samurai Vloženo 25. Září 2011 Sdílet Vloženo 25. Září 2011 (editace) Nevím jak to bylo v době konfigurace Fabie tvé kolegyně, ale teď, jak koukám, tak natáčecí světla bez Corner mlhovek nejdou, takže je to prostě vždy spolu, jen to možná někdo zapomněl aktivovat. Editováno: 25. Září 2011, autor: samurai Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 25. Září 2011 Sdílet Vloženo 25. Září 2011 Já si myslím, že s úpravou kabeláže, ale jestli jsi z Prahy, tak to můžeme zjistit třeba hned. Jestli by Corner v případě přítomnosti ESP šlo aktivovat jen diagnostikou, tak by to pro mě byl nový poznatek a těch není nikdy dost. jen přítomnost ESP nestačí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 25. Září 2011 Sdílet Vloženo 25. Září 2011 Jojo, ale chvíli jsem tomu chtěl věřit. Bude to těmi světly s natáčením, jen se divím, že to nebylo aktivované už z výroby... No, alespoň Ozi udělal dojem na kolegyni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 25. Září 2011 Sdílet Vloženo 25. Září 2011 taky jsem koukal na to ze uz to je jen dohromady, ale nevim jak to bylo pred tim asi pul rokem co to auto objednavala. asi teda mate pravdu ze to je tema svetlama, trochu skoda... no dojem sem udelal, ale lepsi by bylo kdyby to slo dycky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petan 88 Vloženo 30. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2011 Zdravim,jde na fabii II rok vyroby 2008 před FL nakodovat funkce corner-nasvicováni mlhovek v zatačce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 Chce to hlavně corner mlhovky, jinak to nemá smysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 a k tomu potřebnou jednotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galeo Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 Už sa to tu riešilo, ale pre oživenie by to zaujímalo aj mňa. Čo všetko je potrebné vykonať, ak by som chcel spojazdniť svoje hmlovky na corner funkciu ? Nemám ESP, je ozaj nutné pre fungovanie cornerov? Auto vyrobené 11/2010. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 galeo já ti nevím, nejjednodušší bude nejdřív zkusit nakódovat BCM ..pokud to půjde, musí se Ti rozsvítit kontrolka vadných žárovek a diag. bude psát přerušená levá pravá hmlovka a pak jen natáhnout kousky drátů z BCM do oddělovacího prostoru , kde jsou ještě od obou hmlovek přívody nespojené a od spínače světel jeden do BCM a je to .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tibi62 Vloženo 13. leden 2012 Sdílet Vloženo 13. leden 2012 Tiež by ma zaujímalo či sa dá corner funkcia aktivovať cez software, pretože ja som kúpil fabku monte carlo v marci 2011 a nemám túto funkciu, ale od júla 2011 už bola táto funkcia ako základná výbava, pýtal som sa nato v servise a tam mi len jednoducho odpovedali ze to nemám v mojej výbave...tak neviem, dosť by sa to hodilo keďže tie svetlá síce svietia dobre ale keď niekde odbočujem tak tam nevidím ani prd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 13. leden 2012 Sdílet Vloženo 13. leden 2012 Jak psal Jikra - zkusit nakódovat, pokud auto bude hlásit chybu (prasklá žárovka), tak se musí natáhnout kabely do řídicí jednotky. Najdi někoho s diagnostikou a uvidíš hned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tibi62 Vloženo 13. leden 2012 Sdílet Vloženo 13. leden 2012 Dik moc, len ešte tak niekoho najisť stou diagnostikou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalik Vloženo 13. leden 2012 Sdílet Vloženo 13. leden 2012 A může mít auto corner mlhovky bez natáčecích hlavních světlometů? Já mám teda obojí na R. BTW: Stojí to za to? Poslouchat blbé kecy od lidí jako - jsem tě viděl jet a nesvítí ti jedna mlhovka :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 13. leden 2012 Sdílet Vloženo 13. leden 2012 (editace) Corner muzou byt i bez natacecich svetel. K natacecim svetlum jsou pak Corner svetla vzdy. Lidi uz jsou na to celkem zvykli. Ja jsem jen Praha a okoli, ale na Slovensku je urcite taky plno machru s diagnostikou. Editováno: 13. leden 2012, autor: samurai Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voltys Vloženo 13. leden 2012 Sdílet Vloženo 13. leden 2012 Já si chtěl taky nechat dodělat Corner v autorizovaném servise. Mám výbavu Ambiente Plus-sport II, tudíš ESP. A na mém to nejde viz. příloha. Když jsem se ptal kolik by to tedy stálo bylo mi řečeno že kompletní Coroner by stál 6000kč. