baraba13 Vloženo 4. Únor 2012 Sdílet Vloženo 4. Únor 2012 Zdarec jsem tu zas máte radost že ? Jen by mě zajímal váš názor,co dát na Fabču nebo co je do kvality lepší Angel eyes nebo Devil eyes? Tak a teď jsem na vaše názory zvědavej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majklos003 Vloženo 6. Únor 2012 Sdílet Vloženo 6. Únor 2012 origo světla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalhajek Vloženo 6. Únor 2012 Sdílet Vloženo 6. Únor 2012 xenony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 6. Únor 2012 Sdílet Vloženo 6. Únor 2012 tedka abych ti pravdu rek bych byl pro origo XENONY ale ty se rozhodujes mezi devil a angel tak bych ti urcite doporucil DEVIL chrom vypada to pekne a i pekne to sviti ale ja uz bych si je asi fakt nekoupil, mel sem to za dobrou cenu, tak sem je vzal protoze sem mel svoje origo svetla uz zniceny, tedka bych sel do ORIGO XENONU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalhajek Vloženo 6. Únor 2012 Sdílet Vloženo 6. Únor 2012 druhá věc je cena, za kolik seženeš angels nebo devils? za 4is? za xena dáš 15 jen se zapráší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 6. Únor 2012 Sdílet Vloženo 6. Únor 2012 ja mel devily za nadhernejch 2500 kc 6 mesicu pouzite jinak je vidim se pohybovat od 5000 do 6000 kc DEVILY a 4000 - 4500 kc ANGELY a je jasny ze u ORIG. XENONU tam ta cena je neco jinyho ....... ale kdyz dobre koupis tak neni problem se dostat na 7000 - 8000 kc tedka sem na netu treba videl orig. XENY za 4500 kc coz je nadherna cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.