SpectOr Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Cao, neznate nekoho kdo taky spravuje budiky, ale je sidli nekde na morave? Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dony Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Jo,znám. dony.silver@seznam.cz "Brno" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_bmw Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Cao, neznate nekoho kdo taky spravuje budiky, ale je sidli nekde na morave? Diky moc dělám to celkem běžně jsem z Ostravy. 602736624 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
destructor Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Ja jezdim do prahy na motokary a cesta zpatky domu mi trva 1 hodina 15minut jsem to posledne stopoval tak ze od ty prahy ke mne to neni zas tak daleko. Sem .. ? http://www.kart-centrum.cz/?cat=3 Občas tam si tam zajdem zablbnout od firmy, bezva zábava. Ale ty ruce, po hodině ježdění čistého času si vždycky myslím, že je mám amputované ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lesta Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 opravíte prosím i budík palivoměru????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lesta Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 dělám to celkem běžně jsem z Ostravy. 602736624 prosím vás řeknete mi jak dlouho by trvala oprava ukazatele paliva a kolik by stála??? DĚKUJI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Kluci prosim vas sezente mi nekde odkaz na netu ci nejakou nahradu na toto relatko na budikach moc diky - pak pokud bude nekdo chtit v okoli opravit padajici budiky rad pomuzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Kluci prosim vas sezente mi nekde odkaz na netu ci nejakou nahradu na toto relatko na budikachmoc diky - pak pokud bude nekdo chtit v okoli opravit padajici budiky rad pomuzu Máš PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumec Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Kluci prosim vas sezente mi nekde odkaz na netu ci nejakou nahradu na toto relatko na budikachmoc diky - pak pokud bude nekdo chtit v okoli opravit padajici budiky rad pomuzu Ahoj kamos si me stezuje ze mu padaji budoky ,asi nejakou pribliznou radu kde se dotycna chyba nachazi ,prosim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 (editace) Tak konecne jsem nato kapnul - budiky nefunkcni uz makaji na 100% ale ze me to dalo. celkem 4 hodiny prace jeste tu mam budiky ktere nesviti - to az nekdy jindy Editováno: 22. Květen 2007, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Tak jsem taky opravoval padající ručičky budíků kamarádovi na octě 1.9TDI a byl jsem úspěšnej. Sice jsem to hledal skoro dvě hodiny, ale dělal jsem to poprvé. Nevěřím ale, že je to stále ta samá závada. U těchto budíků byla prasklá cestička hned u jednoho z odporů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 tak tak na kazdych budicich je trosku neco jineho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lesta Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Znáte prosím Vás někoho, kdo opravuje budíky i na moravě??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bagimar Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 dělám to celkem běžně jsem z Ostravy. 602736624 Kde to přesně děláš?Jsem z Orlové a ručička teploty si dělá co chce.V servisu mi řekli že je to na výměnu celé přístrojovky nebo že to někde pošlou na opravu ale trvá to asi týdem a cena kolem dvojky.tak se chci informovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Nove poznatky:Pristrojovky octavia z r.v. 97 co se tyce padajicich rucicek Maji uplne jinou zavadu.Dnes jsem to hledal.Musel jsem kvuli tomu predelat svuj testovaci stul,Ponevadz na mem stole vse chodilo ale ve voze vubec.Nasel jsem to a je to jen u tohoto roku vyroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjosef Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 Ahoj mě taky padají budiky. Čím to může být?? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nasud1 Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 Ahoj mě taky padají budiky. Čím to může být?? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alco Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Ahoj mě taky padají budiky. Čím to může být?? Děkuji PROSIM VAS NAPISTE TU UZ NIEKTO KDE SA NACHADZA ZAVADA PRI PROBLEME PADAJUCICH RUCICIEK. DAKUJEM ZA VSETKYCH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vigel Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 PROSIM VAS NAPISTE TU UZ NIEKTO KDE SA NACHADZA ZAVADA PRI PROBLEME PADAJUCICH RUCICIEK. DAKUJEM ZA VSETKYCH jj pridavam se k tobe to ,ze Vam "machrum" to uz jde je sice hezky ,ale nam to nepomuze kdyz neporadite (nic ve zlym) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nasud1 Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Cafte. Mám tiež zahraničné auto Octavia 1,8 20V T.Je to úžasné,jednoduché,rýchle auto.Z určitých dôvôdov som bol donútený opustiť značkové servisy a začať si ho opravovať svojpomocne,amatérčiť,bastlit.a ci co.Posledný úspech sú padajúce ručičky,rafiky,otáčky,rýchlosť,teplota a palivo.Je to banálna záležitosť mikrothliny odporu 5kohm pod stabilizátorom napätia na prístrojovej doske .Odpor je na druhej strane,sú tam tri a jeden z nich to je.Taže netreba dávať dole rafiky,ktoré sa isto poškodia(ot.