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tibi62 Vloženo 13. leden 2012 Sdílet Vloženo 13. leden 2012 skusim pohladat niekoho teda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 13. leden 2012 Sdílet Vloženo 13. leden 2012 Já to řešíl s Vášou v Prostějově. Musí se natáhnout kabely do jednotky která je pod nad tyčkou řízení v palubní desce. Není tak skoro žádný přistup a je to možné jen po demontáži palubovky proto sem od toho ustoupil. Mám nakodovaný Staging, zamčení a cruise control. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tibi62 Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 skusal som hladat ale co je to prosim ta ten cruise control? dik za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 Cruise control jen zobrazuje místo počítadla celkových kilometrů rychlost, na kterou je nastaven tempomat - malými číslicemi, pokud je deaktivovaný a velkými, pokud je aktivní. Pokud máš aktualizovaný SW ŘJ motoru (což postupem času budou mít asi všichni), tak už to aktivovat nejde. Obrázek pro představu: http://moje.auto.cz/?sekce=foto&im_id=im_4ea5ba703bb51&ga_id=GA_4d8c46e625f91 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galeo Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 Prečo to nepôjde aktivovať po aktualizácii softu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 Dobře, oprava, nakódovat to půjde, ale nebude se to ukazovat. Proč? To nevím, já ten SW nevymýšlel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 Protože je to "zbytečný údaj, který by jen rozptyloval pozornost řidiče od sledování dopravní situace" - aspoň tak se k zobrazování podobných doplňkových údajů staví dopravní experti zastupovaní softvéráři a vývojem výrobců obecně. Proč si myslíš, že z aut zmizely teploměry chladicí kapaliny a tam kde jsou jako "příplatková výbava", je jejich údaj filtrován softwarem palubní desky tak, že ukazují "normální teplotu motoru" bez jediného pohybu rafiky, i kdy skutečná teplota kolíše mezi 40°C a 90°C? Spolu s €urohujerama do budoucna avizovaným povinným vybavením aut omezovači maximální rychlosti řízenými navigačním systémem GPS (jednoduše nedovolí v místě omezení překročit předepsanou rychlost) si čím dál častěji říkám, kdy nám Velký Bratr odebere i právo si vůbec sami řídit naše vlastní auta... Sry za OT, ale nemohl jsem si pomoct... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 ... avizovaným povinným vybavením aut omezovači maximální rychlosti řízenými navigačním systémem GPS (jednoduše nedovolí v místě omezení překročit předepsanou rychlost) ... ...i právo si vůbec sami řídit naše vlastní auta. Snad aby ta EU padla - taky jsem o tom slysel a dozit takovych veci bych se nechtel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pompeus Vloženo 18. Červen 2012 Sdílet Vloženo 18. Červen 2012 (editace) Zdravím pánové Mám fábku II 2012 eleganci (mhlovky i denní svícení mám) a dočetl jsem se že dodělání corneru je pouze na aktivaci? Není potřeba žádná instalace kabelů? Měl bych o tuto funkci zájem ale nejsem nějaký expert. Jsou i další funkce které by se daly aktivovat jako třeba "staging"? Hodně se tu na foru mluví o leaving home,comin home,cruise control...oč přesně jde? Děkuji za odpověď ;) Editováno: 18. Červen 2012, autor: Pompeus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 19. Červen 2012 Sdílet Vloženo 19. Červen 2012 Leaving home je funkce "dosvitu" hlavními světly po uzamčení vozu centrálem nebo jeho dálkovým ovládáním - prostě auto Ti posvítí na cestu domů a po určité předem nastavené době světla zhasne. Obdobná je funkce "coming home" - pomocí dálkového ovládání si rozsvítíš světla na autě odstaveném opodál, abys cestou k němu nešlápnul do .... Cruise control pak je totéž co tempomat. Může se tak samozřejmě označovat další funkce související s udržováním nastavené rychlosti nebo dodržováním max. povolené rychlosti - většinou jde o principiálně podobná zařízení, jen slovně odlišená kvůli patentovým právům jiným "obchodním názvem funkce"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.