Publikováno Prosinec 2, 201113 r Dobrý den. Mám nasledujíci problém s Octavii II. Při otočení zapalovaní a podržení listovacího tlačítka na prave páčce (cca 1s) mi display nepřejde do hlavni nabídky s jazykem a rozšířenými funkcemi. Neměl tu někdo podobný problém? Jak mám tento problém řešit? Měl jsem auto u elektrikáře, ale bohužel si nevěděl rady. Zkusil vyměnit podvolantovou jednotku, ale bez jakehokoliv uspěchu. Začínám být bezradny :-/. Vuz má funkce automat. stěraču, funkci corner, coming home,samo zamknutí atd.... bohužel, nemohu se dostat do nastavení. Za jakoukoliv radu budu velice vděčný.
Únor 21, 201213 r Maxidot byl do auta dodatecne montovan? Jake je cislo budiku maxidotu? 1Z0 920 842 x....To x mne zajima.. Honza
Únor 23, 201213 r Ahoj, tento problém většinou dělá nějaká novější řídíví jednotka která je dodatečně namontována. Třeba u SUPA2 to dělalo s novější verzí HF sady. Maxidot vytuhnul. Po výměně za jednotku ze stejného modelového roku vše ok.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.