+km).Pokiaľ je studený spoj na druhom konci odporu(spodnom)ručičky treba dať dole a použť sekundové alebo iné lepidlo.Rafiky treba vyrvať silou,pškodeniu čiernej folie pri páční sroubováki sa dá zabrániť podložením trebárs papierikmi s výrezmi do"V".Takže ten stabilizátor tak hreje,že jeho okolie trpí a aj druhá strana asi dvojvrstvového plošáku sa časom prehreje a vznikne studený spoj na tomto odpore.Možno "studenák" vznikne aj na vedlajších súčiaskách,ale vždy treba hľadať chybu v okolí tohto prevíta,malá chladiaca plocha a iná konštrukcia by to spravila.Ja som si pri tomoto probléme tiež skoro trhal vlasy,bol úplne bezradný,ale po náhdonom prečítaní Vášho Disksního fora som zistil že oprava tohto druhu je vlastne môj koníček a donútil som sa ...Takže netreba preletovávať celú dosku,problém ja okolo stabilizátora napätia.Ja som pri tomto bastleni uspešne zničil a previnul motorček ukazovatele teploty,je tam 4x500 závitov 0,08 ,no čo,ale prístrojovka ide,všetkým čo sa opravami prístrojoviek živia sa ospravedlňujem,ale musel som to zverejniť lebo som sa tu tak krásne naštartoval...Komu chodi(la)oktávía na 3 valce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Cafte.Mám tiež zahraničné auto Octavia 1,8 20V T.Je to úžasné,jednoduché,rýchle auto.Z určitých dôvôdov som bol donútený opustiť značkové servisy a začať si ho opravovať svojpomocne,amatérčiť,bastlit.a ci co.Posledný úspech sú padajúce ručičky,rafiky,otáčky,rýchlosť,teplota a palivo.Je to banálna záležitosť mikrothliny odporu 5kohm pod stabilizátorom napätia na prístrojovej doske .Odpor je na druhej strane,sú tam tri a jeden z nich to je.Taže netreba dávať dole rafiky,ktoré sa isto poškodia(ot.+km).Pokiaľ je studený spoj na druhom konci odporu(spodnom)ručičky treba dať dole a použť sekundové alebo iné lepidlo.Rafiky treba vyrvať silou,pškodeniu čiernej folie pri páční sroubováki sa dá zabrániť podložením trebárs papierikmi s výrezmi do"V".Takže ten stabilizátor tak hreje,že jeho okolie trpí a aj druhá strana asi dvojvrstvového plošáku sa časom prehreje a vznikne studený spoj na tomto odpore.Možno "studenák" vznikne aj na vedlajších súčiaskách,ale vždy treba hľadať chybu v okolí tohto prevíta,malá chladiaca plocha a iná konštrukcia by to spravila.Ja som si pri tomoto probléme tiež skoro trhal vlasy,bol úplne bezradný,ale po náhdonom prečítaní Vášho Disksního fora som zistil že oprava tohto druhu je vlastne môj koníček a donútil som sa ...Takže netreba preletovávať celú dosku,problém ja okolo stabilizátora napätia.Ja som pri tomto bastleni uspešne zničil a previnul motorček ukazovatele teploty,je tam 4x500 závitov 0,08 ,no čo,ale prístrojovka ide,všetkým čo sa opravami prístrojoviek živia sa ospravedlňujem,ale musel som to zverejniť lebo som sa tu tak krásne naštartoval...Komu chodi(la)oktávía na 3 valce? To, co jsi psal je jenom jedna ze závad, která se může objevit, další jsou: smd pojisty na tišťáku a jedno malé relátko, časem se opálí kontakty, někdo tady o tom už psal, tuším, že Octavka, ale jinak dobré Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvel Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Ahoj mám podobný problém. Někdy se mi stane, že vypnu zapalování a začnou mi blbnout budíky. Ručičky sebou začnou trhat a vyresetují se mi panel hodin a panel aktuálně ujetých kilometrů. Po zapnutí zapalování kontrolky jen lehce prosvěcují a je slyšet zvakání relátka. Po chvíli vše naskočí a funguje zase normálně. Nesetkal jse se s tím už někdo? Budu rád za každou radu. Díky Marvel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Ahoj mám podobný problém. Někdy se mi stane, že vypnu zapalování a začnou mi blbnout budíky. Ručičky sebou začnou trhat a vyresetují se mi panel hodin a panel aktuálně ujetých kilometrů. Po zapnutí zapalování kontrolky jen lehce prosvěcují a je slyšet zvakání relátka. Po chvíli vše naskočí a funguje zase normálně. Nesetkal jse se s tím už někdo? Budu rád za každou radu. Díky Marvel to bych spíš typoval na spínačku a ne na budíky, jinak budíky blbnou do cca roku 99 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvel Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Ahoj mám podobný problém. Někdy se mi stane, že vypnu zapalování a začnou mi blbnout budíky. Ručičky sebou začnou trhat a vyresetují se mi panel hodin a panel aktuálně ujetých kilometrů. Po zapnutí zapalování kontrolky jen lehce prosvěcují a je slyšet zvakání relátka. Po chvíli vše naskočí a funguje zase normálně. Nesetkal jse se s tím už někdo? Budu rád za každou radu. Díky Marvel to bych spíš typoval na spínačku a ne na budíky, jinak budíky blbnou do cca roku 99 Ok díky za radu. Zkusím tedy mrknout na spínačku a uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Upozorneni.:Obednavky a zasilky budiky prijimam az do 26.7.07 pak mam 14dni dovolene.Tak aby ste zbytecne nemuseli cekat na budiky posilane postou. Mimo opravy tachometru se ted zabyvam opravy komfortnich jednotek.Az budu vedet ze je u nich taky jedna jedina a ta sama zavada tak dam vedet.Projevy jsou takove:Nejde central, nesviti vnitrni osvetleni a nejdou blinkry-nelze diagnostikou nacist komfortni system.Budu informovat jak pokracuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.