Mefisto Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 mám zimáky Pirreli, spokojenost....letní jsou Ceat, hrůza... Co mas konkretne za Pirelli? uvazuju o nich... kouknu se zítra do sklepa a dám info.... takže ty zimáky mám Pirelli 190 Snowsport... Vcera jsem koupil novy, ty samy Pirellky akorat R16 a H-210tky, tak sem na nej zvedavej, kdyz o nich kazdej rika ze jsou to drapaky Me se vic zdaji http://www.epneu.cz/images/pneu/osobni/pi_...r_sottozero.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 Vcera mi z http://pneunet.cz dorazily pneu GY UG 7 195/65/15 T a vse probehlo v poradku, trvalo to mene nez 5 dni. Jen je nejak pro me necitelny dot - je tam neco jako BHR2T nebo tak neco, nevim jak se z tohoto pozna vyroba. Na letnakach jsem to mel jasny, posl. 4 cisla tyden a rok vyroby napr. 4905... Zna to nekdo? pneunet muzu doporucit jako odskouseny a v pohode, cenofka vice nez super! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 http://www.pneunet.cz/index.php?sekce=pneu_info&ID=7667&m ten dojezd je fakt luxusní ... teď jestli je to reálné ? tady je to o něco míň ale také slušné http://pneunet.cz/index.php?sekce=pneu_info&ID=7669&m já beru ty Dunlopy WS 3D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 http://www.pneunet.cz/index.php?sekce=pneu_info&ID=7667&mten dojezd je fakt luxusní ... teď jestli je to reálné ? tady je to o něco míň ale také slušné http://pneunet.cz/index.php?sekce=pneu_info&ID=7669&m já beru ty Dunlopy WS 3D 1. Odkaz je kravina, nekdo si delal prdel, protoze toto jmeno je na serveru v hodnoceni pouzito u mnoho typu gum uplne v jinych rozmerech a u kazdy je nejaka takovato nadhodnocena hovadina. http://www.pneunet.cz/index.php?sekce=zkus...elu&idpneu=7667 Nevim, ja tomu neverim! Treba mu vydrzely 40000, ale zapomnel, ze je na leto sundal a pocital do toho i letni, kort jak uvadi agresivni styl jizdy. Pokud agresivni styl jizdy, jsem max. na 20000. Jinak dobre gumy!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 mám zimáky Pirreli, spokojenost....letní jsou Ceat, hrůza... Co mas konkretne za Pirelli? uvazuju o nich... kouknu se zítra do sklepa a dám info.... takže ty zimáky mám Pirelli 190 Snowsport... Vcera jsem koupil novy, ty samy Pirellky akorat R16 a H-210tky, tak sem na nej zvedavej, kdyz o nich kazdej rika ze jsou to drapaky Me se vic zdaji http://www.epneu.cz/images/pneu/osobni/pi_...r_sottozero.jpg Jasny, maj novejsi dezen, ale ja mel ty SnowSport za cenu, takze nebylo co resit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toncek Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 možná mě ukecáte k UG-7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 možná mě ukecáte k UG-7 Nenech se ukecat k takovejm shitum! Doted jsem tak pokukoval po Octavkach, zda maji klubovou samolepku ci ne, hledal, zkoumal, ale tuto zimu je to jiste. Budu koukat jen na gumy. Pokud to budou UG 7 nebo Dunlop WS 3D tak je to jasny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 Mám ty UG7 a maximální spokojenost. Zatím nejlepší pláště co jsem měl zimni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toncek Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 jestli si na nich rozbiju hubu tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 No tak ju budes mit rozbitou, ale na dobrych gumach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 jestli si na nich rozbiju hubu tak Tak to ale bude v tom případě čistě rukama...! UG jsou bomba!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 jestli si na nich rozbiju hubu tak Tak to bude jinde nez v gumach, jak rika KOKYN. Nebo to pak budes muset na vyrobce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malec Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 dneska dopoledne mi přišly UG7 - 195/65/15 - T v pátek sem je objednal na Pneunet.cz, a dneska to přišlo, měli je prej na skladě, tak už jen obout na plechy, čekat na sníh nebo nižší teploty a šup s nima na auto pak se zase budu bavit tim, jak lidi stojeji ve frontách u pneuservisů a bědujou, že jim to rvá tak dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 dneska dopoledne mi přišly UG7 - 195/65/15 - Tv pátek sem je objednal na Pneunet.cz, a dneska to přišlo, měli je prej na skladě, tak už jen obout na plechy, čekat na sníh nebo nižší teploty a šup s nima na auto pak se zase budu bavit tim, jak lidi stojeji ve frontách u pneuservisů a bědujou, že jim to rvá tak dlouho A k tomu se ještě budeš bavit