2011 Když už jsme u toho. Existuje i oficiální facebook stránka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 15. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2011 Bohužel FuckBůk ne, tam se neúčastním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Vloženo 15. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2011 Ani mne fejsbúk neláká,forum mi bohatě stačí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 15. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2011 Před nějakým čáskem mě lákal jeden člověk na své nově zakládané stránky o Yetim na Slovensku. Po nějakém dopisování jsem tedy zaslal aspoň fotky Tuláka a formálně se přihlásil. Tím to pro mě skončilo. Facebook je pro důvěřivce o padesát let mladší než jsem já, takže tomuto fenoménu dnešní doby bez problémů odolávám. Některé zklamu, některé potěším, ale zůstanu zde na skodahome.cz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty13 Vloženo 15. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2011 Sorry, ale nemám nějak rád todleto FCB, Fejs, Facebook, (tím prvním samozřejmě nemyslím FC Barcelona) ... Snad nemyslíš fotbalový klub rázovitého regionu - Baníček ... Jinač jsem na tom stejně, nepotřebuji mít svůj obývák na internetu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 15. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2011 Baníček mi nevadí,tedy pokud nehraje zrovna v Boleslavi ;-) Jinak nejsem vůbec vyhraněný fotbalový fanoušek a kdysi sem schválně říkal že fandím Bohemce, protože v té době byla zrovna poslední ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.