Publikováno Prosinec 11, 201113 r Zdravim, chyby mi v aute moznost prehravani MP3, zvazoval jsem koupi Stream MP3, nebo Adapter USB misto CD changeru.. ( http://stualarm.cz/produkt/55xcvw009-adapter-pro-ovladani-usb-zarizeni-oem-radiem-vwmost-kon/aux-vstup/ ) Ma s tim uz nekdo zkusenost? Po financni strance se vyplati ten adapter, ale bojim se aby fungoval dobre..
Prosinec 11, 201113 r Autor hned po koupi auta jsem zkousel CD a MP3 a neslo to.. tak jsem usoudil ze to neumi. Ted tu na foru ctu o tom radiu a zasnu ze to prave ma umet..
Prosinec 11, 201113 r jen bacha na to jestli mas audience s podporou MP3, protoze byly dve verze AUDIENCE a pak AUDIENCE MP3, je to na ni napsane vpravo nad otvorem pro cd - tedy pokud ti nekdo nevymenil kryt
Prosinec 11, 201113 r Byly dvě verze s MP3 a bez asi máš tu bez. Ale dá se to s tím adaptérem vynahradit.Něco podobnýho používám v audině rádio a ani cd měnič MP3 neumí tak jsem to vyřešil podobně jen s tím že to mám napojený tak aby šel střídavě zapnout cd měnič a ten adaptér.Kvalita zvuku je velmi dobrá a jsem s tím spokojenej.
Prosinec 11, 201113 r Autor skoda, uz jsem myslel ze to bude umet MP3.. asi pujdu do toho adapteru, akorad se bojim abych sel do spravneho...
Prosinec 11, 201113 r no ja jsem taky resil adapter, ale nakonec jsem koupil pouzitou audience MP3 za asi 3500 a svoji klasickou jsem za dva prodal... (a teda nelituju toho)
Prosinec 11, 201113 r presne tak audience ma changer integrovany do radia a hlavne myslim ze ma narozdil od steamu podporu origo soundsystemu a dle meho ucha i celkove lepsi zvuk...
Prosinec 11, 201113 r ja pouzivam uz 2 roky http://www.mp3auto.cz/skoda/126-adapter-usb-sd-mp3-vstup-pro-autoradio-skoda/ a jsem spokojenej
Prosinec 12, 201113 r Autor k tomu changeru, s tim integrovanim nevim nevim, nebo jsem aspon nezjistil jak domutit aby vzal vic jak jedno cd a pokud ano, pujde stale k nemu pripojit ten adapter USB?
Prosinec 13, 201113 r no kdyz das prvni cd, pak tam macknes na ikonku cdcka a vyberes dalsi slot kam vlozit...
Září 22, 20195 r V 11. 12. 2011 na 11:19, acek napsal: Byly dvě verze s MP3 a bez asi máš tu bez. Ale dá se to s tím adaptérem vynahradit.Něco podobnýho používám v audině rádio a ani cd měnič MP3 neumí tak jsem to vyřešil podobně jen s tím že to mám napojený tak aby šel střídavě zapnout cd měnič a ten adaptér.Kvalita zvuku je velmi dobrá a jsem s tím spokojenej. Má Audience s integrovaným CD changerem externí konektor pro CD Changer? Jestli jsem to pochopil správně, Xcar Link vyžaduje právě tento externí konektor pro připojení. Nebo je to jinak? Jak se ten adaptér k Audience vlastně připojuje?
Říjen 4, 20195 r Adapter se pripojuje pres konektor pro CD menic a Audience tento konektor nema. Takze bohuzel.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.