CentriFUGA Vloženo 10. Březen 2021 Sdílet Vloženo 10. Březen 2021 POkud paseš přímo po sedanu/liftbacku tak tam je výběr omezený no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 10. Březen 2021 Sdílet Vloženo 10. Březen 2021 Musim rict, ze nechapu ten liftback. Jak to nemi combi, tak to pro mne neni prakticke auto. Nehlede na to, ze se mi zrovna SII combi libi mnohem vic nez ten liftback. liftback ma pekne hnusne zadni svitilny. Ale chapu, ze je to vec vkusu...🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigboban Vloženo 10. Březen 2021 Sdílet Vloženo 10. Březen 2021 No ono není kombi jako kombi. Do SII s twindoorem asi nacpu mnohem víc krámů na dovolenou než do Fábie kombi že.. A to nemluvím o moderních "SUV" co jsou velký a kufřík leda na kufřík. Takže on Superb i bez kombi strčí užitností do kapsy mraky jiných aut co si lidi kupují.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supmaniak Vloženo 10. Březen 2021 Sdílet Vloženo 10. Březen 2021 (editace) mně se zas nelíbí combi... i když věřím že je to praktičtější. Na konci měsíce bych měl prodat svoje aktuální vozidlo (jestli to opatření dovolí) a budu potřebovat co nejrychleji náhradu, byl jsem se podívat na jednom supu 2010 za 180 000 a zjistil jsem že je to po nehodě za půl milionu.. Editováno: 10. Březen 2021, autor: supmaniak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 10. Březen 2021 Sdílet Vloženo 10. Březen 2021 (editace) Jasne chapu, jak rikam, kazdy ma iiny vkus. Jinak kupovat ojetinu, je vzdy risk. Pokud to neni auto, ktere clovek zna ( treba z firmy, kde s tim jezdil jen jeden pohodovy uzivatel), tak stejne nevis, jestli je vse v klidu. Clovek musi udelat pred koupi, co se da, a pak jen doufat. Kdyz jsem auto pred 2,5rokem kupoval za suprovych180 s 210tkm, tak jsem si rikal, ze tech 60 usetrenych, kdyz tak vrazim dooprav. A ono zo auto zatim slouzi a slouzi. Editováno: 10. Březen 2021, autor: koudy_123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 10. Březen 2021 Sdílet Vloženo 10. Březen 2021 a proč to ma ve 170tkm dělaný rozvody , trochu brzo néé a že by jen tak ? a za 4tkm to prodávám HMM a ta doba neprodejnosti taky divný , když je to tak super všechno ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 10. Březen 2021 Sdílet Vloženo 10. Březen 2021 @HANZTD Rozvody jsou 5let nebo 210.000km. Zřejmě se už ten člověk po 9ti letech bál, tak je udělal, možná začala téct pumpa...každopádně takový servis bez faktury když není ve škodovce je lehce zpochybnitelný ... Jinak chápu uživatele @supmaniak že se mu líbí třeba jen liftback, ale na auto které někde 8 měsíců stojí bych se nešel ani podívat ... protože už tam něco smrdí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 10. Březen 2021 Sdílet Vloženo 10. Březen 2021 Jsem dělal rozvody v 158 tis. km, bylo na nich sice jen 105 tis. km (poprvé se měnily na záruku) ale už měly víc jak 5 let a podle servisního plánu tak měly být vyměněny (r.v.2012). I tak jsem je asi o rok a půl přetáhl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 10. Březen 2021 Sdílet Vloženo 10. Březen 2021 No a nedelali se u statsich rocniku sii (nevim do kdy) vymeny rozvodu ve 180tkm? U meho 2013 se delaji rozvody ve 210. Jinak je otazkou proc to kdo delal. Pokud je to skutecne delano, tak chtel treba zatraktivnit auto. Po koupi s nim nebudou vicenaklady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 10. Březen 2021 Sdílet Vloženo 10. Březen 2021 Rozvody max 10 let ane 5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 10. Březen 2021 Sdílet Vloženo 10. Březen 2021 V servisce mám pro CFFB napsáno 210 tis.km/5 let. