Sssisko Vloženo 12. leden 2012 Sdílet Vloženo 12. leden 2012 Škoda Superb vs. bagr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 12. leden 2012 Sdílet Vloženo 12. leden 2012 A kde to video mám hledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 12. leden 2012 Sdílet Vloženo 12. leden 2012 Žraloku třeba tady: http://www.srandaweb.com/skoda-superb-vs-bagr-2012010095.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 12. leden 2012 Sdílet Vloženo 12. leden 2012 (editace) Dělalo se mi u toho špatně...a další pomačkaný měli popodál ..... měl vystřelené airbagy,to budou asi ty auta na crash testy co nesmí na silnice ? Editováno: 12. leden 2012, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 12. leden 2012 Sdílet Vloženo 12. leden 2012 Luďo dík za video. Aspoň jsem si to mohl prohlédnout. Ale nevím proč se to zničilo. Zajímalo by mě to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 12. leden 2012 Sdílet Vloženo 12. leden 2012 Asi testovací kousky co nemůžou do provozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 12. leden 2012 Sdílet Vloženo 12. leden 2012 Tak to je velká škoda. Rozebral bych to na ND a prodal. Vše přece není na odpis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 12. leden 2012 Sdílet Vloženo 12. leden 2012 Třeba jo. AČR kdysi dostávala testovací a prototipový favority. Pak třeba neseděli držáky, nějaký díly byli slabší a zpousta dílů neměla homologaci. Ikdyž vypadali stejně, třeba matroš byl jinej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 12. leden 2012 Sdílet Vloženo 12. leden 2012 Když si rozklikneš tohle video na Youtubu, tak je tam ještě "příprava" FII,OII Scout a Yetiho na výstavu v Lysé nad Labem nazvanou 4.dny s hasiči, jedná se o zkouškové vozy, které by musely být stejně beze zbytku sešrotovány a takto na nich hasiči předváděli techniku vyproštění osob po nehodě pomocí rozpínacích a řezacích přípravků, takže auta ještě posloužila dobré věci. Do areálu ŠA jezdí na podobných vyřazených zkouškových a neopravitelně bouraných služebních autech trénovat HZS z celé republiky,s tím jak jde pevnost karosérií dopředu se to někde naučit prostě musí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 12. leden 2012 Sdílet Vloženo 12. leden 2012 Na youtubu byli ještě nedavno videa jak se policajti učí různé zastavovací manévry a bouraly tam do sebe taky novýma škodovkama Sup II.octavia II atd. Jen tak tam do sebe narážely Bohužel se to asi někomu nelíbilo a videa stáhly.....Asi udělaly dobře...... bylo to k pláči. Jinak taky popisovaly,že to jsou auta na sešrotování která nemají homologaci a sloužily k nějakým testům... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 12. leden 2012 Sdílet Vloženo 12. leden 2012 To video bylo tady na stránkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 15. leden 2012 Sdílet Vloženo 15. leden 2012 Úplně mě zamrazilo v zádech jak se tou radlící dobejval pod kapotu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 KURVAAA, to není pro mě. PROČ???? A tam děti v Africe nemaj co žrát... hnus! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 Bohužel jirino5 máš pravdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 (editace) u těch videí krvácí srdce. I když jsou to třeba zmetkové kusy nebo pro test, tak se raději nedívám. Editováno: 9. Březen 2012, autor: Jakub Nabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 pokud se nepletu tak tyhle videa tu byly uz v sekci s Yetim. pokud se nepletu bylo to pro nejake testovaci ukoly hasicu - ale i tak je mi z toho smutno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 Zvláštní,jak je nám u těch auťáků smutno a přitom to je jako by někdo drtil třeba pračku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 Zvláštní,jak je nám u těch auťáků smutno a přitom to je jako by někdo drtil třeba pračku Jenže pračka je sice taky kus plechu,ale nezažiješ a neužiješ si s ní jako s autem. Zkus si v ní třeba ...ukat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 V ní ne-ale při ždímání to je zajímavý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 To jde pak samo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.