Publikováno Leden 8, 201213 r Ahoj.. kde se dají sehnat svorkovice, diagnostická zásuvka na oktu.. tady u nás to nemají.. díky
Leden 8, 201213 r Autor Jsem právě myslel, jestli nekdo nezná nějakou stránku na netu, kdo se tím zabývá.. škodovka je moc drahá..
Leden 8, 201213 r Na vrakovisku ich mas plno. Za 100kc alebo zadarmo ti ju urcite daju. Este nam prezrad na co ju potrebujes???? :kol-32:
Leden 8, 201213 r Autor potřebuju svorkovici, která vede ze dveří do sloupku a svorkovici na výstražný blikny...
Leden 8, 201213 r Autor to určitě.. a dají se nekde sehnat na netu? neznáte nekdo nějakou stranku? vrakoviste v mé blízkosti nemám a jet 5Okm pro svorkovici nevim, nevim..
Leden 10, 201213 r moje skusenosti s vrakoviskami su take, ze chcu za pouzite konektory skoro tolko, co skodovka... napriklad ked som menil predne svetla z predface za face, tak som zhanal konektory a na vrakoviskach mi nukali 5€ kus + tam bola velka neochota iba kvoli dvom konektorom... v skodovke stali 6,5€kus zbehni sa do skodovky, za opytanie nic nedas...
Leden 10, 201213 r a taky zbehni na některé to vrakoviště. Já když něco potřebuji, tak na jedno zajedu, sehnu se k takové větší bedně, postupně ji probírám a vyndávám ven až natrefím na ty správné, vemu si co potřebuji, zpátky to uklidím, ukážu maníkovi, ten se hluboce zamyslí a řekne: "Padesát". Odcházím vysmátý.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.