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 10. Březen 2021 Sdílet Vloženo 10. Březen 2021 A jeste jsem si uvedomil, pokud uprednostnis twindoor, tak se priprav na reseni prelamanych kabelu v kabelovem svazku u toho twindooru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 10. Březen 2021 Sdílet Vloženo 10. Březen 2021 Jo, to čekám každou chvíli :(, zatím to 9 let a 160 tis.km drží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 10. Březen 2021 Sdílet Vloženo 10. Březen 2021 před 8 minutami, koudy_123 napsal: Rozvody max 10 let ane 5. Prosím toto tvrzení dolož :-) Všude je 5 let/210 tis. A jinak 180tis měli motory PD (103kW do roku 2010), od 2010 je to CR a má 210tis a 125kW byla CR vždy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 10. Březen 2021 Sdílet Vloženo 10. Březen 2021 před 3 minutami, Lancelot napsal: Jo, to čekám každou chvíli :(, zatím to 9 let a 160 tis.km drží To bych teda riskoval kvůli rozvodům za 6-7tis dělat přeskočené rozvody a generálku hlavy :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 10. Březen 2021 Sdílet Vloženo 10. Březen 2021 Ha, zapomnel jsem tam dat otaznik! To mela byt domnenka respektive moje domnenka. Nemam u sebe rozpis servisu.omluva! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supmaniak Vloženo 10. Březen 2021 Sdílet Vloženo 10. Březen 2021 Jen pro zajímavost přiložím cebia report :) AUTOTRACER_TMBAF73T1D9029512 (1).pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 10. Březen 2021 Sdílet Vloženo 10. Březen 2021 zajímavá divočina ... a 5x evidenční kontrola je taky slušný ... už se nedivím že to tam stojí 8 měsíců Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 10. Březen 2021 Sdílet Vloženo 10. Březen 2021 před 28 minutami, CentriFUGA napsal: To bych teda riskoval kvůli rozvodům za 6-7tis dělat přeskočené rozvody a generálku hlavy :-D To ale bylo na ten polámaný svazek u Twindooru. Rozvody včetně pumpy už mám hotové, ale stály skoro 3x tolik co píšeš, v autorizáku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 10. Březen 2021 Sdílet Vloženo 10. Březen 2021 (editace) to ma skoro co rok new majitele , zkušenej bazarovej kus :-D za 130t adekvát ...... Editováno: 10. Březen 2021, autor: HANZTD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 10. Březen 2021 Sdílet Vloženo 10. Březen 2021 před 51 minutami, Lancelot napsal: To ale bylo na ten polámaný svazek u Twindooru. Rozvody včetně pumpy už mám hotové, ale stály skoro 3x tolik co píšeš, v autorizáku. Jo tak to sorry :-) .. rozvody v autorizáku bývají kolem 20-22tis, jak kde no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 10. Březen 2021 Sdílet Vloženo 10. Březen 2021 před 1 hodinou, Lancelot napsal: Jsem dělal rozvody v 158 tis. km, bylo na nich sice jen 105 tis. km (poprvé se měnily na záruku) ale už měly víc jak 5 let a podle servisního plánu tak měly být vyměněny (r.v.2012). I tak jsem je asi o rok a půl přetáhl. U mýho Supíka (r. v. 2014, najeto 165 t) jsem zaznamenal menší úbytek chl. kapaliny, tak jsem při pravidelný výměně oleje a filtrů mehanikovi řekl, ať se na to koukne. Zjistil,že prolíná pumpa. Vzhledem k tomu, že mělo víc jak 5 let, i když kilometrově zatím v pohodě, servis man řekl, že by měly být udělaný rozvody, jak je zde psáno. Nechal jsem je pro klid raději udělat komplet. Pak mi ukazoval rozvoďák a drážkovej řemen, oba měly nepatrné prasklinky. Tak alespoň mám nyní klid a zdá se mi, že je i tišší chod motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tranwel Vloženo 12. Březen 2021 Sdílet Vloženo 12. Březen 2021 (editace) Mně ta cena přijde v pořádku, samozřejmě pokud je vůz tak hezký jako je na fotkách. Nevím kam koukáte, ale 2012+ s podobným nájezdem začíná až na 280 000kč na tipcars například, je to nejlevnější superb II 2012+ s nájezdem pod 200 000km , navíc když vezmu v potaz výbavu, kde chybí snad jen columbus, lepší sedačky, střešní okno a pádla DSG, tak mi to nepřijde jako přemršťená cena vzhledem k ostatním vozům v nabídce. Samozřejmě v rámci liftbacku, kdyby bylo ve výberu i provedení combi, vypadá to trochu jinak. Ale samozřejmě bych byl extra opatrnej, vzhledem k tomu že tam auto stojí už 8 měsíců mi něco smrdí.. Editováno: 12. Březen 2021, autor: tranwel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 13. Březen 2021 Sdílet Vloženo 13. Březen 2021 Mě by zajímalo, co tam byl ve 130 tis. km za problém, že to nedalo TK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 13. Březen 2021 Sdílet Vloženo 13. Březen 2021 Tak jsem se koukal příručky údržba a u rozvodového řemene (rozvodů) je pro 2.gen CR uvedeno jen 210 tkm. Údaj o letech jsem ta nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.