Leden 12, 201213 r Dělalo se mi u toho špatně...a další pomačkaný měli popodál ..... měl vystřelené airbagy,to budou asi ty auta na crash testy co nesmí na silnice ? Upraveno Leden 12, 201213 r od Luďa
Leden 12, 201213 r Luďo dík za video. Aspoň jsem si to mohl prohlédnout. Ale nevím proč se to zničilo. Zajímalo by mě to.
Leden 12, 201213 r Třeba jo. AČR kdysi dostávala testovací a prototipový favority. Pak třeba neseděli držáky, nějaký díly byli slabší a zpousta dílů neměla homologaci. Ikdyž vypadali stejně, třeba matroš byl jinej.
Leden 12, 201213 r Když si rozklikneš tohle video na Youtubu, tak je tam ještě "příprava" FII,OII Scout a Yetiho na výstavu v Lysé nad Labem nazvanou 4.dny s hasiči, jedná se o zkouškové vozy, které by musely být stejně beze zbytku sešrotovány a takto na nich hasiči předváděli techniku vyproštění osob po nehodě pomocí rozpínacích a řezacích přípravků, takže auta ještě posloužila dobré věci. Do areálu ŠA jezdí na podobných vyřazených zkouškových a neopravitelně bouraných služebních autech trénovat HZS z celé republiky,s tím jak jde pevnost karosérií dopředu se to někde naučit prostě musí
Leden 12, 201213 r Na youtubu byli ještě nedavno videa jak se policajti učí různé zastavovací manévry a bouraly tam do sebe taky novýma škodovkama Sup II.octavia II atd. Jen tak tam do sebe narážely Bohužel se to asi někomu nelíbilo a videa stáhly.....Asi udělaly dobře...... bylo to k pláči. Jinak taky popisovaly,že to jsou auta na sešrotování která nemají homologaci a sloužily k nějakým testům...
Březen 9, 201213 r u těch videí krvácí srdce. I když jsou to třeba zmetkové kusy nebo pro test, tak se raději nedívám. Upraveno Březen 9, 201213 r od Jakub Nabel
Březen 9, 201213 r pokud se nepletu tak tyhle videa tu byly uz v sekci s Yetim. pokud se nepletu bylo to pro nejake testovaci ukoly hasicu - ale i tak je mi z toho smutno...
Březen 9, 201213 r Zvláštní,jak je nám u těch auťáků smutno a přitom to je jako by někdo drtil třeba pračku
Březen 9, 201213 r Zvláštní,jak je nám u těch auťáků smutno a přitom to je jako by někdo drtil třeba pračku Jenže pračka je sice taky kus plechu,ale nezažiješ a neužiješ si s ní jako s autem. Zkus si v ní třeba ...ukat.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.