PetrL Vloženo 29. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2013 (editace) pavle to vim ale taky si to necha slusne zaplatit, me zajimala predevsim ta informace o vetsich loziskach, cemuz moc neverim. JJ, s tou cenou je to prý pravda. Slyšel jsem to od jednoho člověka. Začíná se na ceně(kterou udává na stránkách) 10tis., ale většinou je to o hodně víc. Proto jsem od toho ustoupil a zvolil levnější variantu. Práce je ale od něho odvedená perfektně! Jo a také mu musíš dovést naprosto čistou a vylitou převodovku bez oleje. Takže zase musíš někomu zplatit, kdo ti ji vyndá a zase zandá(2500,- až 3000,-) + geometrie, ... Editováno: 29. Listopad 2013, autor: PetrL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 29. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2013 Sixtovi je nejlepsi zavolat, ale je fakt, ze ta oprava je udelana poradne a na vecnost Tohle to vypodlozeni je jen na chvili a navic je to cesta jeste k vetsimu pruseru (a drazsi oprave)... Vetsi lozisko je nesmysl, protoze to pouzdro neni vymlety rovnomerne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 29. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2013 Já jsem u něho platil 8 tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 29. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2013 (editace) Ja 6700,- (za loziska na hrideli) Demontaz a montz prevodovky me stala 1200,- a geometrii sem pak nedelal. Editováno: 29. Listopad 2013, autor: LiveBomb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 29. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2013 Tak to je za ložiska dost.A to počítej že to nevydrží,geometrii jsem nikdy při vyndavání převodovky nedělal a nikdy žádný problém,nemůže se tam nic hnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 30. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2013 Pokud by měl někdo zájem tak mám levnější variantu než opravu.Mám převodovku která ná inovované uložení ložiska a má najeto 40 tis km.Super stav,nechám za 8,5 tis.Foto mohu zaslat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.