Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

mě spíš přijde usměvný auto s podběhama velkýma jak kráva a malejma zašprclejma kolama někde uvnitř ala tramvaj..

ale je fakt že občas přijde člověk kterej má potřebu tohle řešit ;)

jj kola mají být přiměřeně velký a trochu zarovnaný s blatníkama a když přijde na realitu, nemáš nárok na parkovišti nebo během jízdy poznat, že před tebou jede Fabia se zadníma kolama o půl palce širší ;) To není tak viditelný, jak u Ferrari, kde jsou zadní kola širší o několik cm lol

• 2 týdny později...

Hoj lidi, sice sem to tu celý pročet a očividně zjistil že mohu obout na Škodu Fabii 2 1.2 HTP 51kW zimní pneu 195/50 R15, ale jelikož nemám přístup k velkému techničáku tak se nemůžu přesvědčit, jak to tam s tímto rozměrem je:-( Nevíte někdo estli to má tadle Fabka v techničáku? Dokonce sem volal i na zákaznický centrum škoda (marně)

ale Fabia II se řeší v jiné sekci, tady je FI. Jinak na FII patří tuším 195/55 R15. Koukni do jejich sekce

mam bílou fábku a chtěl bych tam dát tyhle kolečka, jen nevim, jestli 16 ky nebo 17 ky.co myslíte?

post-26973-1228242045_thumb.jpg

17" nemusí být špatný, ale 16" si myslím, že by mohli klidně stačit, žadnou ostudu by jsi s nima určitě neudělal

17" nemusí být špatný, ale 16" si myslím, že by mohli klidně stačit, žadnou ostudu by jsi s nima určitě neudělal

já se bojim toho, že na tom ty 16" budou vypadat malý...

dej sedumnáctky, páč když dáš šestnáctky budeš časem nasranej že sou malý ;)

dej sedumnáctky, páč když dáš šestnáctky budeš časem nasranej že sou malý ;)

asi máš pravdu..fakt sem zvědavej, jak to bude vypadat, černý na bílym autě....

myslim že vpoho

• 5 týdnů později...
myslim že vpoho

kuci jaky pneu muzu dat na OZ SUPERTURISMO WRC 17'' s ET 35 na fabii RS? diky moc

chce to vědět i šířku ráfku, ale na fabii běžně 205/40/17..

chce to vědět i šířku ráfku, ale na fabii běžně 205/40/17..

a dal bych tam myslis i 215/40/17? sire rafku to je tech 8x17 diky moc klaco, v tomdle sem total lama...;)

i ta by se měla vejít, ale stejně bych dal 205/40, to bude bez problémů(i to bude hezčí-guma se na tu osmičku napne) a myslim, že i pokud bych chtěl kola dopsat do techničáku, je potřeba dát 205/40, mrkni to typ. listu, tam by měla bejt schválená kombinace..

i ta by se měla vejít, ale stejně bych dal 205/40, to bude bez problémů(i to bude hezčí-guma se na tu osmičku napne) a myslim, že i pokud bych chtěl kola dopsat do techničáku, je potřeba dát 205/40, mrkni to typ. listu, tam by měla bejt schválená kombinace..

ok, diky moc, dam tedy na tebe! ;)

kdyžtak si ještě počkej co ti kdo poradí..

přesně tak! ;)

taky už sem přemejšlel, že bych změnil gumy na 215/40 (mám 8x17" ET35), ty 205ky na tom sou kua našprcnutý a nějak extra se mi to nelíbí :feve: jinak koukám že na Roomstera a FII sou povolený i 225/35, ale to už musí bejt děsná šlupička :feve:

Zdravím, zkoušel jsem hledat, ale nenašel odpověď. Zkusím štěstí zde, kde se řeší kola.... Co dělat v případě, že mám starší Fabii MR 2000 a v techničáku mám zapsaný pouze 15ky a chci tam dát 16". U novějších je 16" v TP jako běžný rozměr. :feve: Má tady někdo takovou zkušenost? Kam zajít atd. :help: Kola který jsem si objednal mi příjdou pouze s TUV certifikátem.... Díky za info

já měl v TP taky pouze 15" a 16" zapsali v pohodě ;) schválila je přímo Škodovka, takže stačí zajít na městský úřad a podat žádost o změnu - ráfek 6,5Jx16 ET 42, pneu 205/45 R16 V83 ;)

jj díkes :)

jo a stálo to 50Kč - teda nevím jaký sou cenovky teď ;)

• 3 týdny později...

kluci nemate nekdo foto, jak vypadaj na fabii pneu 205/40 a 215/40 na R17....? Porad uvazuju, zda tam nedat radsi ty 215....v cem by to mohlo vadit?

tady 205/40/17 na 7x17

215/40 musim pohledat jestli mám

post-38-1232562515_thumb.jpg

post-38-1232562570_thumb.jpg

post-38-1232562603_thumb.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.