milanosor Vloženo 20. Červen 2018 Sdílet Vloženo 20. Červen 2018 Ahojte, chapu dobre, ze komfortku splacim jen nekde pouzitou na bazaru nebo vrakaci? Planuji dodelat dalku k original centralu SKODA. Je komfortka bezne i s oddelenym ovladacem? Neboje jen spolu s vystrelovakem? Pokud nic kloudneho nenajdu, zkusim asi tohle: http://www.rakso.cz/detail/skoda-fabia-i-dalkove-ovladani-centralniho-zamykani-vystrelovaci-klice-novy-model/ Pokud by jste mel nekdo osobni zkusenost, budu rad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanT Vloženo 28. Červen 2018 Sdílet Vloženo 28. Červen 2018 Nemusíš mít vystřelovák, můžeš mít i toto: Planžetu uřízneš a máš přívěšek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Labradors Vloženo 29. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2018 Zdravim vsechny. Chtel bych na moji Fabii I dodelat vystrelovaci klice. Mam obycejny klic a dalkove od firmy Keetec. Na kolik by to cca vyslo a je tu nekdo kolem Olomouce, ktery by mi to namontoval? Dekuji za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Minelan Vloženo 30. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 30. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2018 Žádný kabel na spárování nepotřebuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Minelan Vloženo 30. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2018 No tak mě to podle návodu bez kabelu nešlo, ale tak asi jsem to dělal špatně :-) Stejně jsem ten kabel používal potom k jiným věcem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 30. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2018 Taky jsem v bývalé fábce měl dodělaný alarm s centrálem keetec s obyč ovládáním + klíč zvlášť,ale našel jsem na netu že ke keetec se dá dokoupit klíč,vystřelovák,skoro stejný jako originál škoda,tak jsem ho dokoupil,spároval a makal. Jen jsem si musel nechat vyfrézovat planžetu,ze starého klíče přehodil imobiliser tyčku a paráda. https://www.9000.cz/scripts/dispatcher.php?url=autoalarmy/ovladac-s-vystrelovacim-klicem-k-alarmum-keetec-ts&vypis=diskuse&show_all=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FJakub Vloženo 3. Únor 2019 Sdílet Vloženo 3. Únor 2019 Dobrý den, potřebuji si objednat nový celý klíč, aktuálně mám k auto jen jeden, je vystřelovací tří tlačítkový. Funguje mi otvírání kufru, i otvírání oken. Poradíte mi jaký klíč objednat? Narazil jsme na nějaké označení klíče např.: 1J0 959 753 DA nebo na konci ještě HA ... nevím jak mám zjistit jaký mám já klíč. Děkuji za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crow-x Vloženo 3. Únor 2019 Sdílet Vloženo 3. Únor 2019 (editace) Informace jaký máš klíč by měla být přímo na něm, když "vystřelíš" planžetu, tak myslím pod ní. Pak stačí objednat ten samý - ať už v origo servisu nebo v číně. Editováno: 3. Únor 2019, autor: crow-x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FJakub Vloženo 3. Únor 2019 Sdílet Vloženo 3. Únor 2019 Díky, tam nic nemám :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crow-x Vloženo 3. Únor 2019 Sdílet Vloženo 3. Únor 2019 Tak pak hledej podle auta, co máš za typ a rok výroby ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FJakub Vloženo 3. Únor 2019 Sdílet Vloženo 3. Únor 2019 (editace) mám Škoda Fabia Combi Elegance 1.9 TDI 74kw hledal jsme a narazil jsme práv na ty varianty toho konce kódu.... Editováno: 3. Únor 2019, autor: FJakub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crow-x Vloženo 3. Únor 2019 Sdílet Vloženo 3. Únor 2019 Tak to máme to samé, taky mám neoriginál bez čísla kouknu co má být správně, kdyby jsi byl z Prahy mám ještě dva náhradní nové co jsem nikdy nepoužil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FJakub Vloženo 3. Únor 2019 Sdílet Vloženo 3. Únor 2019 super díky, klidně napiš SZ, možná bych od tebe vzal jeden klíč. Když se domluvíme :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
