Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim,

prestal mi fungovat central na dalku, tak jsem si poridil toto: http://www.rakso.cz/...relovaci-klice/ . Podle navodu jsem to namontoval, ale funguje mi pouze odemykani. Kdyz chci zamknout, tak se nic nedeje. To same se deje kdyz zkusim odemknout/zamknout klickem ve dverich u ridice, jde pouze odemknout a pri zamknuti se zamknou pouze dvere ridice. Pokud mam otevrena okna a klic necham v poloze zamknout, tak se okna dovrou vsude. A kdyz zamknu cudlem na dverich ridice (u ovladani oken), tak se zamknou vsechny dvere. Stejny problem je i kdyz je dokupovany central demontovany.

Nevite v cem by mohl byt problem?

Diky

Upraveno od Chmelda

Něco děláš špatně...Takhle se nedá poznat, co....Ale určitě to bude nějaká přehlídnutelná kravina.

• 4 týdny později...

Mě to dělalo něco podobného. Problém byl v tom, že jsem místo žluto-černého vodiče napojil černo-žlutý což je rozdíl. Doporučuju zkontrolovat napojení na zámek

To může být špatný zámek ve dveřích ,nebo zkontroluj kabeláž v harmonice u pantů a potom ještě svorkovnici u mozku (stahovačky- máš elktrická okna.) tam někdy bývá vlhko.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.