domino666 Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 (editace) to vrkal: take mam na aute, ale len 14tky - origo skoda spirit to matt: tie disky by sa mali volat Intra Editováno: 21. Květen 2008, autor: domino666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Je to pěkné, ale nemůžu si pomoct, jsem spíš na něco konzervativnějšího. presne tak, menej je niekedy viac...velmi by som chcel tie kolesa ale nemozem ich nikde zohnat za rozumnu cenu...asi ich nechces predat ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Dnes som dal obuť ANTARESy na BRIDGESTONE tak davam fotos na mojej offroadke Cena za všetko (obutie, vyváženie, nahodenie, výmena silentblokov za Cuprácke a geometria) bola veeelmi luxusná.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 (editace) to profor: naaaadhera a pre ostatnych : nasiel som zaujimave kolecka link Editováno: 29. Květen 2008, autor: domino666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 Profor a čo takto zhodiť zásterky a aj bočné lišty, alebo aspoň ich hodiť do laku? ee? Inak fešanda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 Alebo prelakovať auto do čierna aby nebolo vidieť lišty a zásterky ne? domino: dikýýý a tie čo si postol sú fakt pekné, nechcem si predstaviť to čistenie hehe ale aj tak na moje som mal cenu luxusnú... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 to profor: naaaadhera a pre ostatnych : nasiel som zaujimave kolecka link ty jsou super a na té FRS vypadají nádherně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Tak dnes jsem si vyzvedl nové ALU kola Dotz Shuriken 7x16 ET 35. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Tak dnes jsem si vyzvedl nové ALU kola Dotz Shuriken 7x16 ET 35. pěkné, ale neslušely by k modré Fábce zlaté víc, než černé....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
storm48 Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 jej koukám že tady taky někdo má Dotz SHURIKEN DARK 6,5x15 5x100 ET48 jsou nádherný, uplně z nich nemůžu sry za kvalitu, ale foto je pouze telefonem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 Shuriken jsou pěkný kolečka Jen si prostě nemužu pomoct, ale přijde mi, že opticky nějak zmenšuji...vypadaj prostě menší než doopravdy jsou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 (editace) jej koukám že tady taky někdo má Dotz SHURIKEN DARK 6,5x15 5x100 ET48jsou nádherný, uplně z nich nemůžu sry za kvalitu, ale foto je pouze telefonem Já mám 7x16 5x100 ET35 + 2cm podložky. Pneu 205/45 R16 Editováno: 30. Červen 2008, autor: Standis necituj příspěvěk s obrázky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
storm48 Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 Já mám 7x16 5x100 ET35 + 2cm podložky. Pneu 205/45 R16 jj všim jsem si, já jsem nadmíru spokojen, ty??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Tak mě přijdou "Šurikeny" naprosto děsný, kór v tom menším rozměru... Pokud se ale líbí vám, kluci, tak je vše jak má být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Tak mě přijdou "Šurikeny" naprosto děsný, kór v tom menším rozměru... Pokud se ale líbí vám, kluci, tak je vše jak má být. tak to si mužem podat ruce péťo fakt se mi hodně nelíběj ale jak píšeš, když se to líbí klukum tak no problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 kláca: žralok: ještě koukám na ty gumošky, vidím tam made in prc (Čína). Jaký jsou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Topolíno Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Ahoj, nemáte někdo foto Vaší Fóbie s disky Spider 16"(určené pro Octu I)? Než bych je koupil pro tu svou, chtěl bych je vidět na autí ... díííky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Projdi si Mustafovo téma a příště hledej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 nejni to fábka, ale spešl pro Klácu a Bobika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 nejni to fábka, ale spešl pro Klácu a Bobika fešný koláčky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 A ještě fešnější auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Jardo:co to bylo za velikost ...19",20" ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 A ještě fešnější auto fuj, nějaká japonská mrdka je to hřích dávat takový klasický kola na rejži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 rozměr jsem v tom fofru nestihnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 2Kláca: Asi bych zatnul zuby a tu rejžovitou mrdku bral lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.