Publikováno Prosinec 12, 201113 r Ahoj, viete niekto poradit kto ake su najlepsie gumene koberce na OII Combi FL? Nasiel to tieto 2: Gumarny Zubri: http://www.autobizni...od-r2008-15976/ Rigum: http://www.autobizni...d-r062004-7755/ Momentalne sa priklanam k tym od Rigumu (su cierne). Dik za nazory.
Prosinec 14, 201113 r Zdravim, ja bych do gumovych nesel. Osobne pouzivam celorocne kvalitni textilni a jsem spokojen, me vydrzely cca 3 roky, pak jsem poridil nove.
Prosinec 20, 201113 r Do Octavie II Tour mi dali textilní koberce , které jsou u řdiče a spolujezdce na cvaklé na takových špuntech ( proti posuvu ) . Na zimu bych chtěl koupit gumové , ale asi tam kvůli těm špuntům nepůjdou co ? http://tuning.autodoplnky.cz/vany-kufr-rezaw-plast/vanicky-do-interieru-se-zvysenym-okrajem/gumove-vanicky-do-interieru-vozu-skoda-octavia-iii-s52766788 Tak co s tím ?
Prosinec 20, 201113 r Špunty jsou buď vycvakávací (takové cvoky co jsou na bundách např.) a nebo je vyšroubuješ ....
Prosinec 20, 201113 r Kup si original gumove rohoze a nemusis riesit problem zo spuntama. Kus gumy za 1200 ? až poslední možnost , zkusím golden czech hands
Prosinec 20, 201113 r NECITUJ PREDOSLE PRISPEVKY!!! Original nova sada sa da kupit za 700kc. Upraveno Prosinec 20, 201113 r od PROCHY603
Prosinec 21, 201113 r Zustal bych u textilnich, nemusis resit co s vodou z roztateho snehu na gumovem koberci.
Prosinec 21, 201113 r To snad ne, když je občas vyklepeš, hlavně po zimě. A dřív ho stějně prošlapeš u řidiče.
Prosinec 23, 201113 r Pánové jí si na OCtavku II koupil original a špunty byly jiné a měnit jsem je musel
Prosinec 23, 201113 r hlídej si bazar, dají se tam najít, já je koupil funglové za 500.... nebo aukro
Prosinec 23, 201113 r Ja jsem dal na zimu misto textilnich kobercu originalni gumove a spunty sedi presne.
Prosinec 24, 201113 r No já mám ereso a špuntíky mám na textilních koberečcích otáčecí tzn. nasadím kobereček na špuntík a špuntík pootočím. Jinak v ředu jsou přichycené k podlaze jak jsem již zmiňoval jako takový nacvakávácí klip a v zadu jsou do země zašroubované. Koupil jsem si přímo v prodejně škoda origo koberce a špunty mají jiný tvar hlavy a i dopředu i dozadu jsou na závit
Prosinec 24, 201113 r To mas pravdepodobne "mišung" provedeni. Ty otaceci hlavy byly pred nejakymi cca 3 roky nahrazeny temi za/nacvakavajicimi a ze zadnich koberecku odpadly uplne - tam textilni dostaly protiskluzovej povrch na spodni strane a je pravda, ze drzi na miste jak pribity i bez spuntu.
Prosinec 24, 201113 r hlídej si bazar, dají se tam najít, já je koupil funglové za 500.... nebo aukro ja mam ted na prodej jedny gumenny funglovky co jsem dostal k autu, jestli ma nekdo zajem tak za 500 je dam...
Květen 3, 20205 r Chtel bych poprosit cleny-nevite kdo zde prodava koberce do auta,vypadaji jako z plastvi a maji barevne lemovani-chtel bych s modrym lemem vrs-dekuji za pomoc Upraveno Květen 5, 20205 r od bobo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.