gh0 Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 jdi do 17" urcite pak kdyz koupis 16", tak po case budes chtit vetsi nehlede na to, ze 17" vypadaj na fabii fakt nadherne a to skoro ve vsech designech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 jdi do 17" urcite pak kdyz koupis 16", tak po case budes chtit vetsi nehlede na to, ze 17" vypadaj na fabii fakt nadherne a to skoro ve vsech designech Díky aspon za tenhle příspěvek....jen mi není jasný že se sem dívá spousta lidí a nikdo neřekne který kola se líbí jemu a nebo nehodí link na nějaké kola dle jeho gusta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 tak si vyber kola podle svího gusta ne?, mě se nechce nic hledat, nebo vybírat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 (editace) Rial Nogaro Editováno: 16. Květen 2007, autor: gh0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Mam W2 black Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Keskin KT5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Díky...ty první jsou límcáky a to nee..kolo to opticky zmenšuje...na ty druhé jsem už koukal ale nevím nevím...pokud budou na trhu jedny MAM tak jdu do nich..sice je tu už min. 1 člověk má ale ne na krátké F a už vubec né na černé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Jinak pokud by šly Toora ofiko zapsat tak by to byla jasná volba...měl jsem v plánu nechat zapsat origo 16" do TP a koupit ty Toora v 16" ale když jsem se rozhodl pro 17" tak sem musel hledat náhradu,kterou mi napíšou do TP.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 (editace) dam ti tu i fotku jak nogaro vypada na fabii v 17" Editováno: 16. Květen 2007, autor: gh0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 dam ti tu i fotku jak nogaro vypada na fabii v 17" Nevypadá to špatně.... Podvozek je standart nebo o něco sníženo...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 A cena přesahuje moji stanovenou hranici... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 dam ti tu i fotku jak nogaro vypada na fabii v 17" Nevypadá to špatně.... Podvozek je standart nebo o něco sníženo...? Ma tam pruziny eibach federn se snizenim asi 30mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 dam ti tu i fotku jak nogaro vypada na fabii v 17" Nevypadá to špatně.... Podvozek je standart nebo o něco sníženo...? Ma tam pruziny eibach federn se snizenim asi 30mm no pěkný no..ale jak sem psal mám hranici 3500Kč/kolo takže to asi neklapne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 A co tieto?? Dezent V dark. Osobne sa mi pacia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 A co tieto??Dezent V dark. Osobne sa mi pacia. taky nad hranicí 3 500Kč .... A je zajímavé že ted když jsem rozhodnutej pro určitý alu najednou lidi píšete... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Dobree Uz prosim nikto nekomentujte, najmis uz ma vybrate HEHE lol Pozri toto: tu vychadzaju cenovo do 3500 kc http://www.wheels4you.sk/index.php?option=...product_id=1797 A co tieto??Dezent V dark. Osobne sa mi pacia. taky nad hranicí 3 500Kč .... A je zajímavé že ted když jsem rozhodnutej pro určitý alu najednou lidi píšete... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 tak si vyber kola podle svího gusta ne?, mě se nechce nic hledat, nebo vybírat.. Ale chlape já po tobě nechci aby si hodinu seděl na netu a hledal mi kola...stačilo si projít posledních pár staránek a mrknout na ty WT co dělal s-talker..to myslím zabere cca 5 min aby si zjistil který se ti na těch wt líbí a napsal líbí se mi kola ty a ty... No nic...šlo mi jen o to znát názor,vkus více lidí na konkrétní obrázky.. jak jsem už psal..pak určitě bude spousta chytráku co budou psát měl jsi dát tyhle nebo tyhle..kola která koupím nejsou nic extra ani žádná disignová novinka ale musel jsem od svých požadavku ustoupit páč jedny alu se dělají jen na 4 díru,další zase nejdou ofiko zapsat..atd..takže jsem to už neřešil a prostě si vybral jiné i když jsem puvodně ten disign nechtěl...ale prohlédl jsem si nějaký fotky tady na foru a řekl si že na černý F by mohly být O.K. takže se nechte překvapit..pokud vše dobře pujde příští středu budou Fotky.. jinak velké díky s-talker(ovi) a všem kteří napsali aspon jedno slovo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 (editace) Take kola??? Mal si si kupit ine. Tieto uz ma kazdy druhy na fabke. lol PS: HEHE, A bol som prvyyyy. tak si vyber kola podle svího gusta ne?, mě se nechce nic hledat, nebo vybírat.. Ale chlape já po tobě nechci aby si hodinu seděl na netu a hledal mi kola...stačilo si projít posledních pár staránek a mrknout na ty WT co dělal s-talker..to myslím zabere cca 5 min aby si zjistil který se ti na těch wt líbí a napsal líbí se mi kola ty a ty... No nic...šlo mi jen o to znát názor,vkus více lidí na konkrétní obrázky.. jak jsem už psal..pak určitě bude spousta chytráku co budou psát měl jsi dát tyhle nebo tyhle..kola která koupím nejsou nic extra ani žádná disignová novinka ale musel jsem od svých požadavku ustoupit páč jedny alu se dělají jen na 4 díru,další zase nejdou ofiko zapsat..atd..takže jsem to už neřešil a prostě si vybral jiné i když jsem puvodně ten disign nechtěl...ale prohlédl jsem si nějaký fotky tady na foru a řekl si že na černý F by mohly být O.K. takže se nechte překvapit..pokud vše dobře pujde příští středu budou Fotky.. jinak velké díky s-talker(ovi) a všem kteří napsali aspon jedno slovo... Editováno: 17. Květen 2007, autor: jogofogo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 To nevadí...nejvíc se stejně pohybuju po našem okresu a zatím jsem je tu na F neviděl...a to že je tu už má víc lidí mi vrásky nedělá...prostě jsem se rozhodl a hotovo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 s hlínama to nemá co společnýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
draco Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 (editace) som tu novy a presiel som si celu tuto temu. potreboval by som par nazorov na moj problem. po 3 rokoch som sa rozhodol ze vymenim gumy s alu. doteraz som jazdil na 165/70 R14. pacia sa mi Dezenty V Dark 6,5*15 ET 38 a barumky baravuris 195/50 R15 chcel by som vediet take vseobecne plusi a minusi tejto kombinacie a celkovy vliv alu a sirokych gum na jazdne vlastnosi, spotreba a tak. vopred vam velmi pekne dakujem. a este nema niekto foto fabci s tymito alu Editováno: 18. Červen 2007, autor: draco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cagman Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Zdravim vsechny fabiatiky i ty ostatni, chtel bych se vas zeptat, co je potreba pro dopsani dalsich rozmeru kol a pneu do velkeho TP. Diky Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Zdravim vsechny fabiatiky i ty ostatni,chtel bych se vas zeptat, co je potreba pro dopsani dalsich rozmeru kol a pneu do velkeho TP. Diky Marek buďto typovej list kol co chceš dopsat(musi tam ale bejt že sou na fabku schválený), nebo pokud chceš dopsat jen ty origo rozměry(ala RS) tak ty se daj dopsat snad jen s odvoláním na nějakej paragraf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cagman Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 me by tam stacily ty 16" co se ted s fabkou normalne prodavaji, ja mam v TP jen 14 a 15. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 16" kola 6,5J x 16 ET42 s pneu 205/45R16 83V Ti musí zapsat na základě sdělení ŠkodaAuto TZH/030 z 28.3.2007.Má ho h dispozici každý úřad s rozšířenou působností,jenom to třeba nevědí nebo nechtějí vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.