jozzi Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 Smrdi mi to audinou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctaviaLUB Vloženo 13. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2012 Diky jozzi za tip. Cekal jsem vice tipujicich, ale co se da delat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 13. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2012 A zase se ušetřilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2012 Ale fakt to vypada jak z sefovy Q7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAdar tm01 Vloženo 14. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2012 No ja jsem hledal dlouho dlouho,ale nemohl jsem zadne prijit na tu spravnou chut...az sem konecne narazil na tu "samozrejme"nejhezci..je to z VW a ko kretne tahle vim ze se dava na noveho New Beetla..ale to sem tady uz asi psal..co se signalu tyce tak si nemuzu stezovat...drobnej rozdil tam je..ale minimalni.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2012 Radare a to je antenka pro gps ? Gsm ? Nebo radio ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmike14 Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 zdravím , chtěl jsem se zeptat zda by šla použít tato anténa http://www.ahifi.cz/antena-calearo-am-fm-shark-ii.html a jestli třeba někdo nemá zkušenosti ? Ještě bych chtěl poprosit o radu jsem lajk, jak se dá sundat tapecírunk a demontovat anténa ? Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysolet007 Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 použít jde skoro všechno, otázka s jakým výsled0ekm. Pokud máš předfacelift, tak budeš mít dost blbý signál (facelift má druhou antenu v zadním skle). Tapec sundat neni problém, budeš potřebovat akorát torxy, nevim přesně už jakou velikost. Horší je natahnout novou kabeláž k rádiu, jestli to chceš mít pořádně, rozebereš i část palubky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 madmike14: lepší je, když použiješ originální ploutev A pokud máš kombíka, tak stačí vycvaknout zadní plasty v kufru (horní sundat a boční odcvakat), a pak už se ke šroubu antény dostaneš snadno. Kabel můžeš tahat pod tapecem, je dobrý si na to demontovat světla nad sedačkami a vždy ten kabel tahat od otvoru k otvoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlog Vloženo 25. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2012 zdravím , chtěl jsem se zeptat zda by šla použít tato anténa http://www.ahifi.cz/...m-shark-ii.html a jestli třeba někdo nemá zkušenosti ? Ještě bych chtěl poprosit o radu jsem lajk, jak se dá sundat tapecírunk a demontovat anténa ? Děkuji za odpověď. Mám tuhle anténu už cca dva roky. Mám Scouta předface. Signál se vyrovná tomu, když jsem tam měl prut. Jediné na co je ploutev víc citlivější, je větší shluk sloupů vysokého napětí. A co se týká montáže, sundáš vzadu tapecírunk, odmontuješ prut, odpojíš původní kabel, do díry ve střeše vložíš ploutev, utáhneš, připojíš kabel, nandáš tapec a je hotovo. Práce cca na 10-15 minut. Vše sedí (díry, konektory) nic se nemusí upravovat. Koukám, že tady by ti radili rozebrat půl auta... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 25. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2012 mlog: půl auta??? pokud by chtěl rovnou táhnout kabely např. pro další věci (gps/gsm apod.), tak ho to holt nemine.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysolet007 Vloženo 25. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2012 ajo, se dívám že ta anténa nemá gps, ani gsm modul a konektor taky zřejmě sedí na předface, takže se to vymění jenom kus za kus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlog Vloženo 25. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2012 mlog: půl auta??? pokud by chtěl rovnou táhnout kabely např. pro další věci (gps/gsm apod.), tak ho to holt nemine.. Pokud by měl současnou anténu kombinovanou s dalšími věcmi, tak by prostě koupil takovou, která tomu odpovídá. A zase by nemusel nic rozebírat. Příslušný konektory by jenom nacvakal do sebe. Tahle je samotná AM/FM. Tu mám taky. Ale dělají se různý kombinace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 26. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2012 Mám řešení pro FM, které umožní lepší příjem než s anténou na střeše. Hlavní část řešení je samozřejmě ze Škodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S0T0 Vloženo 26. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2012 ferda25: povídej to mne zajímá...protože ten signál je fakt na... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmike14 Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 Mám tuhle anténu už cca dva roky. Mám Scouta předface. Signál se vyrovná tomu, když jsem tam měl prut. Jediné na co je ploutev víc citlivější, je větší shluk sloupů vysokého napětí. A co se týká montáže, sundáš vzadu tapecírunk, odmontuješ prut, odpojíš původní kabel, do díry ve střeše vložíš ploutev, utáhneš, připojíš kabel, nandáš tapec a je hotovo. Práce cca na 10-15 minut. Vše sedí (díry, konektory) nic se nemusí upravovat. Koukám, že tady by ti radili rozebrat půl auta... super díky moc za odpověď .. dám se do toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 Kdyz se na tu antenu koukam tak tam vidim zvlast kabel napajeni... takže antena jede bez zapojeni toho kabelu a je živena přes koax ? pokud nejde budes miset tahat novy drat abys napajel jeji zesilovač.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas123 Vloženo 25. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 zdravim vas skodovaci...mam octaviu II...a chcel by som dat ako antenu toho zraloka..len mi enapsuje koncovka a neomzem ju nikde zohnat vedel by mi niekto pomoct? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kermo20 Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 Chalani aky je vas nazor na tuto antenu?? http://auto.bazos.sk/inzerat/40048341/Antena-ANTENNA-zralocia-plutva-a-FM-zosilovac.php Chcel by som zralociu plutvu namiesto obyc. anteny, nasiel som jednu co sa celkom jednoducho montuje ale zda sa mi dost velka (neviem ci aj ine maju take rozmery) resp. neviem ako by to ukazalo na aute. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OCTAVIAeu Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 Tiez som o tom uvazoval, kupil si ju ? Ze ako funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 kluci nemá někdo zkušenost s tímto http://www.conrad.cz/antena-na-zadni-sklo-se-zesilovacem-va-80.k320889?utm_medium=retargeting&utm_source=rtbhouse&utm_campaign=RTB_adpilot&utm_content=320889 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semirr96 Vloženo 11. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2014 Ahoj chlapy citam toto tema, ale neviem. Na svojej OII 06 mam spatny signal radia-neda sa pocuvat tuto som sa niekde docital ze moze to byt slaby signal co teda je potrebne vymenit antenu? Momentalne mam antenu z ktorej ide jeden kablik, uz kebyze by som potreboval novu tak by som skusil zraloka, ale po googleni som prisiel na to ze plutvu s konektorom aky mam ja nikde nekupim. Vie niekto z vas co s tym signalom a v pripade vymeny za zraloka kde to objenal alebo kupim dikes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 11. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2014 Zralok je primarne na GPS, GSM a myslim ze i na dalkove ovladani nezavisleho topeni. Nejaka napodobenina originalni anteny ve tvaru ploutve zraloka ti prijem radia asi moc nezlepsi, spise naopak. (Pokud ma auto "zraloci" antenu, tak se prijem FM/AM resi antenama nalepenych na skle 5. dveri nebo u combi na sklech bocnich oken zavazadloveho prostoru. Asi se to v tomto vlakne uz resilo, necetl jsem to, takze jen tato rychla odpoved...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 Ja nakonec koupil origo antenu s ploutvi, ale jelikoz ma fakra a auti melo na kabelazi raku, taxem jeste koupil redukci a prijem je mnohem lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 Myslis origo antenu s prutem i ploutvi? Nebo jen ploutev? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.