Jamieik Vloženo 4. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2010 Pokud snad ještě stále někdo jezdíte s nepohyblivými ručičkami budíků a na sedmi stránkách diskuze tohohle tématu jste se jen dozvěděli, že to někdo umí opravit za úplatu, mrkněte sem: http://www(tecka)octaviaclub(tecka)cz/oc/index.php?option=com_content&task=view&id=196&Itemid=30 Mně se několik měsíců ručičky takřka nepohnuly a nepomohla žádná ze zmíněných rad na tomto fóru. Výše uvedený odkaz jsem našel cca před čtrnácti dny, okamžitě aplikoval a hle, vše zase funguje! Přeji mnoho šťastných kilometrů P.S. Omlouvám se za nešikovně napsaný odkaz, funkční odkaz administrátor tohohle fóra nepovolí vložit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hupík Vloženo 8. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2010 Zdravím Všechny!! Mě též padají budíky,jsem elektrikář(takže si to opravim sám),ale můžete my prosím poradit který plošňák to je co se musí proletovat(je jich tam hafo) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arijv Vloženo 25. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2010 Kdo opravý nefungující budíky na OI r.v.99(před faceliftem) bez maxidotu, v okruhu 50km kolem Liberce. Na čísla, co jsem našel v tomto tématu jsem se nedovolal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 27. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2010 pokud bys nenasel nikoho bliz (Domažlice) tak brnkni :777932380 nebo napis email: mifi@tv-video-sat.cz muzes bud zaslat nebo prijet.Necha se to pres postu uz do 3 dnu stihnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sammar Vloženo 28. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2010 A mám to opravené! A na Slovensku. Oprava trvala 20 min. Komplet rozobratie-oprava-poskladanie. Keby niekto potreboval, dám kontakt. Ahoj Mozes mi poslat kontakt na slovensku na opravu budikov na oktaviu ? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marseli Vloženo 28. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2010 Zdravim, koupil jsem si ted starsi oktavku r.v. 1999 -nafta, a pri pootoceni klicku nez nastartuji, se rucicka otackomeru zacne neposedne komihat, kdyz nastartuji ukazuje v poradku, ale to kmitani predtim me nijak neuklidnuje. Je to v poradku, nebo to mam resit ? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 29. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2010 pokud kmita rucicka a po cca par vterinach prestane a najedou vsechny ostatni vyleti do spravne polohy - tak se servomotorek nekalibruje - diky protacejici hridelce uvnitr v servomotorku - vetsinou se to posere diky tomu ze se casto sundavaji rucicky z budiku po nastart. se rucicky kalibruji - presneji maji za ukol dohledat spodni doraz, pokud nenajde a protaci se v servu prave ono ozub.kolecko, tak rucicka kmita par vterin a ostatni serva cekaji. Kmitani prestane asi za 5 vterin a pak vse je tak jak ma - i ostatni serva jsou pripravena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marseli Vloženo 29. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2010 Dik za odpoved, ale protoze jsem uplnej laijk, mam to nejak resti nebo neni treba - uplne jsem nepochopil ten dusledek co z toho muze ci nemuze byt. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pufik18 Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 Ahoj Mozes mi poslat kontakt na slovensku na opravu budikov na oktaviu ? Dakujem opravujem budiky + central zamky na octavku .vychod okr.Michalovce 0915325334 na pockanie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pufik18 Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 oprava padajucich budikov + central zamky na octavku .vychod okr.Michalovce 0915325334 na pockanie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman1173 Vloženo 14. Září 2010 Sdílet Vloženo 14. Září 2010 Zdravím,tak ručičky mi padají také.Z počátku nenápadně sem tam,ted už pravidelně(hlavně když natankuju).Koukal jsem na odkaz kolegy JAMIEK a je to tam popsáno detailně ale pokud by se našel někdo kdo to zvládne opravit z okolí Teplic a okruhu cca 60km pls dejte vědět. Pokud by jsem budíky rozebral tak už je nikdo nedá dohromady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colision Vloženo 11. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2010 Mám padající ručičky na Octavii 2000 81kw , najde se někdo kdo to opraví v okolí Opavy a Ostravy? :-) Díky za odpověď colision@seznam.cz 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 11. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2010 opravuji ručičky-štramberk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D.A.M. Vloženo 28. