Publikováno Únor 4, 201213 r Zdravim mam taky problem niekade spodom mi iunika olej tak som lezal pod autom a vypada to na vynennik je cely slizky od oleja a aj hadice na nom su dost masne no ale neviem kadial presne to unika a robi ti zvacsa ked nastartujem.Ta suciastka sa nachadza pod olejovym filtrom tak som usudzil ze je to vymennik. Mate niekdo s tym skusenost?Octavia I 1,9TDI 81KW najazdene 295 000 Upraveno Únor 5, 201213 r od Lubos740
Únor 5, 201213 r Já bych to očistil a teprva pak pozoroval kde to uniká. Upraveno Únor 5, 201213 r od Wojnar
Únor 5, 201213 r Autor No tak napokon bol povoleny vymennik no neviem ako sa sam mohol tak moc odtiahnut :-(
Únor 26, 201213 r Autor No tak ked som vsetko zlozil po cisteni: Turba, vymennika, inercooleru, sania, skritiacej klapky a EGR ventilu mi to auto dymi do vnutra cez kurenie a to ked mu pridam neviete niekdo preco?
Únor 26, 201213 r Nemáš náhodou děravý pružný člen výfuku? Určitě jsi manipuloval s výfukem, když jsi měl venku turbo a tak bude přes vlnovec fučet Za chvíli budeš mít uvniř začuzený celý motorový prostor.
Únor 28, 201213 r Autor Neviem skusim to znova preskumat a ako sa to presne vola vlnovec? a kolko to cca stoji keby to bolo prasknute?
Březen 18, 201213 r Autor No objavil sa dalsi problem uz ako som spominal na zaciatkuco som mal vsetko rozobrate tak teraz som si vsimol ze v zadu okolo vyfuku je oprskane od oleje cim to je?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.