Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Určitě se vyhni Maxtoru, tato kdysi špičková firma měla v poslední době celkem problémy s kvalitou, její disky byly rychlé, ale hlučné a hodně, hodně topily. Dál bych nekupoval WD - mnoho vlastních špatných zkušeností (ale reklamace vždy OK - výměna za nový, často větší). Koukal bych po Fujitsu, Seagate, či Samsumg. Potřebuješ SATA, nebo PATA? 80 nekupuj, nevyplatí se to. Kup aspon 160 GB. Brácha s počítačema obchoduje a už ted je velký problém 80-tku sehnat.

Vloženo
Prodavam tyhle veci, sel bych do Seagate nebo Samsung, vzal bych 160 GB a hlavne bych koukal po 8 MB cache. Pokud bys chtel SATA II, urcite se vyhni WD, nepovedly se.

Asi vezmu ten Seagate. Neni 8 MB cache zbytečná, když ho budu mít jen na zálohu?

Vloženo
Prodavam tyhle veci, sel bych do Seagate nebo Samsung, vzal bych 160 GB a hlavne bych koukal po 8 MB cache. Pokud bys chtel SATA II, urcite se vyhni WD, nepovedly se.

Asi vezmu ten Seagate. Neni 8 MB cache zbytečná, když ho budu mít jen na zálohu?

Není. je to poznat na výkonu, na penězích ne, tak ber to co má víc :smich:

Vloženo

Mám v PC WD, Maxtor aj Hitachi. Posledné disky, s ktorými boli problémy, boli Hitachi 160GB SATA - v priebehu 3 mesiacov mi v PC odišli 4ks po sebe :wacko:

Odporúčam WD s 16MB cache, v súčasnosti špička, najmä Raptor. Ale ten zrovna nie je na zálohu B)

Vloženo

S diskami mam dlhe skusenosti. V poslednom case sa mi dost osvedcili uz spominane disky Seagate Barracuda. Tieto disky su dost spolahlive a maju na rozdiel od inych diskov spominanych v tejto diskusii podstatne tichsi chod.

Vloženo

mám taky samsung 160GB S-ATA a spokojenost

Vloženo

Pouzivam maxtory IDE i SATA v PC mam 250GB SATA a 200GB SATA + jeste 120GB IDE - vse MAXTOR a jsou rychli a spolehlivy.... dnes bych zvolil Samsumg nebo maxtor - i do PC ktery montuju davam zatim MAXTOR a zatim poho

• o 3 týdny později...
Vloženo

Sice už máš vybráno,ale já si přisadim: 2x120giga/8mb a 1x 300g/16mb všechny maxtor (pata) a všechny šlapou bez probl. už dlouho.jsou tichý,rychlost-průměr akorát trošku víc hřejou-vyřešeno ventilátory.já mám spíš problém s deskou asus a7n8x-x(anebo s biosem posl.verze).

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...