TicTac Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Zdravim Mám problém s palubkou. Zničehonic mi začali padat ručičky (rychloměr, otáčkoměr, palivoměr i teploměr). Všechny najednou spadnou do polohy jako při vypnutém zapalování. Netušíte čím to může být? Co mám zkontrolovat? Diky moc. TT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 dělají to 99tky. facelifty jsou bez problémů jeden člen to umí zpravit ale nepustí jak. hledej v sekci elektrika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=5243&st=25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TicTac Vloženo 13. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Diky Vaso. Uz jsem to nasel, ale nevim jestli mi ten dany clen bude k necemu dobry... Uvidime... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 (editace) Co se tyce spadavani analog.funkci,tak pokud nekdo bude potrebovat opravit budiky na octavii,opravim se zarukou!!!,mam na to doma stolici muzu prezkouset a ukazat ze jsou opraveny.Vice informaci na emailu:mifi@tv-video-sat.cz 777932380 Editováno: 15. Prosinec 2012, autor: mifii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 Co se tyce spadavani analog.funkci,tak pokud nekdo bude potrebovat opravit budiky na octavii,opravim se zarukou!!!,mam na to doma stolici muzu prezkouset a ukazat ze jsou opraveny.Vice informaci na emailu:mifii@tiscali.cz Sorry, ale musím to napsat. Já mám také stolici a to celkem pravidelnou Mně to fakt nedalo, nezlob se prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 v pohode taky sem se pobavil kdyz to ted ctu z teto stranky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davson Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 chlapi, potrebuju poradit: nekdy se mi stane,ze po nastartovani mi vyskoci rucicka tachometru tak do pulky (asi na 90-tku).Jako kdyby tam sel nejakej pulzni proud nebo co. Potom spadne a uz funguje normalne.Zajimalo by me co to muze byt a jestli to neni predzvest nejake zavady. Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alpaka Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 chlapi, potrebuju poradit: nekdy se mi stane,ze po nastartovani mi vyskoci rucicka tachometru tak do pulky (asi na 90-tku).Jako kdyby tam sel nejakej pulzni proud nebo co. Potom spadne a uz funguje normalne.Zajimalo by me co to muze byt a jestli to neni predzvest nejake zavady. Dik. Ještě bys měl napsat jaké máš auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davson Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 jo, sorry Skoda Octavia 1.6 GLX r.v. 97 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alpaka Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 jo, sorry Skoda Octavia 1.6 GLX r.v. 97 No co si se tu říkalo o tom, že to mže být tím, že máš při startování zaplých víc spotřebičů, které odebírají proud z baterky. Třeba světla, nebo něco takovýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fido Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 (editace) Mifii ví o čem mluví - taky mě spadávaly ručičky a po jeho opravě je zase všechno OK! Je to machr! Editováno: 22. Prosinec 2006, autor: Fido Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Mifii ví o čem mluví - taky mě spadávaly ručičky a po jeho opravě je zase všechno OK! Je to machr! jsem rad ze jsem mohl pomoci.Dlouho sem nad prvnim budikem sedel a badal ale ted uz to mam vychytany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 Zavad na budikach je vice napr:Nesviti nejake kontrolky,neukazuji se najete km atd...Opravim do druheho dne.Staci poslat jen budiky.Uz je tu nekolik spokojenych zakazniku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 Me se stava ze me spadne rucicka ukazetele stavu paliva. Je to nepravidelne parkrat doroka, bez vlivu na mnozstvi paliva v nadrzi. Kdyz vypnu klicek a znovu nastartuje je vse OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 A kdyz vyzkousis akcni cleny tak rucicka bezi normalne?Diagnostika nic nehlasi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 Ja s tim nic nedelal, stava se to parkrat do roka a nema to nejakej zvlastni vliv tak na to zatim kalim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 (editace) Hup a je to tady dvakrat Editováno: 7. leden 2007, autor: Mefisto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 (editace) Tak vcera sem delal 2 budiky a dnes dalsi.Je to vyrobni vada a postupne by se to melo stat u kazde octavie nezavisle na benzinu nebo dieslu a mel jsem se stejnou zavadou i budiky fabie.Zdravim vsechny ty kterym sem uz budiky opravoval a preji at chodi dal bez poruchy Editováno: 10. leden 2007, autor: mifii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goshe Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 Tak se mi dnes stalo že najednou mi všechny budíky spadli na nulu potom se ještě párkrát zpamatovali a teď již nic. Jinak zbytek přístrojovky je OK. Počítač i ujetý kilometry a všechny kontrolky chodí. . Tak přemýšlím jestli je to přístrojovka nebo někde jinde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 Zavada je 100% v budikach.Vyndej a posli nebo prijed vyndam opravim namontuji.Neni problem na pockani.ozvi se mifii@tiscali.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 (editace) Zdravim vsechny klubaky.Vcera jsem opravoval zase dalsi budiky a jen pro info zavada se dostala az tak daleko ze prestal fungovat imo.Neslo to natocit.Tak bacha kluci at nezustanete nekde stat. Editováno: 19. leden 2007, autor: mifii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kliste84 Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Zdravím, mám O1 1.9TDI 81kw, L&K rv.99. Když ji nastartuju (nebo zapnu zapalování), tak všechny ručičky (teplota, palivo, otáčkoměr a rychloměr) tak 10-20 sekund leží a pak se normálně zvednou. Když pak vypnu motor, tak ručička rychloměru normálně spadne na nulu, akorát se ještě chvíli třepe (vibruje). Neví někdo čím to může být? Je to na výměnu celé přístrojovky, nebo se to dá opravit? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 opravit se necha vsechno mifii@tiscali.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gocek Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Už mě ser*š ,to máš z toho živnost?Tak doufám ,že platíš daně .Finančák nahlíží.To co zdupala výroba ,tak spotřebitel má stále platit?To není rozbité zrcátko!Nezlob se ,ale jak tvrdím tohle má být o pomoci ,ať se nemusí platit nekřestˇanský prachy v servisech. Vyval svůj mozek na plac a mi ti postavíme pomník.Apropo maš stáhlou DP od Mefista? Ten by byl v balíku!Kdyby...Čus bus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.