Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

U TDI mam odzkouseno od roku 2001 to jde.Zkousel jsem Fabii 1.4 2001 tam to neslo.

na benzine to nezistis, ide to len na niektorych tdi od cca 2000

ale ide to aj na novsich benzinoch...preco by nemalo?

Nogi ma tusim 1,8 92 kW 98 ale neviem ci sa prave v tejto teme jedna o to auto :)

To by měl odpovědět Nogi. Ale pokud jeto 98 tak nic nezjistíš.

Tak dnes okta 2004 stav na tachu 71000km a stav v rj 125000km.Tusim, ze rikal ze to koupil v AAA.

Tak dnes okta 2004 stav na tachu 71000km a stav v rj 125000km.Tusim, ze rikal ze to koupil v AAA.

To já jsem zažil větší rozdíl . Passat MR2001 na tacho 105 000. Dle řídící jednotky 390 000. koupeno jako dovoz z D v nějakém pražském bazaru. Jinak vzhledově podle mě vypadal tak na cca 150až 200. Velmi zachovalý.

To je malý skok-řekl bych decentně stočeno

Jinak skutečný stav KM se dá zjistit u daleko více jednotek,než umí VAG,ale bohužel musí paměť ven

• 4 týdny později...

Niekde som cital, ze sa daju zistit realne km u novsich riadiacich jednotkach aj po stoceni. Je to pravda?

Niekde som cital, ze sa daju zistit realne km u novsich riadiacich jednotkach aj po stoceni. Je to pravda?

Tuším že od roku 2001 se to dá zjistit VASilem.

Tuším že od roku 2001 se to dá zjistit VASilem.

Hmmm VASIL, to bude daky rus kol105

jo,je to RUS.Prostě do škodovky od roku 2001 se posadí Vasil z Ukrajiny a on to zjistí. :D :D :D :D

Jde to normálně VAGEM -HEX CAN.

jo,je to RUS.Prostě do škodovky od roku 2001 se posadí Vasil z Ukrajiny a on to zjistí. :D :D :D :D

jakákoliv? myslim teda octávka od 2001, jedno jestli nafta či benzín ( mě teda konkrétně zajímá benzín 1.6 ;) )

jakákoliv? myslim teda octávka od 2001, jedno jestli nafta či benzín ( mě teda konkrétně zajímá benzín 1.6 ;) )

A mozem toho ivana posadit aj do Fabie alebo cohokolvek ineho od VkonzernuW? Ak bude aspon trochu triezvy, tak by snad mohol vyklopit realny stav :kol-23:

přes kabel pouze TDi motory od 01.

pokud někdo stáčí KM trochu profi tak stejně nikdo nic nevyčte

Upraveno od Vaša

pokud někdo stáčí KM trochu profi tak stejně nikdo nic nevyčte

Jak pravíš, ani ten guru Cosby to nevyčte, když sa trochu ti machýrci snaží :palec2:

u mě to taky jeden zkoušel a ani ho to tam nepustilo ;)

kluci čím se dá vysvětlit asi 7km rozdíl mezi tachometrem a tím co ukazuje VAG? z čeho to vlastně ta řídící hednotka počítá? Předpokládám,že nějak odlišně než tachometr ...

Nevěděl jsem to přesně a nevím proč se vysmíváte mašince jako je VASil? Mít to tak doma, ale ta cenovka necelejch půl mega je trochu moc...

kluci čím se dá vysvětlit asi 7km rozdíl mezi tachometrem a tím co ukazuje VAG? z čeho to vlastně ta řídící hednotka počítá? Předpokládám,že nějak odlišně než tachometr ...

to bude asi tím, že je tam 5% odchylka ;)

no pokud máš měněný budíky tak je to tím, že to poslední místo se nedá nastvit, ale prej se to dopočítává

No ja si ted trosilinku hraju s budikama - mam jich tu par a vsechny epromky stejny - pin a km totozne

takze palubovce se uz neda verit lol

no pokud máš měněný budíky tak je to tím, že to poslední místo se nedá nastvit, ale prej se to dopočítává

Jak jako měněný budíky? A co se dopočítává, to jsem nějak nepochopil, sorry ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.