Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Zdravim,

ja bych do gumovych nesel. Osobne pouzivam celorocne kvalitni textilni a jsem spokojen, me vydrzely cca 3 roky, pak jsem poridil nove.

Špunty jsou buď vycvakávací (takové cvoky co jsou na bundách např.) a nebo je vyšroubuješ ....

:kol-47: Kup si original gumove rohoze a nemusis riesit problem zo spuntama. :kol-31:

:kol-47: Kup si original gumove rohoze a nemusis riesit problem zo spuntama. :kol-31:

Kus gumy za 1200 ? až poslední možnost , zkusím golden czech hands

NECITUJ PREDOSLE PRISPEVKY!!! :kol-26:

:kol-47: Original nova sada sa da kupit za 700kc.

Upraveno od PROCHY603

Zustal bych u textilnich, nemusis resit co s vodou z roztateho snehu na gumovem koberci.

Ale mám strach že sůl je rychle zničí .

To snad ne, když je občas vyklepeš, hlavně po zimě. A dřív ho stějně prošlapeš u řidiče.

Pánové jí si na OCtavku II koupil original a špunty byly jiné a měnit jsem je musel :kol-32:

hlídej si bazar, dají se tam najít, já je koupil funglové za 500.... nebo aukro

Ja jsem dal na zimu misto textilnich kobercu originalni gumove a spunty sedi presne.

No já mám ereso a špuntíky mám na textilních koberečcích otáčecí tzn. nasadím kobereček na špuntík a špuntík pootočím. Jinak v ředu jsou přichycené k podlaze jak jsem již zmiňoval jako takový nacvakávácí klip a v zadu jsou do země zašroubované. Koupil jsem si přímo v prodejně škoda origo koberce a špunty mají jiný tvar hlavy a i dopředu i dozadu jsou na závit

To mas pravdepodobne "mišung" provedeni.

Ty otaceci hlavy byly pred nejakymi cca 3 roky nahrazeny temi za/nacvakavajicimi a ze zadnich koberecku odpadly uplne - tam textilni dostaly protiskluzovej povrch na spodni strane a je pravda, ze drzi na miste jak pribity i bez spuntu.

hlídej si bazar, dají se tam najít, já je koupil funglové za 500.... nebo aukro

ja mam ted na prodej jedny gumenny funglovky co jsem dostal k autu, jestli ma nekdo zajem tak za 500 je dam...

• 8 let později...

Chtel bych poprosit cleny-nevite kdo zde prodava koberce do auta,vypadaji jako z plastvi a maji barevne lemovani-chtel bych s modrym lemem vrs-dekuji za pomoc 

post-52844-0-95673500-1443548006.jpg

Upraveno od bobo

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.