mmilanekk Vloženo 12. leden 2012 Sdílet Vloženo 12. leden 2012 Ahoj, hned na úvod se chci omluvit, že autům vůbec nerozumím a až nyní, kdy jsem byl donucen si kvůli práci pořídit auto, tak se do této problematiky dostávám =) Z toho může vyplývat, že vám mé otázky budou připadat dementní =D K tématu: Chtěl bych se zeptat, když zapnu rádio, tak mám velice špatný signál, nevíte, čím by to mohlo být a zda to jde nějak opravit? Děkuji moc =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 16. leden 2012 Sdílet Vloženo 16. leden 2012 Že by anténa? Zlomenej koaxiální kabel nebo blbý rádio... Opravit jde všechno....(otázkou je za kolik) CHtělo by to diagnostiku, některý závady to umí diagnostikovat a napoví ti to... pokud to je teda originál rádio..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...:::Michal Vloženo 14. Září 2012 Sdílet Vloženo 14. Září 2012 Z vlastní zkušenosti mohu říct, že oktávy s origo autorádiem jsou bez problému se signálem. Máš-li neoriginál, tak jako já, tak je se signálem problém, protože samotný zesilovač segnálu je v rádiu. Tak mi to alespoň bylo vysvětleno. Prodávají se ale takové hliníkové válečky. vstup/Válec/výstup + kabel navíc. Ten který se připojuje na jeden z pinů. Osobně jsem si to nemontoval. Dělal mi to kolega v práci, ale po namontování tohoto zesilovače mi veškeré problémy zmizely. Stejný problém měl i jiný borec, který měl S-leon a Š-oct1 a rozdíl kvality signálu byl oproti leošovi byl o dost horší. Do doby než si nechal namontovat tento válecek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 14. Září 2012 Sdílet Vloženo 14. Září 2012 Zesilovač není v rádiu, ale v anténě, jen jeho napájení jde po koaxu přímo z rádia a to u neoriginálního nahradí ten tvůj váleček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robik5 Vloženo 14. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 Můžu mít anténu s aktivním zesilovačem LUX III a fantomový zesilovač (váleček) dohomady? Nevadí to něčemu? Po výměně antény příjem rádia stále nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 16. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2012 Dost často zateče do elektroniky antény na střeše. Pouze výměna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robik5 Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 DIAGNOSTIK: Je možné tu anténu nějak proměřit, že je špatná? Popř. jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 Rychle jen přes diagnostiku. Nejjednodušší máš připojit druhou a vyzkoušet.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.