Listopad 29, 201311 r pavle to vim ale taky si to necha slusne zaplatit, me zajimala predevsim ta informace o vetsich loziskach, cemuz moc neverim. JJ, s tou cenou je to prý pravda. Slyšel jsem to od jednoho člověka. Začíná se na ceně(kterou udává na stránkách) 10tis., ale většinou je to o hodně víc. Proto jsem od toho ustoupil a zvolil levnější variantu. Práce je ale od něho odvedená perfektně! Jo a také mu musíš dovést naprosto čistou a vylitou převodovku bez oleje. Takže zase musíš někomu zplatit, kdo ti ji vyndá a zase zandá(2500,- až 3000,-) + geometrie, ... Upraveno Listopad 29, 201311 r od PetrL
Listopad 29, 201311 r Sixtovi je nejlepsi zavolat, ale je fakt, ze ta oprava je udelana poradne a na vecnost Tohle to vypodlozeni je jen na chvili a navic je to cesta jeste k vetsimu pruseru (a drazsi oprave)... Vetsi lozisko je nesmysl, protoze to pouzdro neni vymlety rovnomerne....
Listopad 29, 201311 r Ja 6700,- (za loziska na hrideli) Demontaz a montz prevodovky me stala 1200,- a geometrii sem pak nedelal. Upraveno Listopad 29, 201311 r od LiveBomb
Listopad 29, 201311 r Tak to je za ložiska dost.A to počítej že to nevydrží,geometrii jsem nikdy při vyndavání převodovky nedělal a nikdy žádný problém,nemůže se tam nic hnout.
Listopad 30, 201311 r Pokud by měl někdo zájem tak mám levnější variantu než opravu.Mám převodovku která ná inovované uložení ložiska a má najeto 40 tis km.Super stav,nechám za 8,5 tis.Foto mohu zaslat.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.