Ostik-69 Vloženo 22. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2011 Ahoj panove zdravim mel bych dotaz mam nedlouho Fabii 1.4 16V 74kw r.v.2000 AUB na foru jsem kratce takze se omlouvam pokud toto tema probehlo,ale nikde jsem to nenasel pri seslapnuti plynoveho pedalu a rychlem uvolneni mi zustanou otacky tak 2vteriny nahore vyset a az potom zpadnou je to velice neprijemne pri razeni mate s tim nekdo zkusenost predpokladam ,ze to pravdepodobne bude skrtici klapka muzete mi poradit ? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D.a.v.o.s Vloženo 23. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2011 Čau,fabie má elektronickej plynovej pedál a pomalej software to znamená že tak trochu pomalejc reaguje, prej pomuže přehrat soft ale osobně jsem to neřešil, je to jenom o zvyku, časem ti to ani nepřijde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ostik-69 Vloženo 23. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2011 Diky za odpoved moc me to nepotesilo hrozne mi to vadi leta jsem mel naftu a tam to nedelalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D.a.v.o.s Vloženo 23. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2011 Tak to jsme na tom uplně stejně,měl jsem octavu ale měla hodně najeto tak šla do světa, koupil jsem fábku 1.4 16v 74kw a měl jsem uplně stejnej problem, ale jak jsem napsal je to o zvyku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
507922 Vloženo 5. leden 2012 Sdílet Vloženo 5. leden 2012 Mám stejnou fábii (1.4 16v 74kW AUB) a mám také stejný problém. S autem jezdím denně přibližně rok a nezvyk jsem si. Trochu pomůže při řazení pustit plynový pedál, počkat cca 2 vteřiny a poté teprve sešlápnout spojku a zařadit. Mezi plynovým pedálem a škrticí klapkou není lanko, ale pohyb pedálu jde přes čidlo k servomotorku, který ovládá škrtící klapku. A tam vzniká prodleva. Nejvíc mi tohle vadí při studeném motoru, když vyjíždím z řady zaparkovaných aut. Motor řve, jako bych právě vylezl z autoškoly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ostik-69 Vloženo 6. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2012 Tak to mas pravdu je to problem a procital jsem vlakno co kluci pisou na oktavky a tam je to stejny vsichni si stezujou ze to je otravny ja jsem teda procistil skrtici klapku a malinko se to zlepsilo,ale zadny zazrak mozna ze na tom neco bude s prehranim sofveru ci dal pisou cidlo spojkoveho pedalu no je to radost Fabku mam asi 3 mesice a s te elektroniky co tam vsechno nacpali jsem hotovej mel jsem Opla Astru 2.0 Di 60kw pri koupi mela 120 000 km v tele a auto makalo jak drak bez problemu. Fabina se mi vzdycky libila tak jsem do toho prask a koupil ale tech musek na vychytavani je tam vic nez dost musime se s tim hold popasovat neda se svitit. Nebo da ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.