tím jak budeš na sněhu nechávat všechny za sebou, když oni nevyjedou a ty jo!!! UG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 (editace) Propagační video (anglicky): http://www.pneunet.cz/index.php?sekce=pneu_info&ID=7669&m# Editováno: 18. Září 2006, autor: Mefisto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malec Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 dneska dopoledne mi přišly UG7 - 195/65/15 - Tv pátek sem je objednal na Pneunet.cz, a dneska to přišlo, měli je prej na skladě, tak už jen obout na plechy, čekat na sníh nebo nižší teploty a šup s nima na auto pak se zase budu bavit tim, jak lidi stojeji ve frontách u pneuservisů a bědujou, že jim to rvá tak dlouho A k tomu se ještě budeš bavit tím jak budeš na sněhu nechávat všechny za sebou, když oni nevyjedou a ty jo!!! UG zimáky sou hold zimáky, a bezpečná jízda především, někam projet je až to druhý v řadě... znám pár lidí, co kupujou zimáky jenom na předek - u předohrabů, sou to většinou lidi co moc nejezději, takovej když potom jede po ujetym sněhu, trošku zatáčka, šloupne na brzdy a hups je v pankejtu zadkem v původním směru cesty - a to když to dobře dopadne jel sem s takovým uatem párkrát, když sem bral auto známejmm domu, a je to celkem drsnej zážitek, - ostrá guma na předku - hadice na zadku - zatáčka a nutnost brzdit (kolikrát se ani brzdit nemusí...) vytvořeji zajímavou situaci i pro lidi co trošku jezděj a maji volant trošku v ruce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Tohle dobře znám!!! Taky jsem to tak před lety zkusil a už nikdy více! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 jj, taky jedině a pouze UG 7, je to opravdu bomba. Měl jsem Fulda Montero - nikdy už nic podobnýho nechci, ta guma je k ničemu. Levnější alternativu bych volil Kleber Krisalp. Ale jak se říká, na oleji gumách a brzdách se nešetří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 jj, taky jedině a pouze UG 7, je to opravdu bomba. Měl jsem Fulda Montero - nikdy už nic podobnýho nechci, ta guma je k ničemu. Levnější alternativu bych volil Kleber Krisalp. Ale jak se říká, na oleji gumách a brzdách se nešetří Na tlumicich se to taky nevyplati Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carloss Vloženo 28. Září 2006 Sdílet Vloženo 28. Září 2006 pirreli sottozero winter 240 v rozměru 205/50 R17 je špička... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redliner Vloženo 28. Září 2006 Sdílet Vloženo 28. Září 2006 UG7 su vraj spica ale trosku mi vadi ze nemaju pozdlzne drazky na odvod vody a vraj je zvysene riziko aquaplaningu, do mesta vraj niesu tak dobre ako na hory. Tak zvazujem este Dunlop SP Wintersport M3 Dunlop M3: UG7: inak mozem mat Dunlopy za 2450,- SK a UG7 za 2620,- SK ceny su pre 195/65/15 pneu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 28. Září 2006 Sdílet Vloženo 28. Září 2006 Ja mam UG7 za 1600. A s temi drazkami to taky nebude tak zhavy, vzdyt letni gumy je taky nemaji a jsou supr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 28. Září 2006 Sdílet Vloženo 28. Září 2006 Eagle F1 GS-D2 patří spolu Eagle GS-D3 k absolutní špičce mezi pneumatikami a využívá nejmodernějších technologí, které jsou pro vývoj a výzkum používány. Díky agresivnímu dezénu a směsi běhounu, která je odvozena pro závodní pneumatiky Goodyear pro monoposty F1, poskytuje pozoruhodnou ovladatelnost na mokré vozovce a odolnost vůči aqaplaningu. Směrový dezén a tvar drážek zajišťují přirozené proudění vody, směs obsahující siliku mimořádnou přilnavost, navinutá aramidová vrchní vrstva dokonalou stabilitu a bloky dezénu s optimalizovaným odstupem a čtyřmi úhly záběru snížení vzniku frekvenčních vibrací. Celkově je tak Eagle GS-D2 pneumatika, jež dokáže vytěžit maximum z nejrychlejších automobilů světa a její dezén a konstrukce zůstává stále nepřekonána. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redliner Vloženo 28. Září 2006 Sdílet Vloženo 28. Září 2006 na F1 nejazdim a inak nemozem si pomoct ale pneu bez pozdlznej drazky neverim, vacsina premiovych znaciek tie drazky ma a asi zbytocne nebudu, myslim tym TOP znacky a TOP produkty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redliner Vloženo 28. Září 2006 Sdílet Vloženo 28. Září 2006 (editace) BridgeStone ER300 Continental SportContact2 Dunlop SportMAX GoodYear Excellence Michelin Primacy HP Pirelli PZero Nero Editováno: 28. Září 2006, autor: redliner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.