Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, rád bych si polepil okrasné dřevěné lišty na dveřích a mnohem lépe by se to dělalo, kdyby šli dolů...

neví někdo, zdali jdou nějak vycvaknout, případně z jaké strany je zkusit vypáčit??

Díky

Musíš demontovat tapecírunk. Pak ty lišty vycvakneš a jsou tam dokonce takové kontra plíšky které musíš sundat.

• Autor

existuje někde nějaký postup na sundání ?,

protože jak na to koukám netuším kde by se dalo začít :D

Díky za radu....

Sundat kryt z madla a pod ním jsou 2 nebo 3 šroubky. Zaleží na kterých dveřích. Na spodní straně tapece je 1 nebo 2 torxy. Vše povolit a pak hrubou silou nejlépe zaspodu vycvaknout tapec. Pak povolit dráty a táhlo na kliku. Montáž je opačná.

• Autor

díky za radu, ještě jak je to u madle řidiče ?? jak se dá sundat?

v místě jak držíš madlo při zavírání je takovej kus plastu cca 10 cm to musíš vytlačit směrem ven z auta a pak madlo ze zadu hrubou silou podebereš a vycvakneš ho nahoru,odpojíš elektriku a je venku podním jsou tři šrouby na křížák a dole na dveřích jsou torxy jeden nebo dva dále postup viz žralok :D

• Autor

super, povedlo se mi sundání na dveřích řidiče, ale mám problém s ostatnimi třemi madly, nejdou mi otevřít, zkoušel jsem plochým šroubovakem ze spodu, ale nějak se jim nechce... co je špatně?

Mě to šlo nejlíp tak, že jsem si vzal pevný nůž který se neohne, zámačkl jsem okrasnou lištu na dveřích (tu vnitřní), tím se ti udělá prostor mezi vrchním koncem madla a tou lištou. Mezi to dáš nůž, který jsem obalil do kapesíku abych to nepoškodil a zapáčil jsem, šlo to poměrně pěkně vycvaknout. Neměl by jsi tam nic zlomit, je to všechno poměrně pevné. teda alespon když to nebudeš dělat v mínusových teplotách.

Zaber jde to. Jsou tam 3 plechové klipy co drží ten kryt,

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.