waikiki Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 Zajeďte klucí za Ferdou. Opravdu se to vyplatí nebo ještě nabízí tu službu poslání jednotky tam a zpět. Kdo umí, umí a on umí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 Ano pokud dáš jen světla bez adaptace eepromy bude to házet chybu: zadni obrysovky pravá a levá a brzdová světla...Ta chyba není takový problém, jako to, že ty světla budou svítit špatně. Nelze odlišit obrysová od brzdových. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r3z1 Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 Světla jsou na místě a díky ferdovi vše svítí jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kytee Vloženo 14. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2013 Pokud by měl někdo zájem o nové LED lampy na škoda superb II sedan, tak je mám za cenu 6900,-Kč za kompletní pár. prosim mam o Led lampy zajem kontaktujte me prosim na kytee@seznam.cz prosim potrebuji je co nejdriv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 14. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2013 Kup tady: http://www.autosportslezska.cz/zadni-led-svetla-skoda-superb-ii-sedan a pak hurá do Strakonic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2013 prosim mam o Led lampy zajem kontaktujte me prosim na kytee@seznam.cz prosim potrebuji je co nejdriv Ten ti těžko odpoví, byl tady naposled 9. března 2012... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bbanikovec Vloženo 16. Květen 2014 Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 Tak uz je mam taky jsou super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 16. Květen 2014 Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 A kde jsi je koupil? a za kolik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VlaK Vloženo 24. Květen 2014 Sdílet Vloženo 24. Květen 2014 Koupil jsem je taky na Autosport Slezská, měli skladem, poslání okamžitě. Přivezl jsem k ferdovi (Strakonice), ten za hodinu nakódoval (i vypnul chyby SPZ a parkovaček v LED), zapnul i pár dalších finesek na Superbovi a vše šlape jak má. Mohu doporučit a děkuji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Aj mňa to čaká. ...uvidíme. .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 29. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 Hotovo. Teraz čumím, že to je diskusia sedan...mám combi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roti Vloženo 31. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 chystam se davat na SII Limo origo zadni LED z L&K. Planuji je koupit v obautodilech. Jak je to s tema stredovejma svetlama? V ob uvadi: - při výměně těchto světel za klasické,je třeba objednat i světla dveřní (3TD945093) Je to skutecne nutne? Nebude to s puvodnima fungovat? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 31. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 Nutné to není, ale jsou jinak čiré a vizuálně to není v kombinaci se starými ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roti Vloženo 31. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 ok, diky a staci po prohozeni jen nakodovat nebo se muse davat jeste nejakej rezistor viz. Autosport Slezská "Vozidlo,které je vybaveno signalizací prasklé žárovky může hlásit po namontování chybu,některá vozidla se dají upravit nastavením počítače ve vozidle,jiná chtějí při montáži použít rezistory, aby se eliminovalo chybové hlašení světel. Rezistory nejsou součástí balení.(na brzdová světla se musejí použít rezistory které reagují v závislosti na proud - brzdová světla se přisvicují)." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 31. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 Jsou jen dvě varianty: buďto čuňárna s rezistory (odpory) nebo úprava od Ferdy25. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeFSI Vloženo 31. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 (editace) Přesně. A já vřele doporučuji variantu č.2.. Editováno: 31. Srpen 2014, autor: GeorgeFSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 (editace) Tiez by som potreboval poriesit LED svietenie svetlach, tak ale z Kosic do Strakonic k Ferdovi je to trochu daleko... Editováno: 11. Září 2014, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Tak pošli do Čech jen BCM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 19. Září 2014 Sdílet Vloženo 19. Září 2014 He he...a medzitym budem jazdit ako? Pripadne sa mi uz nevrati... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. Září 2014 Sdílet Vloženo 19. Září 2014 Jednotku vždy vrátím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrnca Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Pochopil jsem to správně tak, že když zapojím LED světla, nejen že mi to bude hlásit chybu žárovky, ale bez nakódování to ani nebude svítit jak má? Jde mi o to, jestli se rozhodnu jet je nakódovat, mám je namontovat doma nebo až na místě kde se budou kódovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Přesně tak. Světla si vezmi za ferdou25, nakóduje a pak na místě namontuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrnca Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Díky za potvrzení...Rovnou vyměním nějaké žárovky za LED ať je to při jednom...Mám to trochu z ruky, tak vezmu manželku na výlet na Hlubokou a náhodou se stavíme nakódovat světla :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.nera Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Hoši každý kdo má VASe tak si to nakoduje bez problemu sam. v BCM (se starym softwarem) kodovani bitu č.18 změnit hodnotu z 01 na 00 a kontrolka prasklých zarovek vam zhasne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 To je taky dobrý nesmysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.