babulka Vloženo 3. Únor 2019 Sdílet Vloženo 3. Únor 2019 (editace) V 30. 12. 2018 na 9:31, Minelan napsal: To je to opravdu tak jednoduché? Editováno: 3. Únor 2019, autor: babulka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
babulka Vloženo 27. Březen 2019 Sdílet Vloženo 27. Březen 2019 Zdravím. Předělal jsem komfortku ve Fabce na 433E Objednal jsem třítlačítkovej klíč na ALI Klíč se mi povedl spárovat na komfortku akorát nefunguje odskok kufru. Je potřeba ho někde aktivovat nebo je problém jinde? Na co se zaměřit? Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Minelan Vloženo 27. Březen 2019 Sdílet Vloženo 27. Březen 2019 Tlačítko kufru se musí chvíli držet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
babulka Vloženo 28. Březen 2019 Sdílet Vloženo 28. Březen 2019 Aha přiznám že to sem nezkoušel... Je to tak že musím mít na pátých dveřích ten mikrospínač co otvírá zámek dveří? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Minelan Vloženo 28. Březen 2019 Sdílet Vloženo 28. Březen 2019 Podmínkou je samozřejmě mít elektricky odjišťovatelný zámek (ten dole na kastli) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
babulka Vloženo 29. Březen 2019 Sdílet Vloženo 29. Březen 2019 V 27. 3. 2019 na 22:06, Minelan napsal: No ten mám (aspoň doufám ) Mám táhlo vedle sedačky řidiče a kufr můžu otevřít i z venku mikrospínačem na pátých dveřích. Zkoušel jsem podržet tlačítko kufru 15 vteřin a nic. Seděl jsem dnes v autě a zkusil mačkat tlačítka na ovladači a při zamykání a odemykání dveří šlo slyšet jak cvakaji relatka v jednotce Ovšem pri držení tlačítka odemčení kufru žádné cvakání slyšet nebylo. Mám komfortku 433E ta by to měla umět ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 29. Březen 2019 Sdílet Vloženo 29. Březen 2019 Něco obdobného se tady už kdysi řešilo a závěr byl takový, že na některých autech to prostě nefunguje a bylo to sváděno na nepodporu ze strany BSG. Přes ní ten kufr primárně jede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
babulka Vloženo 29. Březen 2019 Sdílet Vloženo 29. Březen 2019 Aha Tak to mám nejspíš smůlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Kašík Vloženo 4. Duben 2019 Sdílet Vloženo 4. Duben 2019 Čau, byl by někdo schopný, mi říct kam přesně co napojit ve fabii 1? Mockrát děkuji. Případně jestli by se našel někdo kdo by to zapojil levně ve Valašském Meziříčí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hermit Vloženo 23. Duben 2019 Sdílet Vloženo 23. Duben 2019 Ahoj, namontoval jsem si na auto elektrické stahování oken a originální centrál. Všechno funguje jak má akorát mám dvě otázky. Chtěl jsem zapnout bliknutí blinkrů při odemykání a zamykání ale vag mi hlásí ze ty kanály jsou nedostupné, nevíte čím to je? Dále se chci zeptat na dodělání DO. Mám 6q0959433c komfortku takže by DO měla umět, chci ten sklopný třítlačítkový klíč a předpokládal jsem že stačí koupit ten se správnou frekvencí (předpokládám že 434) a nakodovat ho, bylo mi ale řečeno že to tak není. Těch klíčů pro fabii je prý několik typů a ne všechny jsou zaměnitelné. Chci se tedy zeptat jak zjistím jaký typ klíče potřebuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 23. Duben 2019 Sdílet Vloženo 23. Duben 2019 (editace) Ahoj asi moc nečteš že? Klíč kup 1J0 959 753 a koncové písmena DA,nebo AH. Blikání blinkrů by mělo jít Adresa 46,přizpůsobení funkce 10,kanál 8a9. A nezapomen před tím říct komfortce,že už má centrální zamykání a elektrická okna. Editováno: 23. Duben 2019, autor: Mirek 835 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.