Leden 13, 201213 r hoď mi VINko do SZ a ktorý diel potrebuješ..uvidím čo sa dá ešte zistiť,takto z gauča
Leden 23, 201213 r když jste u výměny potahů....víte jak je tam ten potah přidělaný? já mám potahy dobré, ale chci pod ně hodit vyhřívání - i na zadní sedačky. Dělám ve firmě kde vyrábíme sedačky do aut a vím, že to není až tak jednoduché to správně potáhnout aby to nebylo zvrásněné atd. Tak jen jestli to někdo rozdělával u octavie a ví, jakým systémem je přidělán potah k pěně :-)
Leden 23, 201213 r nie je to prichytené k pene,ale ku kostre sedadla pomocou drátených svoriek...inak je to pekná tá robota....
Leden 23, 201213 r jo to je stejný systém jako u nás...je to přichycené k drátům zalitým v pěně a pěna je nasazena a zafixována k mechanismu ( kovová konstrukce sedáku ). Potah je přichycen k pěně pomocí C ringů neboli hook ringů ( kovových kroužků )....no....to abych si to vzal do práce prosím tě a rozpad opěráku máš k dispozici ?
Leden 23, 201213 r operadlo je prichytené tak isto ako sedák...som momentálne u ntb...jedine až večer to môžem naskenovať
Leden 23, 201213 r no, akorát že u nás jsou zipy ale na octavii ne a tudíž netuším jak bych měl potah sundat když tam není žádný spoj :-) Zkus to prosím večer, děkuji :-)
Leden 23, 201213 r Ale pánové Stačí použít hledání Vřdyť už je tu snad všechno popsáno. Tak jako tady v odkazu popisuke kolega Brunos. Doporučuji místo drátěných oček pouřít stahovací elektrikářské pásky .Po stažení a odstřižení přebytečného konce ještě spoj vždycky otočím - zatlačím dolů do molitanu Tak pane kolego Brunosi s dovolením odkaz. http://forum.skodahome.cz/topic/18622-vyhrev-sedacek/
Březen 25, 201213 r Vite mi niekto poradit ako vytiahnut predne sedacky von z auta na O1 97 nema vyhrievanie no chcem ich vatiahnut a poriadne tam natiahnut potahy
Březen 25, 201213 r mam dojem že to je tak , sedačku nadoraz dopředu ,odšroubovat dva šrouby , pak sedačky nadoraz dozadu a tam maš taky dva šrouby , a pak hezky ven , pokud jsou nake konektory , odpojit , doporucuju z odpojenou baterkou (beg)
Duben 21, 201213 r Když čtu tohle téma,věřím tomu,že na octavia 1 lze sehnat vše a to ještě několik let,ale možná není špatný nápad se podívat třeba na bazoš.cz,občas tam někdo prodává sedačky,interiér za velmi zajímavé peníze,což mi u některých inzerátů přišlo lákavé....
Květen 5, 201213 r Je to pakarna, ale da se opravdu vse Mozna par fotek postaci, pokud ne tak piskni a poradim :-) prikladam foto roztrepeneho origo potahu sedacky dochazi k tomu ne nastupovanim a ani ne ocel.knoflikama od kalhot pri usedani, ale bohuzel od vyroby je sklon a vedeni pasu spatne umisten. Vse to trepeni ma nastarosti pas ridice, ktery je stale v pohybu za jizdy, stale se otira o bok sedacky. Bohuzel pas je na oter osetren spesl vlaknem, bohuzel sedacka to nejvice odsere. Je to vlastnost vsechn sedacek v octavii - vyjimka je tam kdo ma sedacku maximalne zvednutou, tam nedochazi k takovemu treni Upraveno Květen 5, 201213 r od Host
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.