Publikováno Únor 9, 201213 r Zdravim panove. U moji OII 2.0 TDI BMM se blizim se k terminu vymeny oleje. Vzhledem k tomu, ze mam auto z druhe ruky a nevim, jak se s nim drive zachazelo/servisovalo, rad bych u prilezitosti vymeny oleje udelal neco, co by tak nejak kompletne procistilo "streva". Od palivove soustavy, vstriky, motor, turbo a vsechno co s tim souvisi. Co pri tomto konani jeste vymenit, krom palivoveho a olejoveho fitru - svicky, ...? Zadne problemy se spotrebou, provozem a celkove zatim nepocituji. Jde spise o prevenci. Muzete mi z vlastni zkusenosti doporucit, co pouzit, vymenit, udelat? Diky predem!
Únor 11, 201213 r Autor OK, to jsem tak nejak tusil. Ale mel jsem na mysli nejaky pripravky na procisteni "cesticek". Muzete neco doporucit?
Únor 11, 201213 r Ani ať ti nenapadne lít nějaký sajrajt do motoru. To co by se uvolnilo by ti právě ty cestičky mohlo ucpat a tvůj motor by odešel do věčných lovišť.
Únor 14, 201213 r Já palivovou a výfukouvou soustavu čístím každý den na dálnici, mám trošku těžší nohu:) V případě že se po dálnici moc nepohybuješ, je dobré sem tam ten motor prohnat, ne vyloženě rychlostí, ale spíš to držet ve vyšších otáčkách >3000. Doporučuji používat aditiva VIF nejen kvůli zimním startům, ale i vlétě, protože to pomáha udržovat trubky čisté. Samozřejmostí je používat kvalitní značkový olej (Castrol, Mobil1 atd..) a dodržovat intervaly výměny. Radím také kupovat pouze originální filtry, je to sice dražší ale svůj smysl to má.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.