tripleTTT Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 Už jsem si myslel, že má okta po prasklé pružině přestane zlobit, ale začaly mi padat ručičky nádrže, rychlosti, otáček a teploty z ničeho nic na nulu(teda do vypnuté polohy) a pak zase po chvíli se nachvíli chytnou. To se opakuje pořád do kola v nepravidelných intervalech. Prosím o pomoc, máte někdo stejnou zkušenost. Já bych se stoho posral. Na VAG jsem objednanej až po příštím týdnu............ mám strach, že mě někde ugrilujou.... děkuju moccccc Už se to tady probíralo a docela podrobně. Mě taky padjí ruce a zítra je jedu opravovat k jednomu chlápkovi do Prostějova. Jestli mi to dovolí a budeš mít zájem, tak ti pak na něj můžu dát kontak ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 (editace) Cti .... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=39949 Editováno: 24. Duben 2008, autor: maros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henky Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 Už se to tady probíralo a docela podrobně. Mě taky padjí ruce a zítra je jedu opravovat k jednomu chlápkovi do Prostějova. Jestli mi to dovolí a budeš mít zájem, tak ti pak na něj můžu dát kontak ... OK, to budu rád.......taky si matně pamatuju, že jsem založil téma duplicitně, ale fakt jsem ho hledal a nenašel.... moc se omlouvám..... za kontakt nebo radu budu rád, kuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henky Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 Cti ....http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=39949 No přečteno, děkuji , ale na to asi nemám, zkusím se někoho zeptat........ neobjevil se mi obr. mohu Tě o něj poprosit....... děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henky Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 No přečteno, děkuji , ale na to asi nemám, zkusím se někoho zeptat........ neobjevil se mi obr. mohu Tě o něj poprosit....... děkuji obr mám, ale nastavení těch ručiček, to opravsu nechápu, sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 obr mám, ale nastavení těch ručiček, to opravsu nechápu, sorry co nechapes ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henky Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 co nechapes ? nechápu ten poslední krok, s tím seřízením pomocí diagnostiky ručičky, které v akčních členech musí zůstat v následujících pozicích....... asi je jedno, že jsem tak trošku debil, ale chápu to dobře, že musím sehnet někoho s diagnostikou, kdo mi to udělá? ten už v obraze budu, že jo? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 musíš mít oddělanou přední část budíků nastavíš na "nulovou" pozici rafičky diagnostikou dáš akční členy tam by ti měla rafička ukázat určité hodnoty (3ts. ot, 1/2 paliva, 1/2 teploty, 100km/h) pokud to nebude ukazovat správné hodnoty vypneš budíky a přenastavíš ručně rafičky k lepšímu znovu zkontroluječ dagnostikou, pokud není stále OK postup opakuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tripleTTT Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 musíš mít oddělanou přední část budíkůnastavíš na "nulovou" pozici rafičky diagnostikou dáš akční členy tam by ti měla rafička ukázat určité hodnoty (3ts. ot, 1/2 paliva, 1/2 teploty, 100km/h) pokud to nebude ukazovat správné hodnoty vypneš budíky a přenastavíš ručně rafičky k lepšímu znovu zkontroluječ dagnostikou, pokud není stále OK postup opakuješ Hmm, tak takovej je teda postup při seřizování ručiček, díky za návod ... Já to tam nahodil od oka a docela jsem se trefil ... Je to sice lamovskej postup,ale přístup na diagnostiku fakt nemám ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiko01 Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 zdravím, oprava padajících ruček dle návodu, funguje 4 dny, jen nevím kam patří tenhle kousek papírového stínítka, měl jsem zato, ře má tlumit podsvícení compu, ale v noci to tlumí moc a vypadá to blbě. poradí někdo? zatím jsem ho vyndal úplně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 zdravím, oprava padajících ruček dle návodu, funguje 4 dny, jen nevím kam patří tenhle kousek papírového stínítka, měl jsem zato, ře má tlumit podsvícení compu, ale v noci to tlumí moc a vypadá to blbě. poradí někdo? zatím jsem ho vyndal úplně.patří pod jeden s ukazatelů mám tušení jak jsou hodiny,ale nejsem si jist sám jsem se divil,že je tam jen jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 patří to pod ukazatele ujetých km, ale není to tam nutné mít, nic se nestane, když si to schováš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 patří to pod ukazatele ujetých km, ale není to tam nutné mít, nic se nestane, když si to schováš. JJ presne patri to pod jeden s displayov hodiny alebo kilometre. Teda medzi dosku a display. Tie diery co su v papieri, tam su na plosaku LEDky na podsvietenie. Prezijes aj bez toho papiera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiko01 Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 JJ presne patri to pod jeden s displayov hodiny alebo kilometre. Teda medzi dosku a display. Tie diery co su v papieri, tam su na plosaku LEDky na podsvietenie. Prezijes aj bez toho papiera díky, doufám že uř tam nepolezu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo7 Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 Na jaky pin je zapojen otačkoměr u budíků (octa) tacometr je modrý konekt. pin28,ale nějak nemohu najít otáčkoměr.děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 otáčkoměr má zelenohnědý drát, pozici nemám v hlavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 zDAREC, tak dneska jsem sednul do octy otocim klickem, rucicky normalne najely a po par sekundach vsechny spadly na nulu.Pokud nekdo opravujete v Ostrave, PLIS pisnete mi SZ (cenu a konakt), celkem na to specham jedu na dovcu, diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 Tak ,už to konečně taky umím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GOLD Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Padající ručičky ? Závada je v 90% na stejným místě,od určitého ročníku vyřešeno pasivním chlazením.Pokud má někdo zájem,opravím to zadarmo nebo za cigára.Už jsem dělal 4x a vždy stejná závada,akorát jednou tam byl navíc mrtvej jeden odpor. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kpetros Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Napiste si - poradim spadávají mě ručičky na tachometru Octavie rv2000. Poradíte ? kpetros@quick.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kpetros Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 A mám to opravené! A na Slovensku. Oprava trvala 20 min. Komplet rozobratie-oprava-poskladanie. Keby niekto potreboval, dám kontakt. můžeš zaslat kontakt ? kpetros@quick.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmaster Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Tak ,už to konečně taky umím.... vies sem hodit info(foto) v com resp. kde a o aky sa jedna problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmaster Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Padající ručičky ? Závada je v 90% na stejným místě,od určitého ročníku vyřešeno pasivním chlazením.Pokud má někdo zájem,opravím to zadarmo nebo za cigára.Už jsem dělal 4x a vždy stejná závada,akorát jednou tam byl navíc mrtvej jeden odpor. vies sem hodit info(foto) v com resp. kde a o aky sa jedna problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Na fore je to tu aj s fotkami, pohladaj si padajuce rucicky (raficky). Ide o stabik a pripadne par odporov. Preletovat (pripadne odletovat, kompletne odsat stary cin a nanovo priletovat) a dat maly pasivny chladic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Na fore je to tu aj s fotkami, pohladaj si padajuce rucicky (raficky). Ide o stabik a pripadne par odporov. Preletovat (pripadne odletovat, kompletne odsat stary cin a nanovo priletovat) a dat maly pasivny chladic. se stabilizatorem nic nedelam ani zadnej chladic nepridavam a chodi mi to bez problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.