RadaR08 Vloženo 21. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2011 Ahoj nemohl jsem zde na foru nekde najit jak u O1 r.v. 1997 vysunout vlozku zamku LP dveri. Nasel jsem pouze na fabii ale to je trosku neco jineho. Mohl by jste mi nekdo poradit? Potrebuji rozbitou vlozku vymenit za kovovou zaslepku. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 21. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2011 Hledej témata na opravu mikrospínače zámku, v některém bude od začátku jak se k tomu vůbec dostat. Jinak, zhruba na úrovni zámku je z boku dveří dírka (předface jedna, face dvě), možná je zaslepená takovou plastovou krytkou. Tu vyndej, použij torx (velikost nevím, ale cca 25 asi), bit na nástavci tam nestčíš, dírka je moc malá, musíš použít rovnou šrobovák s koncem torx a povol šroubek. Bude se uvolňovat taková objímka vevnitř, která drží ten zámek. No, a tady jsem skončil, páč já mám v LP dveřích záslepku, takže ta se už pak jen vyndá, jak je to se zámkem nevím, jestli ještě někde nedrží na nějakém táhlu a pod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarin57 Vloženo 21. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2011 Podle mě je to stejné.Udělej to podle návodu na Fabii.Možná tam nebude vrchní šroub. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR08 Vloženo 21. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2011 mam predface a podle fabie mi to neslo (bud jsem delal neco spatne nebo to je proste jinak resene (pripominam ze muj vuz je r.v. 1997) podivam se po tom mikrospinaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarin57 Vloženo 21. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2011 Co má mikrospínač společného s výměnou zámku,to nějak nechápu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 21. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2011 Vlozka zamku-Fabka dveri sa demontuje rovnako jak u Fabie1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2011 (editace) TO RadaR08: www.skodaoctavia.cz Editováno: 21. Prosinec 2011, autor: libero1071 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR08 Vloženo 21. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2011 libero: ano to jsem cetl ale po povoleni sroubku v čele dveri se vlozka zamku jen uvolni ale vysunout ven proste nejde. Zkousel jsem trosku i silou ale uz jsem mel strach abych nezlomil klic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2011 klúč tam vôbec nemusíš dávať...len pri povolovaní toho šróbku trošku potiahni klučku k sebe a povoluj ten šróbik až nadoraz..potom klučku uvolni a vytiahni vložku von..niekedy ide ťažšie,ale len potiahni..ona pôjde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR08 Vloženo 21. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2011 zitra si s tim jeste pohraji dam vedet jak jsem dopadl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 22. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2011 Co má mikrospínač společného s výměnou zámku,to nějak nechápu. V návodu jak se dostat k mikrospínači je návod jak vyndat zámek . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR08 Vloženo 22. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2011 tak jsem se na to podival poradne zkousel jsem opatrne po uplnem povoleni sroubku sroubovackem dostat vlozku ven ale ani ho*no. Ten zamek musi byt v kelu (neco zlomeneho co brani vysunuti) Jinak muj problem se zamkem je takovy ze kdyz do nej strcim klic tak s nim mohu otacet 360° a auto se nezamkne a ani neodemkne... A kvuli tomu sundavat tapec se mi rozhodne nechce minuly tyden byl dole asi 3x... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2011 tá vložka bude total v keli,ale dá sa ešte v lepšom prípade opraviť...existujú opravné sady..keď si mal úplne povolený ten šróbik,tak si mal poriadne s ńou kývať a ťahať ju von... osobne som vždy ju dostal von.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR08 Vloženo 22. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2011 pokud ani to "vyklání" nepomůže, mám ještě nějakou šanci vložku zámku dostat ven aniž bych něco zk*rvil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 22. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2011 Ta vlozka zamku musi ist von. Mas to slabo povolene-srobik. Ta fabka sa da opravit je na to opravna sada. Ak nepomoze tak sa da vyskladat nova fabka na povodny kluc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR08 Vloženo 22. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2011 šroubek je povolen jak jen jde (citim na klíči torx jak už procvakává poslední závit) vložka je povolená normálně s ní hýbu ale ven se jí prostě nechce. Zítra se na to ještě podívám. Pak se nase*u a odvrtám ji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarin57 Vloženo 22. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2011 No nevím,odvrtáním si nepomůžeš,třeba tam máš ještě ten pojistný šroub.Měl by být nad tím šroubem co jsi povolil a co procvakává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pfujara Vloženo 22. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2011 Já jsem musel kliku potáhnout a měl jsem ji podloženou kombinačkama, jako když otvírám a plastovou krytku okolo jsi sundal? Asi to vymyslel nějakej inženýr, ale zámky to je práce na prd u každýho auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2011 třeba tam máš ještě ten pojistný šroub.Měl by být nad tím šroubem co jsi povolil a co procvakává. on ho tam nemá ..má tam len jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 22. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2011 Já jsem musel kliku potáhnout a měl jsem ji podloženou kombinačkama, jako když otvírám a plastovou krytku okolo jsi sundal? Asi to vymyslel nějakej inženýr, ale zámky to je práce na prd u každýho auta. Plastovu krytku fabky -zamku netreba davat dole.!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2011 (editace) TO jarin57: Editováno: 22. Prosinec 2011, autor: libero1071 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR08 Vloženo 23. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2011 (editace) přesně podle obrázku co přiložil libero: šroubek č. 6 je povolený, klika je povytáhlá, s vložkou vexluju ze strany na stranu ale ta dě*ka prostě nejde ven. (víc šroubků tam prostě nemám) už mi to vážně přijde k smíchu E\ Tak ani za boha vložka nejde ven. Alespoň jsem rozesmál přítelkyni, koukala na mě z okna a lidi okolo mě na ulici se ptali jestli je to auto vůbec moje. Nasra*ej jsem byl, nadaval jsem jako hovado Akorát pro srandu králikům jsem tam byl... Editováno: 23. Prosinec 2011, autor: RadaR08 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.