Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobrý den

Chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenosti s tím že si kupoval auto v Německu?? Chtěl bych si koupit auto osobně a né přes nějakou tu firmu co to dováží...chtěj za to nehorázný prachy. Co je k tomu vše potřeba??

Hlavně vědět kde ho koupit, aby nebylo dražší než u nás.

Noo je docela dost firem které ti stím pomůžou. Třeba maj džíp s vozíkem, a pro auto pojedete spolu.pomůžou ti vyřídit papíry a vesměs si berou určitou taksu od kilometru.Myslim zě se tam musí auto nějak odhlásit a tedy si bez značek a odtahovku stejně potřebuješ. Ale tohle si nejsem jistý.

Upraveno od fiser

penize:-)

a ted vazne zalezi jestli chces auto odvezt na voziku nebo s nim dojet po vlastni ose..

pokud na voziku tak zaplatis v nemecku a odvezes do cr nic neresis je to jako by jsi si tam koupil rohlik :kol-24:

pokud po vlastni ose tak si musis domluvit v nemecku prevozni znacky stoji cca 100 eur na tyden s tim ti pomuze bazarnik

v cechach pak budes potrebovat na prihlaseni

original velkej technicak

dovozouvou stk +emise

povine ruceni

na urade pak vypises formular specialne urceny pro registraci aut ze zahranici

A co tak koupit auto, nechat ho tam, dojet na místní úřad v ČR, auto zaregistrovat, vrátit se zpátky s registračkama a odjet po vlastní ose?

Já nevím, ale když jsem kupoval auto z bazaru, dostal jsem čistý velký techničák a abych mohl auto přihlásit, musel jsem ještě na STK na registrační prohlídku.

Takže takhle to asi nepůjde :(

S tím autem, podle mně, musíš být při přihlašování už v ČR.

Upraveno od Wojnar

najdeš si auto na netu (nejraději více a poblíž,kdyby se ti nelíbilo)

zavoláš tam aby ti ho rezervoval

koupíš

vyřídíš si u nich převozní značky a je to.

podrobnost,_ to bych musel budit dceru.

Hamburk

A co tak koupit auto, nechat ho tam, dojet na místní úřad v ČR, auto zaregistrovat, vrátit se zpátky s registračkama a odjet po vlastní ose?

:doh Trochu komplikovane+ predrazena 2x cesta . Auto musi bit uz v CR.

No jo, já si to popletl s koupí nového auta. Na evidenční prohlídku jsem zapomněl.

• 4 týdny později...

Dobře je celý postup popsaný tady: www.dovezuauto.cz, jinak já jsem si přes ně kupoval Oktávku a spokojenost. SIce to nebylo zadarmo, vzal si za to 10 000 Kč, ale dojednal mi tam slevu 13 000 Kč (jel jsem s ním tak vím), takže jsem měl službu zadara a ještě 3000 Kč doma. :kol-47:

:D

... ještě se mi nestalo, že při kupování auta v bazaru, prodejce po "záhadném" telefonátu nesnížil cenu.

Upraveno od Wojnar

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.