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 Ad padající ručičky: 605580160 - tak tohle číslo jsem našel na tomto fóru, jelikož jsem měl stejný problém jako spousta lidí s Oktávkou s RV pod 2000, tak jsem na něj zavolal, ozval se mi maník, řekl, ať za 3 dny přijedu do Šlapanic u Brna. Když jsem přijel, tak mě poslal, ať se jdu třeba někam projít nebo najíst a za hodinu, že se sejdeme. Auto mi vrátil, vyinkasoval 1200 a dal mi dokonce na opravu záruku. Ručičky už 3 měsíce fungují. Doporučuji. Určitě bych se v tom, jakožto laik, nehrabal a nerozebíral to, byť to vypadá, podle toho jak to měl rychle a dle toho, co čtu tady, že to bude nějaká prkotina. A propos. Servisy nezklamaly. Tam mi řekli, že se tam s tím nikdo drbat nebude, prostě, že vyhodí celou přístrojovku a dají mi tam novou, což je také řešení . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nervosa Vloženo 5. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2010 Mam taky problém s padajicíma budíkama. Neopravil by někdo na pardubicku? 1,9 Tdi r.v.1998 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
overboost Vloženo 12. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2010 Zdravičko,je tu někdo s Pardubic kdo by to opravil?moc dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 12. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2010 (editace) Pokud ma nekdo tez problem v okoli HK - taky opr. padani rucicek, cukajici ukazatele, spodni LCD displaje pal.pc Editováno: 12. Prosinec 2010, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 23. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2010 UP opravy vsech koncernovych tacho i jinych(padajici rucicky,vadne display,repro+ jine nahradni dily)moznost na pockani nebo postou. Domažlice mifii@tv-video-sat.cz 777932380 pri vetsim mnozstvi sleva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rygy Vloženo 12. Únor 2011 Sdílet Vloženo 12. Únor 2011 (editace) Hledám někoho, kdo by do 500,- z okolí Olomouce opravil. Včera mi to začlo dělat a ke konci jízdy už to šlo všechno v pořádku, jsem zvědavej, co to bude dělat dnes, ale pro případ už ať mám pojistku. (Padají všechny ručičky na chvíli naskočily, ke konci jízdy pak šly stále) Editováno: 12. Únor 2011, autor: Rygy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasill1988 Vloženo 27. Únor 2011 Sdílet Vloženo 27. Únor 2011 Zdravim, nevedel by mi to niekto spravit z okolia Topolcian ? Ja mam podobny problem, niekedy mi idu rucicky a niekedy vobec nie, nechapem to. Dajte mi niekto vediet alebo mi nejako poradte prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Únor 2011 Sdílet Vloženo 27. Únor 2011 Hledám někoho, kdo by do 500,- z okolí Olomouce opravil. Včera mi to začlo dělat a ke konci jízdy už to šlo všechno v pořádku, jsem zvědavej, co to bude dělat dnes, ale pro případ už ať mám pojistku. (Padají všechny ručičky na chvíli naskočily, ke konci jízdy pak šly stále) Prostějov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petan1 Vloženo 14. Březen 2011 Sdílet Vloženo 14. Březen 2011 tak tak na kazdych budicich je trosku neco jineho je to pořád stejná závada studený spoje na zdroji a dvou odporech proletovat a hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pe-Do Vloženo 20. Duben 2011 Sdílet Vloženo 20. Duben 2011 Čau lidi. Mám problém s padáním ručiček tachometrů u Octavie I. Nevíte kdo to opravuje v okolí Kladna, nebo přímo na Kladně? Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 24. Duben 2011 Sdílet Vloženo 24. Duben 2011 Čau lidi. Mám problém s padáním ručiček tachometrů u Octavie I. Nevíte kdo to opravuje v okolí Kladna, nebo přímo na Kladně? Díky za info. z kladna mi ve stredu prijede vuz a veze 2 tacho vadne a jeste starter se tam bude menit,Tak pokud chces dam ti na nej kontakt a mohl by vzit i tvuj tacho mel bys to hned hotove a bez cesty.mifii@tv-video-sat.cz 777932380 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike7 Vloženo 25. Duben 2011 Sdílet Vloženo 25. Duben 2011 Tak schvalne kolik bere kdo zvas za hodinu prace.Uctuju si za opravu 1200Kč to jsou 4 hodiny me prace.Rozebrani budiku,oprava,vycisteni tist.spoje,opet montaz,zkalibrovani rucicek a prezkouseni na kontr.stolici.Kdyz se vyndavaji z vozu a nandavaji a delam i diagnostiku jsou to 300Kč na vic.Je to moc?Nepocitam mesice hledani a vyrabeni kontr.stolice a investice do diagnostiky(tu ma dnes z vas spousta lidi).Nechci na tom zbohatnout,penize si umim vydelat i jinak a prace mam vic nez dost.Kupujte si na vrakovisti starsi budiky,na kterych se zavada snad neprojevi,nebo nove od skoda servisu.Kazdy mate na vyber.Nikomu se nenutim,jen nabizim jednu z moznosti.Rad pomuzu.Zdravim vsechny fandy vozu skoda Zdarec děláš jeste opravy tech budíku?pisni dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.