Feroaaa Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 poradte niekto nechce mi otvarat zadne dvere ked stlacim tlacitko nic sa nedeje, iba niekedy sa otvoria ale iba fakt niekedy v com moze byt chyba ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 tlacidlo na dialkovom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feroaaa Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 nechapem, normal mam central , ked otvorim, tak nic predtym mi to normalne fungovalo je tam mikrospinac a ten ked zmacknem neotvoria sa musim ich v predu otvarat rucne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jana66 Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 nechapem, normal mam central , ked otvorim, tak nic predtym mi to normalne fungovalo je tam mikrospinac a ten ked zmacknem neotvoria sa musim ich v predu otvarat rucne Dnes sa mi stalo to iste. Len to zabzuci a nic. Dvere neotvorim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feroaaa Vloženo 1. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Dnes sa mi stalo to iste. Len to zabzuci a nic. Dvere neotvorim. noo mne to nic nespravi proste nejdu otvorit zo zadu. niekedy funguju ale iba fakt niekedy , tak neviem , ci tam je nejaky zly kontakt alebo co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciryl Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Mě se to děje když ostříknu zadní okno. Mám totiž přirezlý ostřikovač a zatéká mi do dveří. Když ostříknu, nateče do konektoru zámku a vyzkratuje piny. Tím si BSG myslí, že jsou otevřené a už nedá signál na otevření. Když neostříknu, tak v pohodě otevírá. Časem to musím vyměnit. Jinak máš výhodu, že můžeš otevírat od řidiče. Já mám MR2004 a tam když byl centrál, tak nedali otevírání od řidiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 (editace) takze nie tlacidlo na dialkovom ale na dverach nad znackou. ved napis normalne hned. ja som aj menil ten spinac a aj dorabal otvaranie z miesta vodica bowdenom. Editováno: 1. Květen 2009, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Branjo Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 takze nie tlacidlo na dialkovom ale na dverach nad znackou. ved napis normalne hned. ja som aj menil ten spinac a aj dorabal otvaranie z miesta vodica bowdenom. aky je typ toho mikrospinaca? kupim to aj v elektre? ci mi bude stavit nejaky obycajny mekrospinac na 12v? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR08 Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 mam za to, ze je to TENTO mikrospinac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zem@n Vloženo 27. Únor 2011 Sdílet Vloženo 27. Únor 2011 Mají zadní dveře nějakou souvislost se zadníma levíma dveřma.Nejdou mi někdy otevřít,až když otevřu levé zadní dveře začnou fungovat i zadní pokud máte někdo elektroinstalaci na fabii 1.9 sdi 47 kw 2003 tak mi jí prosím přepošlete.zatim zdary Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 27. Únor 2011 Sdílet Vloženo 27. Únor 2011 Nemáš cvaklou dětskou pojistku??? Jinak cituju Mají zadní dveře nějakou souvislost se zadníma levíma dveřma. Sám sis odpověděl. Ano maj. Levý zadní dveře sou zadní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zem@n Vloženo 28. Únor 2011 Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 Dětská pojistka je vyplá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 28. Únor 2011 Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 pořád na to koukám a nějak nechápu otázku. píšeš, že až otevřeš zadní levé dveře, tak ti jdou otevřít zadní dveře?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zem@n Vloženo 28. Únor 2011 Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 (editace) jo jo přesně tak Editováno: 28. Únor 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 28. Únor 2011 Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 a to myslíš jako pravé zadní a nebo kufr?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zem@n Vloženo 28. Únor 2011 Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 Do kufru se nedostanu do tý doby,než otevřu levé zadní dveře,pak začne reagovat kufr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 1. Březen 2011 Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 a funguje ti u šoférových dveří dveřní spínač? Tedy, když máš na stropním světle přepnuto na rozsvěcení při otevření dveří, zda se ti stropní světlo rozsvítí, když otevřeš dveře u řidiče? Pokud ne, viděl bych příčinu asi tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zem@n Vloženo 5. Březen 2011 Sdílet Vloženo 5. Březen 2011 (editace) Měl jsi pravdu opravdu mi to nefunguje. Editováno: 5. Březen 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Březen 2011 Sdílet Vloženo 5. Březen 2011 tak nechat opravit dveřní spínač u řidiče, nebo si zvyknout, že musíš prvně otevřít některé dveře, které mají spínař OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandas01 Vloženo 5. Březen 2011 Sdílet Vloženo 5. Březen 2011 mě to dělá alarm. mám blokovaný kufr, kvůli krádeži. pokud při nastartovaném motoru neotevřu dveře, nejde otevřít kufr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 na to nemusíš mít ani alarm, stačí když máš origo centrál a funguje to takto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ostik-69 Vloženo 11. leden 2012 Sdílet Vloženo 11. leden 2012 Ahoj panove muze mi nekdo poradit nejdou mi otevrit zvenci 5 dvere musim otvirat od ridice chvili to blblo,ze jsem nekdy otevrel nekdy ne a ted to uz nejde vubec a jeste mi sviti porad osvetleni v kufru nevim co by to mohlo byt ani jakym zpusobem funguje magnet u zamku jinak Fabka r.v.2000 1.4 16v 74kw motor AUB. Diky za odpovedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
imroo Vloženo 12. leden 2012 Sdílet Vloženo 12. leden 2012 ahoj!najskor budes mat v haji spinac v spodnej casti zamku.premerat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ostik-69 Vloženo 12. leden 2012 Sdílet Vloženo 12. leden 2012 Ok diky tkusim promerit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palino_m Vloženo 12. leden 2012 Sdílet Vloženo 12. leden 2012 Měl jsem podobný problém. Ohnul se mi zobáček, který odjišťuje zámek na dveřích. Je na hraně kufru pod plastovým krytem.Takže ten zobáček nedokázal odjistit zámek a zajel jakoby pod něj. Stačilo ho jen narovnat (pořádně), protože se to opakovalo. Teď musím zaklepat, že je to ok, ale jelikož je nutné "třískat" s dveřmi, tak doufám, že se to už nebude opakovat. Jemné zavření stylem pustit od poloviny dolů nelze, jinak se zámek nezajistí a zůstane v poloze, že svítí osvětlení kufru (asi stačí jen seřídit). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.