Publikováno Únor 1, 201213 r Zdravím, rád bych si polepil okrasné dřevěné lišty na dveřích a mnohem lépe by se to dělalo, kdyby šli dolů... neví někdo, zdali jdou nějak vycvaknout, případně z jaké strany je zkusit vypáčit?? Díky
Únor 1, 201213 r Musíš demontovat tapecírunk. Pak ty lišty vycvakneš a jsou tam dokonce takové kontra plíšky které musíš sundat.
Únor 2, 201213 r Autor existuje někde nějaký postup na sundání ?, protože jak na to koukám netuším kde by se dalo začít Díky za radu....
Únor 2, 201213 r Sundat kryt z madla a pod ním jsou 2 nebo 3 šroubky. Zaleží na kterých dveřích. Na spodní straně tapece je 1 nebo 2 torxy. Vše povolit a pak hrubou silou nejlépe zaspodu vycvaknout tapec. Pak povolit dráty a táhlo na kliku. Montáž je opačná.
Únor 2, 201213 r v místě jak držíš madlo při zavírání je takovej kus plastu cca 10 cm to musíš vytlačit směrem ven z auta a pak madlo ze zadu hrubou silou podebereš a vycvakneš ho nahoru,odpojíš elektriku a je venku podním jsou tři šrouby na křížák a dole na dveřích jsou torxy jeden nebo dva dále postup viz žralok
Únor 8, 201213 r Autor super, povedlo se mi sundání na dveřích řidiče, ale mám problém s ostatnimi třemi madly, nejdou mi otevřít, zkoušel jsem plochým šroubovakem ze spodu, ale nějak se jim nechce... co je špatně?
Únor 8, 201213 r Mě to šlo nejlíp tak, že jsem si vzal pevný nůž který se neohne, zámačkl jsem okrasnou lištu na dveřích (tu vnitřní), tím se ti udělá prostor mezi vrchním koncem madla a tou lištou. Mezi to dáš nůž, který jsem obalil do kapesíku abych to nepoškodil a zapáčil jsem, šlo to poměrně pěkně vycvaknout. Neměl by jsi tam nic zlomit, je to všechno poměrně pevné. teda alespon když to nebudeš dělat v mínusových teplotách.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.