Paradox.f Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 15€ (jednorazovka) a potom cca. 25€ na rok? cca. vim, ze jsem platil v CZK asi 430CZK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 1500 za euro na porad - idealni cena podle me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 no tyhle imaginární služby bych si radši na moc let dopředu nekupoval. Je tam příliš rizik. Skončí ta firma, skončí GPS, zakážou úplně detektory a bůhví, co ještě může nastat. To si to radši zaplatím jednou ročně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 No beru to tak, ze na rok to stoji myslím 500, jednorázový kolem 300 a jsou 4 aktualizace za rok. Takže jestli budeš detektor používat tři roky si na svem o lepší hodnotě při případném prodeji nemluve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 (editace) je jen otázka, kde se budeš těch aktualizací domáhat v případě, že poskytovatel to zabalí. Ale je fakt, že těch 1500,-Kč za risk stojí. Editováno: 3. Únor 2015, autor: jirkaK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paradox.f Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 otazka je, jak casto aktualizace vychazi. ja jsem pro jednorazovku, protoze, presne jak pise jirkaK, muze se stat cokoliv. a ten finalni rozdil par stovek je zanedbatelny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 tak poskytovatel je docela dlouhodobe stejny - aspon pro cesky trh a 1500 kdy si vezmes, ze rocni stoji 700 u ceske distribuce takto neni tak tvelky rozdil. a kdyz se podivas na ofiko web http://www.genevo.de/cs/downloads/g1-poi-datenbank-eu tak mas ceny Jednorázově - 14.90 EUR 1 rok - 29.90 EUR 3 roky - 49.90 EUR Doživotně - 59.90 EUR 15€ za jednorazovku mas 500 - 4x za rok si v tom za dvojku - to je uplne mimo a rocni stoji cca 800 tedy taky drazsi jak u nas. celkove z toho vyplyva, ze je lepsi si to koupit na vice let, protoze po dvou letech se to vrati... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VSemi Vloženo 3. Březen 2015 Sdílet Vloženo 3. Březen 2015 Zdravím, hodně dlouho jsem zde nebyl a teď jsem tu narazil na tohle téma....něco málo o tom vím tak snad poradím. Co se aktualizací BD týče tak se nemusíte bát že by ta firma brzy skončila...ofiko zastoupení AR.net je na trhu dost dlouho a zastupuje prakticky všechny velké hráče ve svěgě AR techniky. K tomu že G1S někomu nehlásí některé úsekovky které zná je jednoduché vysvětlení-nehlásí je proto, protože to není potřeba-nejsou vytěžované. Jsou např jen na sledování provozu, počítání dojezdů atd. DB pro produkty Genevo je na velmi vysoké úrovni... Jinak rozdíl mezi G1 a G1S je v lepší citlivosti na radary a menším počtu FP...oproti G1 je tam "vyoptimalizovaná" horna... Osobně můžu doporučit i Genevo HD+ které má detekce na opravdu špičkové úrovni. Případně můžu poskytnout i nějaká videa s detekcí... Hodně info o AR technice je na www.antiradary-forum.net G1S a Bel RX65i jsou výborné přenosky kde u Geneva je velká výhoda GPS 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 3. Březen 2015 Sdílet Vloženo 3. Březen 2015 tak když už jsem si to Genevo S koupil, nebudu říkat, že je to k hownu takže u mě zatím dobrý. Aktualizace nevim, protože zatím je aktuální pořád verze z 19.1.15 a já to kupoval až po ní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VSemi Vloženo 3. Březen 2015 Sdílet Vloženo 3. Březen 2015 Aktualizace vychází cca co 3 měsíce... G1S je myslím rozumná volba...navíc to je stále ve vývoji takže nové FW jsou ve vývoji a bude to lepší a lepší ;-) Pokud by byl jakýkoliv problém tak podat info výhradnímu zastoupení pro CZ...ochota řešit problém je velká a díky jednoduché aktualizaci FW přes PC je ladění jednoduché, produkty Genevo jsou prakticky jejich výtvor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VSemi Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 Jelikož nastává u mě čas obměny techniky tak kdyby někdo chtěl tak mám na odprodej volnou Bel 975e, LaserInterceptor dual a možná i RX65i...vše TOP stav...komplet balení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 co chceš za ten dual ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VSemi Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 (editace) www.hradec.idnes.cz/policiste-predstavili-novy-radar-dlm-/hradec-zpravy.aspx?c=A150326_122127_hradec-zpravy_the Editováno: 27. Březen 2015, autor: VSemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 nemůžu přijít na to, jak se provádí aktualizace databáze u Genevo one S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 Naprosto jednoduché. www.genevo.cz a tam je program na stažení i video. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VSemi Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Stáhnout genevo updater, spustit ho, připojit G1, naskočí seriové čislo a pak dát aktualizovat....samozřejmně musíš mít aktualizace zaplacené(u G1S jsou myslím první rok free)...nic složitého..je někde problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 no kupoval jsem to na konci ledna a měl bych mít tudíž první rok aktualizací zdarma. To al eznamená, že bych tam měl někam zadat výrobní číslo nebo tak něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Ne. Načte si ho samo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 (editace) aha, jsem vůl. Díky, zkusím. Jinak je opravdu super, jak je G1 S malinký, schová se vedle zrcátka za ten černý rastr ve skle a tváří se jak on board camera. Využil jsem toho, že mi prasklo čelní sklo a v autorizáku mi pak pěkně v pohodě natáhli kabel až do pojistkový skříně a nemuseli při tom nic moc rozdělávat. Tak teď to tam mám jak z výroby. Editováno: 23. Květen 2015, autor: jirkaK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VSemi Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 On ten kabel jde většinou pod stropnici nacpat bez rozebírání...a tapec A sloupku jde v pohodě... Jinak souhlas-velikost G1 je naprosto super, např takový MAX je pořádná cihla :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 no hlavně si na první pohled i ten cajt myslí, že to je kamerka. Ale oni zase nejsou blbí, takže můžeš narazit na sběhlýho detektiva, kterýmu stačí jeden pohled. Chtělo by to nějakej krycí obal, to by byla paráda. Ale tak zatím se to smí, no a v zahra to ani nezkouším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 (editace) šak to není zakázané. tak ať si to klidně odhalí. já mám pevnou sadu, Editováno: 24. Květen 2015, autor: Voice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 a bereš to i ven za hranice ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 nejezdím s tím za hranice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 jakože nejezdíš s tím autem nebo vyndaváš Genevo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.