najmis Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 ty Toory se mi tak libily ze sem si s tim pohral trosku vic a davam jeste jedno foto Chlape díky moccc.... je to moc pěkný... nechtělo by se ti zkusit ještě tyhle..:? http://www.alu-pneu.cz/aludetail.php?v=SMC...Metallic+silver neni zac mam pro tebe i ty SMS RS taky vypadaji dobre Fakt good... Jsem tvým dlužníkem....tě otravuju... tak zatím mám dva horké favoryty...jen jsem nějak nenašel udaj o ET u těch Toora.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 ty Toory se mi tak libily ze sem si s tim pohral trosku vic a davam jeste jedno foto Chlape díky moccc.... je to moc pěkný... nechtělo by se ti zkusit ještě tyhle..:? http://www.alu-pneu.cz/aludetail.php?v=SMC...Metallic+silver neni zac mam pro tebe i ty SMS RS taky vypadaji dobre Fakt good... Jsem tvým dlužníkem....tě otravuju... tak zatím mám dva horké favoryty...jen jsem nějak nenašel udaj o ET u těch Toora.. nemas zac a Toora maji ET 35 takze myslim ze to bude akurat a druhy adept jsou ty SMC ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 ty Toory se mi tak libily ze sem si s tim pohral trosku vic a davam jeste jedno foto Chlape díky moccc.... je to moc pěkný... nechtělo by se ti zkusit ještě tyhle..:? http://www.alu-pneu.cz/aludetail.php?v=SMC...Metallic+silver neni zac mam pro tebe i ty SMS RS taky vypadaji dobre Fakt good... Jsem tvým dlužníkem....tě otravuju... tak zatím mám dva horké favoryty...jen jsem nějak nenašel udaj o ET u těch Toora.. nemas zac a Toora maji ET 35 takze myslim ze to bude akurat a druhy adept jsou ty SMC ? Jj ty druhý jsou ty SMC.....pokud tě neotravuju tak klidně když najdeš další vhodné adepty na výběrové řízení mužeš pokračovat... Díky,díky,díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 ty Toory se mi tak libily ze sem si s tim pohral trosku vic a davam jeste jedno foto Chlape díky moccc.... je to moc pěkný... nechtělo by se ti zkusit ještě tyhle..:? http://www.alu-pneu.cz/aludetail.php?v=SMC...Metallic+silver neni zac mam pro tebe i ty SMS RS taky vypadaji dobre Fakt good... Jsem tvým dlužníkem....tě otravuju... tak zatím mám dva horké favoryty...jen jsem nějak nenašel udaj o ET u těch Toora.. nemas zac a Toora maji ET 35 takze myslim ze to bude akurat a druhy adept jsou ty SMC ? Jj ty druhý jsou ty SMC.....pokud tě neotravuju tak klidně když najdeš další vhodné adepty na výběrové řízení mužeš pokračovat... Díky,díky,díky... jj myslel sem si to,taky se mi moc libi a mrknu ale az vecer ted mam nejakou praci,tak mizim od kompu na cerstvy vzduch a jeste jednou nemas zac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 ty Toory se mi tak libily ze sem si s tim pohral trosku vic a davam jeste jedno foto Chlape díky moccc.... je to moc pěkný... nechtělo by se ti zkusit ještě tyhle..:? http://www.alu-pneu.cz/aludetail.php?v=SMC...Metallic+silver neni zac mam pro tebe i ty SMS RS taky vypadaji dobre Fakt good... Jsem tvým dlužníkem....tě otravuju... tak zatím mám dva horké favoryty...jen jsem nějak nenašel udaj o ET u těch Toora.. nemas zac a Toora maji ET 35 takze myslim ze to bude akurat a druhy adept jsou ty SMC ? Jj ty druhý jsou ty SMC.....pokud tě neotravuju tak klidně když najdeš další vhodné adepty na výběrové řízení mužeš pokračovat... Díky,díky,díky... jj myslel sem si to,taky se mi moc libi a mrknu ale az vecer ted mam nejakou praci,tak mizim od kompu na cerstvy vzduch a jeste jednou nemas zac Jasně jen běž na vzduch..at se ti prokrví mozek... Tak se budu těšit na další.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 zkus AEZ Xilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 zkus AEZ Xilo Čau chlape...sem myslel že už nežiješ... jako pěkný kola ale mám strop 3500Kč/kus.. Ty Torra nebo SMC se ti nelíbí...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 zkus AEZ Xilo Čau chlape...sem myslel že už nežiješ... jako pěkný kola ale mám strop 3500Kč/kus.. Ty Torra nebo SMC se ti nelíbí...? žiju, jen moc práce, přeci jenom mě ještě musí živit , ty xila snad nejsou drahý, www.autokseft.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 zkus AEZ Xilo Čau chlape...sem myslel že už nežiješ... jako pěkný kola ale mám strop 3500Kč/kus.. Ty Torra nebo SMC se ti nelíbí...? žiju, jen moc práce, přeci jenom mě ještě musí živit , ty xila snad nejsou drahý, www.autokseft.cz pořád je to nad 3 500Kč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 s-talker:zkus pak prosím tyhle.... http://www.autokseft.cz/alessio-turbo-75x1...35-p-22476.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 pořád je to nad 3 500Kč... bez DPH néé, tak se s někým domluv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 pořád je to nad 3 500Kč... bez DPH néé, tak se s někým domluv Myslíš že by se našel takový dobrotinec...???Ty máš taky firmu nee..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 http://www.autokseft.cz/cms-c6-70x16-5x100-et40-p-1471.html taky by stály za zkoušku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 pořád je to nad 3 500Kč... bez DPH néé, tak se s někým domluv Myslíš že by se našel takový dobrotinec...???Ty máš taky firmu nee..? jj, ale sad kol už dvakrát víc než aut, obzvlášť loni a letos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 pořád je to nad 3 500Kč... bez DPH néé, tak se s někým domluv Myslíš že by se našel takový dobrotinec...???Ty máš taky firmu nee..? jj, ale sad kol už dvakrát víc než aut, obzvlášť loni a letos v pohodě.. tyhle jsou hodně good!! http://www.autokseft.cz/mak-matrix-70x16-5...35-p-27799.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 MAK je v HK na koutníkově ul naproti sklenářství před nadjezdem směrem od kruháče - na podívání v reálu a vyzkoušení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 MAK je v HK na koutníkově ul naproti sklenářství před nadjezdem směrem od kruháče - na podívání v reálu a vyzkoušení Vím kde to je...jel jsem okolo snad 100X a nikdy sem tam nebyl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 dobre jdu na to Mak Matrix jsou suprove kola osobne ty Alessia Turba nedavej to na fabce vypada hrone a jeste zkusim aji ty CMS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 dobre jdu na to Mak Matrix jsou suprove kola osobne ty Alessia Turba nedavej to na fabce vypada hrone a jeste zkusim aji ty CMS jj..už se těším na tvoji práci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 nejdriv Alessia Turba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 nejdriv Alessia Turba není to tak špatný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 (editace) no tak sem cekal ze Mak Matrix bude vypadat lip,ale mozna to je tim ze mas cernou fabku,ale cekal sem to hezci Editováno: 6. Květen 2007, autor: s-talker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 (editace) jeste sem se chtel vlastne zeptat jake mas kola na te fotce?ja do ted pocital s tim ze mas ty same co sem mel ja a ted mam 16" a v tom pripade ta velikost presne sedi ja mel 14" 70 na vysku Editováno: 6. Květen 2007, autor: s-talker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 jeste sem se chtel vlastne zeptat jake mas kola na te fotce?ja do ted pocital s tim ze mas ty same co sem mel ja a ted mam 16" a v tom pripade ta velikost presne sedi ja mel 14" 70 na vysku To jsou origo 15" 195/50/15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 a ted CMS C6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.